Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklisin bebeğim çok haklısın valla bende test aldım ama yapmaya korkuyorum bi yandan da yapmak istiyorum ama galiba yapamıycam hahhahahah

Tutuştum Allaaahhh diye atlar üstüne aşko aşkım niye öyle oldu kendi evlerinden neden kalmıyorlar bebeğim yalnız oldukları için mi
Aşko ya köyde soba yakıyorlar odun kömür bir dünya para. Eltimle alt üst oturuyorlar eltimler de kendi annesigilin yanına gidecekler ordan hem işe gidip gelmesi kolay oluyor onlar içinde. Annemlerde bize gelecek işte.

Kuzum workshop lara baksana bi kafan dağılır hem güzel değişiklik oluyor

Ya bırak onlar uyansın onlar yapmasa senin koca olurmuydu kızzz.yapmasan bile yaptın zannetsinler az kalırlar hiç değilse yoksa ooohooooaylarca gitmezler çekilmez valla billa hele böyle kritik bir anda rahat olun hayat bu kadar bu konuda önemli olsaydı onlarda çocuk yapmış insanlar olarak gelip kalmazdı

Ozaman sende o çağırdığında aaa ayıp olur de dicemde işte bebiş işi olmasa konuş eşinle bu sefer ayıp falan demek yok koca bir kış ertelemiş olcaz ertelemeyelim de
Yapıcaz bi şekilde ama nasıl bilmiyorum ya koca bi kış hiç olmadan da olmaz

Ya haklısın onlar yapmasa kocam olmazdı da şimdi bire bir şahit olmak başka sabah nasıl bakaam kız yüzlerine aaayy

Ya haklısın onlar yapmasa kocam olmazdı da şimdi bire bir şahit olmak başka sabah nasıl bakaam kız yüzlerine aaayy
Bilmiyorum ama bakcan artıkın doğa kanunu birde madem bir kaç ay mecbur birlikte kalacaksanız bir yol bulmanız şart en azından yöntemi bulun sırf yumurtlama çatlama şeklinde bile olsa sonrada koca kışı pişman geçirmezsiniz

Canım dua edelim inşallah gerek kalmasın bu kadar güzel rezervler güzel bir gebelik haberi versin bizlere
Kuzum istersen sperm kalitesi açısından yarın yap hem çatlamayada denk gelir
Doğru diyorsun canım öyle yapayım
Yarın değerlendirme yap canım
Tamam canım teşekkür ederim

Aşko ya köyde soba yakıyorlar odun kömür bir dünya para. Eltimle alt üst oturuyorlar eltimler de kendi annesigilin yanına gidecekler ordan hem işe gidip gelmesi kolay oluyor onlar içinde. Annemlerde bize gelecek işte.
Yaa kıyamam hayat iyice zorlaştı ya inşallah burdan sonrası kolay olsun bebeğim ya

Aynen bi çaresine bakmamız lazım o işin ya dertlendim ulan gece gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…