- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #13.141
Yatamıyorum başım çatladıSağol kuzum ne durumdasın simdi ?
Az önce eve doktor çağırdım hiç birsey vermedi
Ulan Türkiye’de olsaydım bir torba vermiştiler
Ağlanacak halimize gülüyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yatamıyorum başım çatladıSağol kuzum ne durumdasın simdi ?
İşte o yüzden ama o zamanlar ağrım yoktu boşta kalınca ayıktı sırtım durumu aşkoHe sen gece yarılarına kadar temizlik yap yor kendini sonra kötüyüm oram ağrıyor buram ağrıyor Az kendine kıymet ver be kadınaman kötü bişey olmasında bu dikkat ettikçe geçen bişey dikkat etmen yeterli Yani aşko
![]()
Fiks soru neyaptım ki ben? O nerden çıktı? Ben öylemi demek istedim? Böyle gider bunlarOoo çok iyi yaa tebrik ederim aşkotam olarak öyle valla bebeğim aynı benimki de bazen diyo suratım asılınca hadi söyle yine neye takılıp kurdun bi dünya şey kafanda
düşün bul diyince kalıyo öyle bide naptığını da bilemiyo ki
![]()
Yorgunluk dinlenince çıkar boşuna denmemişİşte o yüzden ama o zamanlar ağrım yoktu boşta kalınca ayıktı sırtım durumu aşkoevi kim süpürücük hadi bana söyleeğğ
bi gün arayla süpürmesem çöp eve dönüyo bizimkiler sağolsun
![]()
Şimdi hastanede sıra bekliyodun aşko türkiyede eve doktor gelmiyoringYatamıyorum başım çatladı
Az önce eve doktor çağırdım hiç birsey vermedi
Ulan Türkiye’de olsaydım bir torba vermiştiler
Ağlanacak halimize gülüyoruz![]()
Geçmiş olsun aşko kuluçka süresi geçti karantina süreside nerdeyse geçti sayılır ama senin kovid şüpheleri geçmediAşkolar naberrrryatamayan aşılı ve ikinci kez covid şüphesiyle gözaltında olan melek geldi
![]()
Yo yo sen temizlik yapamaççın geçti artıkınYorgunluk dinlenince çıkar boşuna denmemişay dur aşko iş sayma bana tatildeyim eve gidip temizlik yapasım geliyor ahahahha
![]()
Dün gece bende onu düşündüm ben tatil dönüşü temizliğe başlayacaktım batı beklerim olmazsam temizliğe birini alırım dedim daha hamilelik kesinleşmeden kafada planlar planlarYo yo sen temizlik yapamaççın geçti artıkın❤❤
Aşko sen korona şüphesi var de telefonda yeterŞimdi hastanede sıra bekliyodun aşko türkiyede eve doktor gelmiyoringsonra doktor ilgilenmeden ilacı yazıp yolluyoring
sonra ulan bu kadar bunun için mi bekledim diyip sinirlenip cıkıyosun odadan
anca özel doktorun olcak ki eve gelsin yada ambulans onlarda her şeye gelmiyo zaten ciddi durumlar değilse. Corona için hala geliyolarmı bilmiyorum ama en son gelmiyolardı
![]()
Aşko etrafımdaki tek erkek kocamFiks soru neyaptım ki ben? O nerden çıktı? Ben öylemi demek istedim? Böyle gider bunlarbenim 3 abim var babam eşim 5 erkek etrafımda gözlemliyorum bakıyorum hepsi aynı erkeklere şöyle bi bakın hepsi kopyala yapıştır olmuşlar sanki huylar aynı laflar aynı düşünceler aynı
![]()
İyi işte idare ediyoruzGeçmiş olsun aşko kuluçka süresi geçti karantina süreside nerdeyse geçti sayılır ama senin kovid şüpheleri geçmediiyi misin nasılsın
Aşko eşim pozitif olduğunda aşağıdan ben aldım ilacı hiç bişey demeden gittiler gı gelip bakmadılar bileAşko sen korona şüphesi var de telefonda yeteraltına yapıyorlar haklı olarak
eve doktor mu çağırdım astronot mu bilemedim
![]()
Olsun aşko sonunda çözmüşsün boşverAşko etrafımdaki tek erkek kocamo yüzden çözmekte geç kalmışım
babam ve babamın oğlu var abim onlarla da görüşmüyoruz ki bakamıyoring
![]()
Ayy valla her ay bende hep öyle düşünüyorum aşko o yüzden adet zamanları büyük temizlik yapıyorumDün gece bende onu düşündüm ben tatil dönüşü temizliğe başlayacaktım batı beklerim olmazsam temizliğe birini alırım dedim daha hamilelik kesinleşmeden kafada planlar planlar![]()
İnşallah bebeğim haberleşiriz iyi geceler öpüyoringOlsun aşko sonunda çözmüşsün boşverneyse canlar ben uyuyorum öpüyorum hepinizi bişeyler olursa etiketleyin yarın haber edicem size inşallah kanama dururda içim rahatlar
Öpüyorum hepinizi iyi geceler aşkolar
![]()
Hayırlısı aşkoİyi işte idare ediyoruzbi geldi bi gitti aşko anlamadım bende
Negatifti pozitif oluyor gibikeşke gebelik testi de böyle olsa
25 KasımAllah belasını vermesin o gününkendi kendimi fakir ettiğim güne ne kaldı de aşko
tüm hesapları eşimin dahil 0 a düşürüyorum
![]()
Oyu nenem olmaz kiAşko eşim pozitif olduğunda aşağıdan ben aldım ilacı hiç bişey demeden gittiler gı gelip bakmadılar bile![]()
Sigara bile şuan tat vermiyorHayırlısı aşkoherşeyin başı sağlık sen iyi olda