Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Masalllah ya cok cok sevindim umarm bizde yakında güzel haberler alcaz cnaım benım

Kuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendine hastaneden kapmış olabilirsin yada havalar soğudu üşütmüş olabilirsin sıcak tut kendini kuzum battaniyenin altına gir Sıcak şeyler iç bebeğim
Eve şimdi geldim aşkım ❤ bişeyler yiyip duş alıp uzancam ağrıdan bulandıran açlık hissetmiyorum

Geçmiş olsun aşko soguk oldu herhalde haşlanmiş patates, yumurta iyi gelir ,miden için de nane limon
Bende bi tuhaf şekilde hastayim sanki, dün midem kötüydü bulanti gibi bişey vardi, boğazım da agriyor
Ayy hepimizi dökülüyoruz ya aşko hurdaya çıktık ya gııı sanada geçmiş olsun bebeğim havalarda değişiyo okulda var çocuklar taşıyolar istemeden burda hava bi sıcak bi soğuk ne olduğunu anlamiyo insan bende hastanede kaptım şifayı sanırım

Yokluğun çok belliydi aşkooo kolay gelsin bitanem ekşınlandık aşko yatıyordum Sen ne yapıyorsun kuzum tatil dönüşü tatlı bir yorgunluk vardır
Uyumuşum kız yorulmuşum cidden insanın evi gibisi yok aşko sende erken saatlerde ekşın falan hayırdır ahahaha

Benim 3 kaybım olduğu için önlem amaçlı kullanıyorum. Evet her gün akşam içiyordum
Benimde 2 kaybım oldu biri 8 biri 7 haftalık iken kalbi durdu. Şuan kan sulandırıcı? progestan ve folbiol kullanıyorum, gebelik olur mu acaba arkadaşım ya Eylül 8 de regl olmuştum progestana 10. günde başladım, biraz umut destek arıyor insan

Doktormu verdi sanada

Neden olmasın canım yaa biz ne olmazların olduğunu gördük buralarda, Allah büyük zamanı var sadece, güzelleştiriyor diyelim

Evet aşko tam hurdalik olmuşuzsagol kuzum bizde de hava bozdu,bi ruzgar var zorla yürüyorumher an uçura bilir beni o derece
Allah şifa versin sana da ayağını sıcak tut,ben nane yağı çekiyorum mide karnima çok iyi geliyor.
Bide ayaklarima ,sırtıma iyot çekiyorum o da çok işe yariyor

Allahim çok şükür yaRabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin
En kısa zamanda bizleri de mucizemize kavuştursun

Kızlar ya adet mi olcam ne belim karnım çok ağrıyo
Nasılsin aşko?dinlene bildinmi?benimde şiddetli bel ağrım var sanki tam ortadan çatlayacak gibi
Karnimin altinda arabir ağrı girip çıkıyor ama belim hiç dayanmiyor
Sen sabah test yapicanmi?

Sağol aşko uyumuşum dinlenmişim kendime geldim
Beybi ben ilk kimyasalımda her gece abartısız şiddetli regli sancısıyla uyandım adet oldum diye hiç bir şey yok günlerce sonra ayıktım test yaptım meğer gebelikmiş vücut adete alışkın anlamaya çalışıyor birde gebelik veya bebek rahim ikisinde de kasılıyor sende bunu hissediyorsun

Tamam bebeğim❤ midemde bağırsaklarım da aşırı gaz var bebeğim donuyorum aşko çok soğuk ayağımda terlik patik çorap var üstüm üç kat yine de donuyorum ateşim yok 36.8 ama ayaklarımı hiç ısıtamıyorum erken adet olcam sanırsam kız aşkoo cebine taş doldur dışarı çıkarken bana öyle diyolar hep uçmayayım diye hahhahaha

Hakkaten Rabbimin mucizesi ne kadar kendimizi paralasak da tibbi acidan her yolu denesek de nasipte ne zaman varsa o zaman oluyor. Eşim bana diyor belki bizim 10 yil sonra olacak sen 10 yil böyle stres mi yapacaaksin o kadar hakli ki bakalim bizim mucizemiz ne zaman gelecek. Ben bu ay tüm kontrolleri yaptim dr den firca da yedim artik cok kafama takammaaya karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…