Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizi çok üzerler böyle aşko
Bu gidişat nanayy

Ya bebeğim aklına lütfen kötü şeyler getirme resmen yerleşme kanaması yaşıyorsun sen normal adet olsa şimdiye çoktan gelirdi kuzum birde neden sildikçe gelsin normal pede de gelir adet olsa o yüzden moral bozmak yok tatilde

Öf yaa ama ben gıcık oluyorum kıçını devirip uyumasına. Kanıma girmeyin yaparım bak
Aşko deli bu döner uyku sersemi bi tokatla bayıltır beni sabah hastaneden yazmak istemiyorum size
O kadar iyi biliyorum ki o hissi aman aşko sen daha önemlisin boşver sen bizi dinleme
Ay aşko o kadar doğrusun ki kendimize ediyoruz valla ama bunu bile bile her defasında da aynı Duruma düşüyoruz tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali bizim ki

Ay aşko o zaman yerleşme kanamasıydı o yaaaa Yoksa gelirdi şimdiyeeee
Çok geçmiş olsun kuzum ya dikkat et kendine bol bol meyve ye C vitamini al bebeğim

Ah aşko dikkat et kendine yaaa çok zorlama bebeğim demek ki hassas artık oralar çok fazla yorgunluğa zorlamaya gelmiyor senin canın en kıymetlisi o yüzden ne yapıyoruz kendimize iyi bakıyoruuuzz

Mutlaka haber ver bebeğiiimmm İnşallah devam etmeyecek bebiş yerleşiyorrr İyi geceler kuzummmm

Allahtan öyle hemen gaza gelmiyorum bebiş

Valla şoklardayım kuzum daha neler duyacağız. Kim bilir dr bana neler diyecek ay ağlayasım var yemin ediyorum. Çaktırmıyorum ama gerçekten çok moralim bozuk
Bebeğim neden bu kadar düşürdün modunu? Pıhtılaşma birçok kişide var, sadece geç öğreniyoruz prosedürlerden dolayı. Belki kan sulandırıcıya bile gerek görmeyecek. Allah dermansız dert vermesin, bunlar hallolacak şeyler. Ben de damar problemi var ekstradan, yoksa kan sulandırıcıya da gerek olmayacaktı. Şimdi her şey daha güzel olacak çünkü önlemini alacaksın

Yaptnmi test benide etiketle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…