- 3 Nisan 2021
- 1.245
- 1.092
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #14.421
Kürtaj sonrası kontrole gittim detaylı muayene yaptı ultrasonda baktı parça yok gayet iyi durumda rahmin dedi o ihtimali düşünmüyorum fitil yapar mı diyorum ama ilk defa fitil kullanmadim daha önce böyle olmamıştı belkide adet düzensizliği dediğin gibiDoktora gözükmeni isterim icinde parça kalmış olabilir belki fitil içini temizliyordur kürtaj sonrası düzensizlikler başlar
Sonuçta aletler falan giriliyor ister istemez döngü bozukluğu ve yıpranma oluyor yumurtalıklarda benim de ufak bir oporesyonum oldu saglik yönünde parça falan alındı benimde öle oldu kadınların en hassas noktası sonuçta doktor korkulacak bişey yok dedi ben doktoruma çıktım durumumu iza etmiştim ama yinede gebelik şüphesi varsa bir test yapmanı tavsiye ederim geçmiş olsunKürtaj sonrası kontrole gittim detaylı muayene yaptı ultrasonda baktı parça yok gayet iyi durumda rahmin dedi o ihtimali düşünmüyorum fitil yapar mı diyorum ama ilk defa fitil kullanmadim daha önce böyle olmamıştı belkide adet düzensizliği dediğin gibi
İnsallah canim ya ne guzel olur.Bir de bunun ardından müjdeli haberlerin gelse tadından yenmez. Test yapmadan kana direk gidersin orda öğrenip bize sürpriz dersin
Aşko gebe diyip umutlandırma beni yaaaa belki değilim bilemiyoruzSanki başıma an itibariyle test yaptım diyor bak bak şuna heleeeehoş geldin tek gebemiz
Tamam aşkım ❤❤ ayy bebeğim hoşgeldiiinn sonunda kavuştukİnşallah canısı dikkat et kendineBu arada ben eve geldiiimmmm an itibariyle burdayım
Aşko niye nolduuğğğBen geldimmmbugğn sabah biraz ağladım zırladım neyse Ginnys ve diğer gruptaki güzel kızlar sayesinde toparlandım geldim napıyorsunuz canlar Mucizemmm16 M Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ Lale95 M melek076 ve diğer can kızlar
Kızzz cırcır olduysa bebişten dolayıdır HeAşko niye nolduuğğğçok fenalardayım ya hasta oluyoring midem bulanıyo başım ağrıyo ve bağırsaklarım bozulmuş anladın sen
Cırcır gibiyim aşko ama karnımda da çok gaz var o çok midemi bulandırıyoKızzz cırcır olduysa bebişten dolayıdır Heaman ben sabah test yaptım zıfır zıfır zıfır az önce de baktım sanki çizgi var Ama çizgi alt kısımda mavisi çok belli valla bende fenayım bide sen bak şu testlere kuzum yavf
Yapsana test aşkoAşko gebe diyip umutlandırma beni yaaaa belki değilim bilemiyoruzhoşbuldum canım onuda yaparız inşallah be
Negatif gormeye alistim. Bide 2-3 sefer gebelik var diye umut edip gidip kan verdim sonu husrandiBunu bilmiyorım benim doktorlar genelde oldun oldun olmadın gel bakayım diyor hemen ne yapacaksa yada yapıcaksam söylüyor o nedenle bilemiyorum tabi doktorun böyle yönlendiriyorsa o zaman bekle ama kan vermenin sana bir sakıncası yok ki kan için beklemeni gerektiren bir şey yok adet günün geldiği işin kan verebilirsin doktor görünmesen bile.ben orda olsam koşmuştum kan vermeye beklerken de insan azcık rahatlamak istiyor kız belirginlik istiyor sen istemiyormuşsun ben duramazdım valla
Allah Allah bi yerden enfeksiyon mu aldın acaba?Kızlar ya midemi üşütmüşüm sanırım hem bulanıyo hem ayy afedersiniz ama ishal gibiyim bi değişik hastanede hasta mı oldum ne anlamadımM Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R Random3 @Veziir @raainbow M mucizeOldu ne iyi gelir sizce ya
Bebişin seninledir inşallah bu belirtilerin onu işaret ediyor amaCırcır gibiyim aşko ama karnımda da çok gaz var o çok midemi bulandırıyoaa evet aşko var gördüm ama daha var bebeğim dur bakalım hemen canını niye sıkıyosun
bikemedim aşko hevesleniyoruz hevesleniyoruz güzel bebeklerle taçlansın inşallahNegatif gormeye alistim. Bide 2-3 sefer gebelik var diye umut edip gidip kan verdim sonu husrandi
Kuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendine hastaneden kapmış olabilirsin yada havalar soğudu üşütmüş olabilirsin sıcak tut kendini kuzum battaniyenin altına girKızlar ya midemi üşütmüşüm sanırım hem bulanıyo hem ayy afedersiniz ama ishal gibiyim bi değişik hastanede hasta mı oldum ne anlamadımM Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R Random3 @Veziir @raainbow M mucizeOldu ne iyi gelir sizce ya
Ayyyy sonunda aşko hoşgeldinnnİnşallah canısı dikkat et kendineBu arada ben eve geldiiimmmm an itibariyle burdayım
Bebeğim hastanedeydik ya muhtemelen ordan aldım yaAllah Allah bi yerden enfeksiyon mu aldın acaba?
İnşallah bebeğim ❤ inşallah seninde bebişin seninledir kuzum ❤ yapınca etiketle bebeğim bende yarın yapcam inşallah yumurtlamadan sonra 11. Gün yarınBebişin seninledir inşallah bu belirtilerin onu işaret ediyor amaBekleyecem bende öbürgün test yapmayı düşünüyorum bende tekrar
Teşekkür ederim canm yinede birkaç gün sonra bir test yapacam en azından emin olurumDoktora görün bence içinde bir kaç parça kalmış olabilir yada fitil içini temizliyordur
Sonuçta aletler falan giriliyor ister istemez döngü bozukluğu ve yıpranma oluyor yumurtalıklarda benim de ufak bir oporesyonum oldu saglik yönünde parça falan alındı benimde öle oldu kadınların en hassas noktası sonuçta doktor korkulacak bişey yok dedi ben doktoruma çıktım durumumu iza etmiştim ama yinede gebelik şüphesi varsa bir test yapmanı tavsiye ederim geçmiş olsun
Yoğurt ye kuzum iyi gelir bağırsaklarınaBebeğim hastanedeydik ya muhtemelen ordan aldım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?