- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #13.201
BendeYa insan illa ki üzülüyor yaa önümüzdeki ay ovülasyon takibi yapacağım
Sen regl oldun mu çiçeğim
Evet kuzum ve cok korktum kist felan oldum sandımSen regl oldun mu çiçeğim
Pompe keeOyu nenem olmaz kişuan eşimle aynı yerde yatıyoruz adet olursam bile ayrılmamak lazım yatarken bu ay ful pompalamak gerek ki turşun artık
Bizim burda takibe bile geliyorlar. Sanirim bölge bölge insafiyete kalmis olarak degisiyor. Bide doktorlarimizda cok cok iyi ilgileniyor. Sadece biraz vakit aliyor muayne sirasi beklemek. Aslinda Türk hekimleri yurt dışına göre daha gelistirmisler kendilerini. Tabiki insafına kalmis bazi seyler insanlarin. Bide basta bulunan vali,!kaymakam, il saglik müdürleri nin calisma düzenine bağlıAşko eşim pozitif olduğunda aşağıdan ben aldım ilacı hiç bişey demeden gittiler gı gelip bakmadılar bile
Uzulme benimde regle son 2 gun yumurtlama uzeri 15. Gün test negatif bugun yarin gelir regl bidaki ay belki beraber ogreniriz guzel haberiEvet kuzum ve cok korktum kist felan oldum sandım
Sagolsun kızlar sakinlestırıdnbenı
Erken yumurtlamışım sanırım
Ya mfk felan kullandım doktorun vitmsınını kullandım kist oldjm sandım 26 cı da olmuşum aslında öyle cok fok da erken değil oldjm vallla bu ay da bitti kuzum elemdım
Hele bi dur daha adet olmadınUzulme benimde regle son 2 gun yumurtlama uzeri 15. Gün test negatif bugun yarin gelir regl bidaki ay belki beraber ogreniriz guzel haberi
Çok da erken değilmiş o zaman canım mfk etkisi olabilir belki erken olgunlaşmıştır yumurtanEvet kuzum ve cok korktum kist felan oldum sandım
Ya mfk felan kullandım doktorun vitmsınını kullandım kist oldjm sandım 26 cı da olmuşum aslında öyle cok fok da erken değil oldjm vallla bu ay da bitti kuzum elemdım
Hele bi dur daha adet olmadın
Yanaşma bakm sen
Ya kist felan oldjm sandım kız ona üzüldüm de normalmıs ya adet bu bildiğin 2 gün atmıs sadece
kız sen regl oldun bosver pompekeyiOyu nenem olmaz kişuan eşimle aynı yerde yatıyoruz adet olursam bile ayrılmamak lazım yatarken bu ay ful pompalamak gerek ki turşun artık
Demek ki aşı olmasakta olurmuşAşkolar naberrrryatamayan aşılı ve ikinci kez covid şüphesiyle gözaltında olan melek geldi
Ben de geçen hafta covid olduğunu düşünüyorum ya covid oldum daha önce 5 kere de aşı oldumDemek ki aşı olmasakta olurmuş
Üzülme canım bu erken olanlar belki de bebiş yerini hazırlıyordur ha önümüzdeki ay tutunacaktır minnakınEvet kuzum ve cok korktum kist felan oldum sandım
Bu güzel bişi dimi bide kuzu bu ay hiç kaşık agrım olmadı ve goguslerım acıdı fena hem de hatta size yazmıştım memeler diyeÇok da erken değilmiş o zaman canım mfk etkisi olabilir belki erken olgunlaşmıştır yumurtan
Haber et bize insssssssss adet olmazsın kız insssssskız sen regl oldun bosver pompekeyi
2 gun normal kuzum korkma. Ama benim yumurtlama zamanim belli doktor lh pikinin 14. Günü idrarda cikmasi gerekiyor takip et demisti benim bugun 15. Günüm geçti artik regl bekliycem. Normaldede gebeliklerim hep erken cikardi benim. 1 saat önce yaptim negatif. Sknti degil ya artik alıştık.
Kız öyle mi olabılıyommuÜzülme canım bu erken olanlar belki de bebiş yerini hazırlıyordur ha önümüzdeki ay tutunacaktır minnakın
Göreceğiz el mi Yaman bey miGüldürdün beni ya Allah canınıbenden daha dirençli mi aşko
Vışşşşşş tebrik ederim gülooooooo 5. Rüyamda resmen öyle uyumuşum ki dün çok bitkindim şimdi yenice uyanıyorum hafif adet sancısı gibi ağrım var pis pis aradan aradan vuruyor anlamadım2 taneyle günü kapattık bi tebrik edin gıı
Ginnys aşko üçüncü rüyanı görüyorsun ama bak oku ben sigarayı çok azalttım
Tamam aşkooommm etiketlerimYaptnmi test benide etiketle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?