- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #14.441
Hoş geldin canim,neden ağladın noldu ?ne kaçirdim yine benBen geldimmmbugğn sabah biraz ağladım zırladım neyse Ginnys ve diğer gruptaki güzel kızlar sayesinde toparlandım geldim napıyorsunuz canlar Mucizemmm16 M Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ Lale95 M melek076 ve diğer can kızlar
Geçmiş olsun aşko soguk oldu herhalde haşlanmiş patates, yumurta iyi gelir ,miden için de nane limonKızlar ya midemi üşütmüşüm sanırım hem bulanıyo hem ayy afedersiniz ama ishal gibiyim bi değişik hastanede hasta mı oldum ne anlamadımM Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 @Random3 @Veziir @raainbow M mucizeOldu ne iyi gelir sizce ya
İnsallah kuzum ya bu ay bitmeden guzel haberler alip verelim birbirimizebikemedim aşko hevesleniyoruz hevesleniyoruz güzel bebeklerle taçlansın inşallah
Sen bana dedin ya senden umutluyum ayin 4 ünde test yap diye kız belki icine dogmusturbikemedim aşko hevesleniyoruz hevesleniyoruz güzel bebeklerle taçlansın inşallah
Evet aşko umutluyum ama bu yumurtlamasaysa kaçırma dedim onu da aylama yani yakalaSen bana dedin ya senden umutluyum ayin 4 ünde test yap diye kız belki icine dogmustur
Biraz once cok guzel bi haber aldim. Bu msjim uzun zamandir bebek sahibi olamayan arkadaslarimiza gelsin.Evet aşko umutluyum ama bu yumurtlamasaysa kaçırma dedim onu da aylama yani yakala
Evet aşko çok şükür çamaşır falan giriştim hemenTamam aşkım ❤❤ ayy bebeğim hoşgeldiiinn sonunda kavuştuk
Hoşbuldum aşkoo❤Ayyyy sonunda aşko hoşgeldinnn
Aynen ve prezarvatif delikmişBiraz once cok guzel bi haber aldim. Bu msjim uzun zamandir bebek sahibi olamayan arkadaslarimiza gelsin.Childdevelopment A ad000 M MiuLego M mucizeOldu iyilikperisi92 Lale95
Ve diger guzel hatunlar
9 yillik evli sayisiz asilama ve 3 sefer basarisiz tüp bebek yaptıran arkadasim Hamilehemde dogal yoldan hamile 5+2 günlük dediki ben artık sayisiz kez uzunca yillar ugrastim hatta sperm den tiksinir hale geldim son 3hafta hep prezervatifle korundum cunku spermden tiksiniyordum zaten olmuyoduda gunum 5 gun gecti test yaptim inanki inanmadim halen daha inanamiyorum kese falanda gözükmüş
Buda Rabbimin bi mucizesi işte
Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahDaha iyiyim kuzum valla koşturmaktan hiç bişey hissetmiyorum aşko kardeşim doğum yaptı ordayım bende yarın eve geçicem aşko
Çok şükür iyiyim canım benimHoşgeldin canım nasıl oldun sen iyimisin
Test yaptım bişey göremedim bi kaç saat sonra mavi çizgi alt kısımda çıktı ama bilemedim ağladım zırladım falan geçti yani şimdiHoş geldin canim,neden ağladın noldu ?ne kaçirdim yine ben
Ben iş güc koşturmaca
Klasik pazar günü
Yaaaa Rabbim ne kadar güzel işte kafada bitiyor bi atabilsem düşünmesemBiraz once cok guzel bi haber aldim. Bu msjim uzun zamandir bebek sahibi olamayan arkadaslarimiza gelsin.Childdevelopment A ad000 M MiuLego M mucizeOldu iyilikperisi92 Lale95
Ve diger guzel hatunlar
9 yillik evli sayisiz asilama ve 3 sefer basarisiz tüp bebek yaptıran arkadasim Hamilehemde dogal yoldan hamile 5+2 günlük dediki ben artık sayisiz kez uzunca yillar ugrastim hatta sperm den tiksinir hale geldim son 3hafta hep prezervatifle korundum cunku spermden tiksiniyordum zaten olmuyoduda gunum 5 gun gecti test yaptim inanki inanmadim halen daha inanamiyorum kese falanda gözükmüş
Buda Rabbimin bi mucizesi işte
Bence o uzerine adet gördü kuzu. Anlatmasindan onu anladim. Adetten sonra prezervatifsiz hic iliski olmamisAynen ve prezarvatif delikmişçok sevindim hepimizin böyle kolay olsun inşallah
Yokluğun çok belliydi aşkoooHoşbuldum aşkoo❤çamaşırlara giriştim yemek yaptım falan anca oturdum dinleniyorum napıyosunuz bakalım
Canım yumurtlama var bu testte yumurtlama günün bugün mutlaka değerlendirMerhaba kızlar 22 gün oldu hala yumurtlamam olmadı bakar mısınız sizce yumurtlama gününde miyim
Aaa bak o da olabilirBence o uzerine adet gördü kuzu. Anlatmasindan onu anladim. Adetten sonra prezervatifsiz hic iliski olmamis
Yaş 30 , e valla orası karışık 1.24 dü 0.92 düştüYumurta rezervin kac canim. Benim 0.95 yaş 33
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?