Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy kuzum Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah sağlıklı gebelikler nasip olsun

Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ aşkolar bizim ekşın normalde yarındı 3-2-3-2 ye uyalım dedim bu ay ama az önce ekşın oldu Ben şimdi ne yapayım 3-2-3-2 ye devam mı edeyim kaydı ama
Devam et kuzum sorun olmaz Bide bana laf ediyordun aşko günleri bile bekleyemiyorsun el verdem heralde sana böyle devam ahahaha

Aynen canım iyi geliyor tabi biz tatile gittiğimiz için arkadaşlarda gidemedik biyerlere normalde her yaz kaçardık iki üç günlüğüne onlarda diyince bizde uyduk napalım

Valla şoklardayım kuzum daha neler duyacağız. Kim bilir dr bana neler diyecek ay ağlayasım var yemin ediyorum. Çaktırmıyorum ama gerçekten çok moralim bozuk

İçim şişti sus sus

İnşallah aşkım ❤ Sağolun kuzum teşekkür ederiz ayy bende çok heyecanlanıyorum şu iki gün geçse artık ya

Bencedeğğ vurduğunuz gol olsun inşallah aşkoo

Çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanırsın ve birdahaki bebişin en kısa zamanda sağlıkla gelsin

Teşekkür ederim canım benim
Dün iyi olmuştum bugün yine kötüleyince tekrar test yaptım
Bu arada hala adet olmadım
Dün gelen kahve leke ve bugün gelen iki damla hariç bir şey yok
Sanırım hastalıktan sökülemedim
Evet şer gibi görünende de hayır var

Aaa evet canim unutmuşum hasta olduğunu Rabbim acil şifalar versin sanao zaman ölçüm yapma hiç hasta olduğun için net sonuç vermiycek
Pcr testin zaten negatifdi neden yenisini verdin ki?2-3güne pozitife dönermi?
Maalesef öyle oldu canım
Ben aşılıyım ve bu geçirdiğim ikinci korona
Geçen gün vermiştim ama ağırlaşınca tekrardan verdim
Ve pozitif çıktı
Almanya’da karantina uygulaması şuan gönüllü istersen evde kalırsın istersen de çıkarsın
Ben tabikide evdeyim
Maskeyle dolaşıyorum
İkimiz de memuruz bari eşim işe gitsin bulaşmasın

Kız yoksa bebek duruyor mu içinde bak hele öyle derken Buda belli olmaz ozaman ultra dirençli bir beben olabilir

Çok geçmiş olsun bebeğim ya dikkat et kendine haber ver pcr testin çıkınca

Aşko bilemiyorum bebeğim ya zannetmiyorum ben geçen hafta çok yordum kendimi büyük ihtimalle ondan oldu
Hayır olsun ya inşallah geçer kendiliğinden. Ben gebeliktendir diye düşünmek istiyorum
İyiyim çok şükür canım Allah bundan aşağı etmesin inşallah Sen nasılsın napıyosun. Bende senin gibi bayağı giremedim buralara yavaş yavaş geri dönme aşamasındayım
Amin canım amin inşallah quenzim q10 kullanıyor musun? @partalina_ önermişti yumurta gelişimi için kullanılmalı diye
Yok kuzum hiç kullanmadım bilmiyordum. bu ara bütün ilaçları bıraktım zaten arada bi aklıma gelirse folik asit kullanıyorum o kadar.

Çok halsizimmmm belim ağrıyor bugün fık fık yapamıcam sanırım canım istiyor ama derman yok yarın sabah test güzel çıkar umarım

Yaa seni yerim❤❤ aşkım sen nasılsın iyi misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…