Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence pozitif zaten bebeğim eşimi de gaza getirdim kesin hamileyim diye cinsiyet konuşmaya başladık
Ayyy inşallah canım sabah mı test ay beni muhakkak etiketle tamam mı bak ben göremem sık giremiyorum bide yarın yola çıkcaz çatlatma beni bişey dicem kuzum eğilip kalkarken yada çok yürüdüğünde falan kasıkta tek taraflı baskı sızı oluyor mu bide yarım saatte bir idrara sıkışıp yine o aynı tarafta baskı hissediyor musun bende bunlar varda üşüttüm mü acaba bilemiyorum bunlardan biri var mı sende

Ay aşkoooo sanki hepimizin test zamanları yaklaştı ya valla bende de çok heyecan var yaaaa
Bende de valla ya geçen yaptığım testin negatif çıkacağını biliyodum zaten çok rahattım yaparken ama simdi yapmak istemiyorum negatiftir diye aşko ayy yüreğim ağzıma geliyo test yapcağımı düşündükçe

Evet o beklenen ay sonu geldi içler kıpır kıpır dimi Demgey3 kızlar ben üşüyorum bana anormal ben yanan biri olarak

Yaaaa aşko bizi çatlatacak mısın aşko kötü düşünme yaaa güzel sonuçlar çıkacak Pazartesi _Umutlu_Pozitif_ ile beraber yapın aşkolar

Evet o beklenen ay sonu geldi içler kıpır kıpır dimi Demgey3 kızlar ben üşüyorum bana anormal ben yanan biri olarak
Ayyyy aşko valla ya ben daha yeni değerlendirme günlerine geçtim ama sanki ben test yapacakmışım gibi heyecanlıyım sizin için Kuzum ateşin felan yok demi ateşin olunca da üşürsün ya

Ayyyy aşko valla ya ben daha yeni değerlendirme günlerine geçtim ama sanki ben test yapacakmışım gibi heyecanlıyım sizin için Kuzum ateşin felan yok demi ateşin olunca da üşürsün ya
Bilmem ama genelde ateşim çıkınca benim yüzüm kızarır halsiz olurum iyiyim dincim ama ayaklar buzzz şurdan hasta olarak değil gebe olarak eve gitmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…