Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun aşko soguk oldu herhalde haşlanmiş patates, yumurta iyi gelir ,miden için de nane limon
Bende bi tuhaf şekilde hastayim sanki, dün midem kötüydü bulanti gibi bişey vardi, boğazım da agriyor

Evet aşko umutluyum ama bu yumurtlamasaysa kaçırma dedim onu da aylama yani yakala
Biraz once cok guzel bi haber aldim. Bu msjim uzun zamandir bebek sahibi olamayan arkadaslarimiza gelsin. Childdevelopment A ad000 M MiuLego M mucizeOldu iyilikperisi92 Lale95
Ve diger guzel hatunlar

9 yillik evli sayisiz asilama ve 3 sefer basarisiz tüp bebek yaptıran arkadasim Hamile hemde dogal yoldan hamile 5+2 günlük dediki ben artık sayisiz kez uzunca yillar ugrastim hatta sperm den tiksinir hale geldim son 3hafta hep prezervatifle korundum cunku spermden tiksiniyordum zaten olmuyoduda gunum 5 gun gecti test yaptim inanki inanmadim halen daha inanamiyorum kese falanda gözükmüş

Buda Rabbimin bi mucizesi işte

Aynen ve prezarvatif delikmiş çok sevindim hepimizin böyle kolay olsun inşallah

Merhaba kızlar 22 gün oldu hala yumurtlamam olmadı bakar mısınız sizce yumurtlama gününde miyim

Eklentiler

• B00B2127-F0FD-45CB-A2E4-5FF12CDE9900.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 40
Yaaaa Rabbim ne kadar güzel işte kafada bitiyor bi atabilsem düşünmesem Rabbim bize de en kısa zamanda kolaylıkla nasip etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşına da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…