Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen regl oldun mu çiçeğim
Evet kuzum ve cok korktum kist felan oldum sandım
Sagolsun kızlar sakinlestırıdnbenı
Erken yumurtlamışım sanırım
Ya mfk felan kullandım doktorun vitmsınını kullandım kist oldjm sandım 26 cı da olmuşum aslında öyle cok fok da erken değil oldjm vallla bu ay da bitti kuzum elemdım

Aşko eşim pozitif olduğunda aşağıdan ben aldım ilacı hiç bişey demeden gittiler gı gelip bakmadılar bile
Bizim burda takibe bile geliyorlar. Sanirim bölge bölge insafiyete kalmis olarak degisiyor. Bide doktorlarimizda cok cok iyi ilgileniyor. Sadece biraz vakit aliyor muayne sirasi beklemek. Aslinda Türk hekimleri yurt dışına göre daha gelistirmisler kendilerini. Tabiki insafına kalmis bazi seyler insanlarin. Bide basta bulunan vali,!kaymakam, il saglik müdürleri nin calisma düzenine bağlı

Uzulme benimde regle son 2 gun yumurtlama uzeri 15. Gün test negatif bugun yarin gelir regl bidaki ay belki beraber ogreniriz guzel haberi

Uzulme benimde regle son 2 gun yumurtlama uzeri 15. Gün test negatif bugun yarin gelir regl bidaki ay belki beraber ogreniriz guzel haberi
Hele bi dur daha adet olmadın
Yanaşma bakm sen
Ya kist felan oldjm sandım kız ona üzüldüm de normalmıs ya adet bu bildiğin 2 gün atmıs sadece

Çok da erken değilmiş o zaman canım mfk etkisi olabilir belki erken olgunlaşmıştır yumurtan

Hele bi dur daha adet olmadın
Yanaşma bakm sen
Ya kist felan oldjm sandım kız ona üzüldüm de normalmıs ya adet bu bildiğin 2 gün atmıs sadece
Oyu nenem olmaz ki şuan eşimle aynı yerde yatıyoruz adet olursam bile ayrılmamak lazım yatarken bu ay ful pompalamak gerek ki turşun artık
kız sen regl oldun bosver pompekeyi

2 gun normal kuzum korkma. Ama benim yumurtlama zamanim belli doktor lh pikinin 14. Günü idrarda cikmasi gerekiyor takip et demisti benim bugun 15. Günüm geçti artik regl bekliycem. Normaldede gebeliklerim hep erken cikardi benim. 1 saat önce yaptim negatif. Sknti degil ya artik alıştık.

Üzülme canım bu erken olanlar belki de bebiş yerini hazırlıyordur ha önümüzdeki ay tutunacaktır minnakın

Haber et bize insssssssss adet olmazsın kız inssssss

2 taneyle günü kapattık bi tebrik edin gıı
Ginnys aşko üçüncü rüyanı görüyorsun ama bak oku ben sigarayı çok azalttım
Vışşşşşş tebrik ederim gülooooooo 5. Rüyamda resmen öyle uyumuşum ki dün çok bitkindim şimdi yenice uyanıyorum hafif adet sancısı gibi ağrım var pis pis aradan aradan vuruyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…