Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktora gözükmeni isterim icinde parça kalmış olabilir belki fitil içini temizliyordur kürtaj sonrası düzensizlikler başlar
Kürtaj sonrası kontrole gittim detaylı muayene yaptı ultrasonda baktı parça yok gayet iyi durumda rahmin dedi o ihtimali düşünmüyorum fitil yapar mı diyorum ama ilk defa fitil kullanmadim daha önce böyle olmamıştı belkide adet düzensizliği dediğin gibi

Doktora görün bence içinde bir kaç parça kalmış olabilir yada fitil içini temizliyordur
Sonuçta aletler falan giriliyor ister istemez döngü bozukluğu ve yıpranma oluyor yumurtalıklarda benim de ufak bir oporesyonum oldu saglik yönünde parça falan alındı benimde öle oldu kadınların en hassas noktası sonuçta doktor korkulacak bişey yok dedi ben doktoruma çıktım durumumu iza etmiştim ama yinede gebelik şüphesi varsa bir test yapmanı tavsiye ederim geçmiş olsun

Aşko niye nolduuğğğ çok fenalardayım ya hasta oluyoring midem bulanıyo başım ağrıyo ve bağırsaklarım bozulmuş anladın sen
Kızzz cırcır olduysa bebişten dolayıdır He aman ben sabah test yaptım zıfır zıfır zıfır az önce de baktım sanki çizgi var Ama çizgi alt kısımda mavisi çok belli valla bende fenayım bide sen bak şu testlere kuzum yavf

Eklentiler

• 733A8645-CA25-4838-9755-415BB2BA7287.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 51
  • FBB089A7-F8B2-4FB0-9625-345754A771B0.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 46
Cırcır gibiyim aşko ama karnımda da çok gaz var o çok midemi bulandırıyo aa evet aşko var gördüm ama daha var bebeğim dur bakalım hemen canını niye sıkıyosun

Negatif gormeye alistim. Bide 2-3 sefer gebelik var diye umut edip gidip kan verdim sonu husrandi

Cırcır gibiyim aşko ama karnımda da çok gaz var o çok midemi bulandırıyo aa evet aşko var gördüm ama daha var bebeğim dur bakalım hemen canını niye sıkıyosun
Bebişin seninledir inşallah bu belirtilerin onu işaret ediyor ama Bekleyecem bende öbürgün test yapmayı düşünüyorum bende tekrar

Bebişin seninledir inşallah bu belirtilerin onu işaret ediyor ama Bekleyecem bende öbürgün test yapmayı düşünüyorum bende tekrar
İnşallah bebeğim ❤ inşallah seninde bebişin seninledir kuzum ❤ yapınca etiketle bebeğim bende yarın yapcam inşallah yumurtlamadan sonra 11. Gün yarın

Teşekkür ederim canm yinede birkaç gün sonra bir test yapacam en azından emin olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…