- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #13.181
Sen aç aşko ben desteğe gelirim ama bırakamam diyim sanaağBen mi açsam sen mi@safiye19 da oraya ekleyeceğiz mutlaka
Bide başka kim varsa
Bizi çok üzerler böyle aşkoBenimde öyle aşko. Kardeşim doğum yapcak ya ona magnet yaptım normalde içine şeker yada lavanta koyuluyo ya ben alamadım eşime de al diyemedim zatigeçen gün yaparken aradı dedim böyle bunları yapıyorum şeker koyulmuyo mu onlara dedi evette alamadım ben dedim sen niye alıyosun töbe töbe diye sinirlenip bağırdı bana telefonda bi zoruma gitti yanımda olsa kafası kırardım kesin
Valla aşko yaa bana da öyle geliyo nasip bakalımBizi çok üzerler böyle aşko
Bu gidişat nanayy
Kız hadi ben ders çalışıyorum da uyumuyorum sen niye uyumuyon bu saatte buradasın yat uyuValla aşko yaa bana da öyle geliyo nasip bakalım
Ahahah valla öyleler aşkoSu katılmamış odunlar bebeğim cünküsu katılmışları daha insancıl oluyooğ
Ya bebeğim aklına lütfen kötü şeyler getirme resmen yerleşme kanaması yaşıyorsun senPazar dönüş canım ay bilmiyorum Ya aklıma saçma sapan şeyler geliyor tutunamadan düşüyor mu acaba diye düşünmedim değil mümkün mü bilmiyorum da yine gittim wcye fazlalaşma yok küçük bi kahverengi akıntıda vardı içinde kafam karıştı belimde ağrıyor aşko dua edin şimdi yattık artık uyusam sabah olsa geçmiş olsa herşeyDemgey3
Uykumu arıyoringKız hadi ben ders çalışıyorum da uyumuyorum sen niye uyumuyon bu saatte buradasın yat uyu
Ben tutarım aşko da sen tutabilir misin kendiniAyy nasıl dayancam tut beni bebeğim
ahhhh aşko ahhh kız bu yerleşme işteeeee valla üzme kendini yaaaaBilmiyorum aşko aklıma değişik şeyler geliyor ped tertemiz hiç bişey yok gelen peçeteye geliyor
Tabiki hayır aşkoBen tutarım aşko da sen tutabilir misin kendini
ahhhh aşko ahhh kız bu yerleşme işteeeee valla üzme kendini yaaaa
Arada beni de tut kendinle birlikte aşkoBen tutarım aşko da sen tutabilir misin kendini
ahhhh aşko ahhh kız bu yerleşme işteeeee valla üzme kendini yaaaa
O kadar iyi biliyorum ki o hissiÖf yaa ama ben gıcık oluyorum kıçını devirip uyumasına.Kanıma girmeyin yaparım bak
Aşko deli bu döner uyku sersemi bi tokatla bayıltır benisabah hastaneden yazmak istemiyorum size
Ay aşko o kadar doğrusun ki kendimize ediyoruz valla ama bunu bile bile her defasında da aynı Duruma düşüyoruzSize erkeklerle geçinmenin sırrını vereyim miDemgey3 Mucizemmm16 yaptıklarında asla mantık veya inci fikir aramayında beklemeyinde bizim gibi ince ruhlu değiller biz öpmeden uyudu diye 10 gün kurarız kafamızda 10 gün sonra sen beni şu gün öpmeden uyudun kırgınım desek sen durduk yere niye böyle şeyler yapıyosun ne yapayım unutmuşumdur yorgunumdur der geçer sen o 10 gününe oturur üzülürsün bunun için mi üzüldüm ben diye erkeklerin bütünü böyledir benim eşim temas bağımlısı ilk iki sene resmen kafayı yedim ama alıştım şimdi sarılıp yatıyoruz uyuyacağı zaman diğer tarafa dönüyor Ya hani temas bağımlısıydı bu şimdi niye döndü diyordun kendi kendime sonra baktım adam bunları tamamen bilinçsiz yapıyor aklına esince çok yorgun değilse falan
Ay aşko o zaman yerleşme kanamasıydı o yaaaaHala o lekeden sonra hiç birsey gelmedi sabaha bakcam artık
2 gün önce gripti ayaklandım bir gün bugün yine kemiklerimin ağırısı baş agrım devam etti pcr verdim tekrar
Evdeki yaptığım hızlı test maalesef pozitif
Ah aşko dikkat et kendine yaaa çok zorlama bebeğim demek ki hassas artık oralar çok fazla yorgunluğa zorlamaya gelmiyorGüzel olan neyse o olsun bebeğim❤❤ İnşallah aşkım sağol ❤❤❤ aşko sırtımın neden ağrıdığını buldum lan eğilip kalkmaktan ağrıyo biraz geçmişti bugün iş yapmadım fazla bi kaç saattir yine var çünkü iş yaptım bide boncuk yapıştırdım eğik durmak zorunda kaldım şimdi yine başladı merdivenden düşerken vurduğum yerler demekki öyle zorlamışım ki yorulunca da ağzıma etti böyle
Mutlaka haber ver bebeğiiimmmOlsun aşko sonunda çözmüşsün boşverneyse canlar ben uyuyorum öpüyorum hepinizi bişeyler olursa etiketleyin yarın haber edicem size inşallah kanama dururda içim rahatlar Öpüyorum hepinizi iyi geceler aşkolar
AhahahahArada beni de tut kendinle birlikte aşko
HhqhayUykumu arıyoringtam dalcaktım çişim geldi
Allahtan öyle hemen gaza gelmiyorum bebişO kadar iyi biliyorum ki o hissiaman aşko sen daha önemlisin boşver sen bizi dinleme
Ay aşko o kadar doğrusun ki kendimize ediyoruz valla ama bunu bile bile her defasında da aynı Duruma düşüyoruztavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali bizim ki
Bebeğim neden bu kadar düşürdün modunu? Pıhtılaşma birçok kişide var, sadece geç öğreniyoruz prosedürlerden dolayı. Belki kan sulandırıcıya bile gerek görmeyecek. Allah dermansız dert vermesin, bunlar hallolacak şeyler. Ben de damar problemi var ekstradan, yoksa kan sulandırıcıya da gerek olmayacaktı. Şimdi her şey daha güzel olacak çünkü önlemini alacaksınValla şoklardayım kuzum daha neler duyacağız. Kim bilir dr bana neler diyecek ay ağlayasım var yemin ediyorum. Çaktırmıyorum ama gerçekten çok moralim bozuk
Yaptnmi test benide etiketleYaa valla benimde hafif bir sancı var neyin nesi bilmiyorum akşam üstünde bir ağrı peydah Olmuştu geçti Allahtan yoksa oturtamıyordum çok fena. Son durum ne olacak merak ediyorum sabah yine test yapacağım dikerim daha güzel bir renk görürüm ama tabi her şey kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?