- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #14.221
Elimde hic test yok en son dün gece yapmistim. Ama pzrtsi gelecek testim yaparim duruma göre kan da veririm tabi adet olmazsamSabah yine test yap kız çıkar belki
Kuzumm bu ay bitti..Canım bitti mi senin korunma süreci başladınız mı çalışmalara?
Topluca geçiş yapsak keske o grubaAminnnnn
Kendimi rahatlatacak biseyler bulmam lazim bidaki ay icin. Ya adet oluyorum ilk 15 gün bisey yok sonrasi cok stresli oluyorum neden anlamiyorum. Bide sanirim evdeyim uzun suredir çalışmıyorum ya yanliz kalıyorum ondan galiba surekli takiliyo aklima.Bekleyelim bakalım canım güzelmhaberler verirdi belki belli mi olur. Çok da stres yapma o da geciktiriyor zaten
Kız bende aynı evlerdeyim. Nasıl kardeşin toparlıyor mu biraz biraz. Doğum yaptı yanlış hatırlamıyorsam dimiAy aşkom napayım kardeşimle annemin yanındayım sen napıyosun bebeğim ❤
Evet aşko aynı şey bende de oluyor. Evde durdukça aklımıza geliyor kendimizi dinliyoruz sürekli o yüzden yumurtlama sonrası geçmiyor bi türlü.Kendimi rahatlatacak biseyler bulmam lazim bidaki ay icin. Ya adet oluyorum ilk 15 gün bisey yok sonrasi cok stresli oluyorum neden anlamiyorum. Bide sanirim evdeyim uzun suredir çalışmıyorum ya yanliz kalıyorum ondan galiba surekli takiliyo aklima.
Evet evet söz dinle evladımDoğru diyorsun kuzum haklısın yarın olması daha mantıklı
Kuzum galiba günaşırıya uyacağım ya sperm kalitesi düşerse diye korktum kızlar öyle yazınca
Tamam hocam siz öyle diyorsanızaman aşko kaçmasın diye tedirgin oluyorum ama dediğin gibi çatlama önemli oda yarına denk gelir
kv senle yatacak değil yap yat sabahta duşunu alırsın ne yapacaksın. Eğer pozitif olmazsa doktor gelme demişse sende başka Dr git ama bence kan ver hepsinden bağımsızKendi doktorum pozitif test gorursen pazrtsi icin gel demisti ama pozitif degil maalesefAma pazrtsi test yaptirabilirim eger regl olmazsam. Bu aksam degerlendiremem kv dem kalmaya geldi Dün degerlendrmistim. Ama duruma göre iki uc gune olmazsam regl baska doktora giderim. En geç 30 günde gelmiş regl im geneli 27 gün olmusum. Bir iki güne belli olur bugunde 27. Döngü gunundeymisim
Evet aşkım dünden daha iyi çok şükür eve geldik işte öğlen gibiydi sanırım çıktık hastanedenKız bende aynı evlerdeyim. Nasıl kardeşin toparlıyor mu biraz biraz. Doğum yaptı yanlış hatırlamıyorsam dimi
Bebişim sen naptın test yaptın mı tekrar. Ben takip edemedim ya sende etiket falan yapmamışsın hiç. Geçmiş mesajları da okuyamadımEvet evet söz dinle evladım
Ayyy ne güzel yaEvet aşkım dünden daha iyi çok şükür eve geldik işte öğlen gibiydi sanırım çıktık hastanedenbende yarın eve gidicem kuzum artıkın diyorum bebeni bana ver yaşına gelince gelip alırsın
Kız ben yapamam öyle cok rahatsiz olurumkv senle yatacak değil yap yat sabahta duşunu alırsın ne yapacaksın. Eğer pozitif olmazsa doktor gelme demişse sende başka Dr git ama bence kan ver hepsinden bağımsız
Al benden de o kadar aşko bende bütün gün evdeyim kafa dağıtcak bişey yok gerçekten bi müddet sonra deliriyorumKendimi rahatlatacak biseyler bulmam lazim bidaki ay icin. Ya adet oluyorum ilk 15 gün bisey yok sonrasi cok stresli oluyorum neden anlamiyorum. Bide sanirim evdeyim uzun suredir çalışmıyorum ya yanliz kalıyorum ondan galiba surekli takiliyo aklima.
37 de az değil normalde 36.5 falan değil mi Ya bişey dicem vücut ısınız yüksekken üşüyor musunuz yoksa ben üşüttüm mü ya normalde kolayına üşümeyen biriyim ateş basar çorap bile uzun süre giyemem falan ama bugün burda hava sıcak olmasına rağmen üşüyorum ayaklarım soğuk hiç ısınamadım eşim ve arkadaşlarım sıcak diyor ben üşüyorumNebiliyim canim ya hiç sanmiyorum öyle olsa anlardim
Regl takvimine baktim geçtigimiz aylarda adetin 28gunu vucut isısi hep 37.1 ya 37.2 olmuş ertesi günlerde düşmüş
Bu sabah ama direk 37 çıktı
Kız öyle olmuyor ya benim kayınvalidemle kayınpederim de bu kış bizdeler kara kara düşünüyorum nasıl olacak diye ya. Ben duş alırken anlayacaklar diye çok korkuyorum. Hiç bişey yapmasak bile duş alasım gelmiyor yaptık sanacaklar diyekv senle yatacak değil yap yat sabahta duşunu alırsın ne yapacaksın. Eğer pozitif olmazsa doktor gelme demişse sende başka Dr git ama bence kan ver hepsinden bağımsız
Çok güzel bi duygu ya Allahım nasip etsin inşallah bebeğim hepimize ❤❤Ayyy ne güzel yaEvden iki kişi çıkıp üç kişi dönmek
Var bir hayalimiz
Yok canım yapmadım tatildeyim yarın dönüyoruz artık pazartesi yapmayı düşünüyorum bende pek girmedim buralara internet falanda çok çekmiyor bi yattığımız odada daha iyi çekiyor o yüzden geceleri bakıyorumBebişim sen naptın test yaptın mı tekrar. Ben takip edemedim ya sende etiket falan yapmamışsın hiç. Geçmiş mesajları da okuyamadım
Amin bebişim inşallahÇok güzel bi duygu ya Allahım nasip etsin inşallah bebeğim hepimize ❤❤
Aşkım sen niye öyle düşünüyosun ki sanki onlar yapmamış mı zamanında anlasalar nolucak bütün kış ordalar diye bütün kış bişey yapmıycak mısınız boşuna kendinizi strese sokuyosunuz bebeğimKız öyle olmuyor ya benim kayınvalidemle kayınpederim de bu kış bizdeler kara kara düşünüyorum nasıl olacak diye ya. Ben duş alırken anlayacaklar diye çok korkuyorum. Hiç bişey yapmasak bile duş alasım gelmiyor yaptık sanacaklar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?