Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekleyelim bakalım canım güzelmhaberler verirdi belki belli mi olur. Çok da stres yapma o da geciktiriyor zaten
Kendimi rahatlatacak biseyler bulmam lazim bidaki ay icin. Ya adet oluyorum ilk 15 gün bisey yok sonrasi cok stresli oluyorum neden anlamiyorum. Bide sanirim evdeyim uzun suredir çalışmıyorum ya yanliz kalıyorum ondan galiba surekli takiliyo aklima.

Evet aşko aynı şey bende de oluyor. Evde durdukça aklımıza geliyor kendimizi dinliyoruz sürekli o yüzden yumurtlama sonrası geçmiyor bi türlü.

Evet evet söz dinle evladım

kv senle yatacak değil yap yat sabahta duşunu alırsın ne yapacaksın. Eğer pozitif olmazsa doktor gelme demişse sende başka Dr git ama bence kan ver hepsinden bağımsız

Kız bende aynı evlerdeyim. Nasıl kardeşin toparlıyor mu biraz biraz. Doğum yaptı yanlış hatırlamıyorsam dimi
Evet aşkım dünden daha iyi çok şükür eve geldik işte öğlen gibiydi sanırım çıktık hastaneden bende yarın eve gidicem kuzum artıkın diyorum bebeni bana ver yaşına gelince gelip alırsın

Ayyy ne güzel ya Evden iki kişi çıkıp üç kişi dönmek

Var bir hayalimiz

Al benden de o kadar aşko bende bütün gün evdeyim kafa dağıtcak bişey yok gerçekten bi müddet sonra deliriyorum

Nebiliyim canim ya hiç sanmiyorum öyle olsa anlardim
Regl takvimine baktim geçtigimiz aylarda adetin 28gunu vucut isısi hep 37.1 ya 37.2 olmuş ertesi günlerde düşmüş
Bu sabah ama direk 37 çıktı
37 de az değil normalde 36.5 falan değil mi Ya bişey dicem vücut ısınız yüksekken üşüyor musunuz yoksa ben üşüttüm mü ya normalde kolayına üşümeyen biriyim ateş basar çorap bile uzun süre giyemem falan ama bugün burda hava sıcak olmasına rağmen üşüyorum ayaklarım soğuk hiç ısınamadım eşim ve arkadaşlarım sıcak diyor ben üşüyorum

kv senle yatacak değil yap yat sabahta duşunu alırsın ne yapacaksın. Eğer pozitif olmazsa doktor gelme demişse sende başka Dr git ama bence kan ver hepsinden bağımsız
Kız öyle olmuyor ya benim kayınvalidemle kayınpederim de bu kış bizdeler kara kara düşünüyorum nasıl olacak diye ya. Ben duş alırken anlayacaklar diye çok korkuyorum. Hiç bişey yapmasak bile duş alasım gelmiyor yaptık sanacaklar diye

Bebişim sen naptın test yaptın mı tekrar. Ben takip edemedim ya sende etiket falan yapmamışsın hiç. Geçmiş mesajları da okuyamadım
Yok canım yapmadım tatildeyim yarın dönüyoruz artık pazartesi yapmayı düşünüyorum bende pek girmedim buralara internet falanda çok çekmiyor bi yattığımız odada daha iyi çekiyor o yüzden geceleri bakıyorum

Aşkım sen niye öyle düşünüyosun ki sanki onlar yapmamış mı zamanında anlasalar nolucak bütün kış ordalar diye bütün kış bişey yapmıycak mısınız boşuna kendinizi strese sokuyosunuz bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…