- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #13.161
Ayy inşallah o zaman gebelik haberini alırım dua et aşko25 Kasımo güne kadar limitimi korumalıyım ama Türkiye’de bugün almadığımız her şeyi için pişman oluyoruz
Ay ben eşimi odadan kovmuştum pozitifi görünceOyu nenem olmaz kişuan eşimle aynı yerde yatıyoruz adet olursam bile ayrılmamak lazım yatarken bu ay ful pompalamak gerek ki turşun artık
Tutar Allahın izniyle kuzumOyu nenem olmaz kişuan eşimle aynı yerde yatıyoruz adet olursam bile ayrılmamak lazım yatarken bu ay ful pompalamak gerek ki turşun artık
Eşim 3 ben 2 aşılıyımAy ben eşimi odadan kovmuştum pozitifi görünceçocuk var bulaşmasın diye ama benle teması vardı bişey olmadı bana o yatak döşek yattı 1 hafta
Gelen giden yok hala ama sabah bana suprise yapar merak etme sen aşkoTutar Allahın izniyle kuzum❤❤ sıkıntıya sokma kendini var mı gelen giden durumun ne lekenmede?
Kanama devam etti mi? Zaten 10 gün sonra büyük gün olur tam gaz devam. Yumurtlama öncesini de unutmaAyy inşallah o zaman gebelik haberini alırım dua et aşkobat 18 ekim gözüküyor
Oh oh iyi iyiSigara bile şuan tat vermiyorilk defa tat alamadım
Az bi iyi düşün yaGelen giden yok hala ama sabah bana suprise yapar merak etme sen aşko
Yumurtlama öncesi derken aşkoKanama devam etti mi? Zaten 10 gün sonra büyük gün olur tam gaz devam. Yumurtlama öncesini de unutma
2 taneyle günü kapattık bi tebrik edin gııOh oh iyi iyiiçme kuzum zaten koronayken çok zararlı o var ya iyice tıkıyo ciğerleri içme biraz
Yumurtlamadan tam 14 gün sonraAz bi iyi düşün yaYumurtlamadan sonra kaçıncı gün lekelenmen oldu aşko
Sende kocamı gördüm o da aynıAhahaha işin zor canım o seni anlamazben severim ama sürekli değil adam sağına dönse bile eli Ya kolumda ya elimde Ya belimde yaz ayları fenalık geçircek gibi oluyorum ha o bunu anlıyor mu hayır o beni anlamaz ona göre sevgi ilgi gösteriyorum daha ne istiyorsun nefes almak diyemiyorum adama öyle devamke
İyi olmuş maşallah inşallah bırakmakta nasip olur hepimize ya2 taneyle günü kapattık bi tebrik edin gıı
Ginnys aşko üçüncü rüyanı görüyorsun ama bak oku ben sigarayı çok azalttım
Aşko senle topic açalımİyi olmuş maşallah inşallah bırakmakta nasip olur hepimize ya
Belki adet değildir bebeğim iyi düşünelim ❤❤Yumurtlamadan tam 14 gün sonra
Erken yumurtlama oldu 10. Döngü günümde
Yaa kaçılmıyodaAşko senle topic açalımsigarayı bırakıyoruz 2 gün sonra kaçarız oradan
Ay beni çok küçük şeyler bile çok huzursuz ediyor yaYaaaa sjshshshsh kötüleri aklımızdan siliyoruz hahahhah inşallah güzel şeyler yapar aşko sende çok mutlu olursun alınganlığımız üstümüzde bizim bugünlerde sanki
Peki aşko senin için öyle olsunBelki adet değildir bebeğim iyi düşünelim ❤❤
Ben mi açsam sen miYaa kaçılmıyodaaçalım
Benimde öyle aşko. Kardeşim doğum yapcak ya ona magnet yaptım normalde içine şeker yada lavanta koyuluyo ya ben alamadım eşime de al diyemedim zatiAy beni çok küçük şeyler bile çok huzursuz ediyor ya
Benim bu minnoş kalbim bunlara gelemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?