- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #14.461
Masalllah ya cok cok sevindim umarm bizde yakında güzel haberler alcaz cnaım benımBiraz once cok guzel bi haber aldim. Bu msjim uzun zamandir bebek sahibi olamayan arkadaslarimiza gelsin.Childdevelopment @ad000 @Fang @mucizeyimben iyilikperisi92 Lale95
Ve diger guzel hatunlar
9 yillik evli sayisiz asilama ve 3 sefer basarisiz tüp bebek yaptıran arkadasim Hamilehemde dogal yoldan hamile 5+2 günlük dediki ben artık sayisiz kez uzunca yillar ugrastim hatta sperm den tiksinir hale geldim son 3hafta hep prezervatifle korundum cunku spermden tiksiniyordum zaten olmuyoduda gunum 5 gun gecti test yaptim inanki inanmadim halen daha inanamiyorum kese falanda gözükmüş
Buda Rabbimin bi mucizesi işte
Eve şimdi geldim aşkım ❤ bişeyler yiyip duş alıp uzancam ağrıdan bulandıran açlık hissetmiyorumKuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendine hastaneden kapmış olabilirsin yada havalar soğudu üşütmüş olabilirsin sıcak tut kendini kuzum battaniyenin altına girSıcak şeyler iç bebeğim
Tamam bebeğim yiycem simdiYoğurt ye kuzum iyi gelir bağırsaklarına
Ayy hepimizi dökülüyoruz ya aşkoGeçmiş olsun aşko soguk oldu herhalde haşlanmiş patates, yumurta iyi gelir ,miden için de nane limon
Bende bi tuhaf şekilde hastayim sanki, dün midem kötüydü bulanti gibi bişey vardi, boğazım da agriyor
Evin işi bitmiyo maşallah bende yeni eve geldim kuzum kolay gelsin ❤❤Evet aşko çok şükür çamaşır falan giriştim hemen
Amin bebeğim inşallahHayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
Uyumuşum kız yorulmuşum cidden insanın evi gibisi yokYokluğun çok belliydi aşkoookolay gelsin bitanem ekşınlandık aşko yatıyordum Sen ne yapıyorsun kuzum tatil dönüşü tatlı bir yorgunluk vardır
Sağol aşko uyumuşum dinlenmişim kendime geldimEvin işi bitmiyo maşallah bende yeni eve geldim kuzum kolay gelsin ❤❤
Benimde 2 kaybım oldu biri 8 biri 7 haftalık iken kalbi durdu. Şuan kan sulandırıcı? progestan ve folbiol kullanıyorum, gebelik olur mu acaba arkadaşım ya Eylül 8 de regl olmuştum progestana 10. günde başladım, biraz umut destek arıyor insanBenim 3 kaybım olduğu için önlem amaçlı kullanıyorum. Evet her gün akşam içiyordum
Ay çok şükür bebeğim ❤Sağol aşko uyumuşum dinlenmişim kendime geldim
Doktormu verdi sanadaBenimde 2 kaybım oldu biri 8 biri 7 haftalık iken kalbi durdu. Şuan kan sulandırıcı? progestan ve folbiol kullanıyorum, gebelik olur mu acaba arkadaşım ya Eylül 8 de regl olmuştum progestana 10. günde başladım, biraz umut destek arıyor insan
Neden olmasın canım yaa biz ne olmazların olduğunu gördük buralarda, Allah büyük zamanı var sadece, güzelleştiriyor diyelimBenimde 2 kaybım oldu biri 8 biri 7 haftalık iken kalbi durdu. Şuan kan sulandırıcı? progestan ve folbiol kullanıyorum, gebelik olur mu acaba arkadaşım ya Eylül 8 de regl olmuştum progestana 10. günde başladım, biraz umut destek arıyor insan
Kızlar ya adet mi olcam ne belim karnım çok ağrıyoAy çok şükür bebeğim ❤
Evet aşko tam hurdalik olmuşuzAyy hepimizi dökülüyoruz ya aşkohurdaya çıktık ya gııı sanada geçmiş olsun bebeğim havalarda değişiyo okulda var çocuklar taşıyolar istemeden burda hava bi sıcak bi soğuk ne olduğunu anlamiyo insan bende hastanede kaptım şifayı sanırım
Sanmıyorum bebeğim bu zamanlarda ağrı olur vücut adete alışık ya ondandır ❤Kızlar ya adet mi olcam ne belim karnım çok ağrıyo
Allahim çok şükür yaBiraz once cok guzel bi haber aldim. Bu msjim uzun zamandir bebek sahibi olamayan arkadaslarimiza gelsin.Childdevelopment @ad000 @Fang @mucizeyimben iyilikperisi92 Lale95
Ve diger guzel hatunlar
9 yillik evli sayisiz asilama ve 3 sefer basarisiz tüp bebek yaptıran arkadasim Hamilehemde dogal yoldan hamile 5+2 günlük dediki ben artık sayisiz kez uzunca yillar ugrastim hatta sperm den tiksinir hale geldim son 3hafta hep prezervatifle korundum cunku spermden tiksiniyordum zaten olmuyoduda gunum 5 gun gecti test yaptim inanki inanmadim halen daha inanamiyorum kese falanda gözükmüş
Nasılsin aşko?dinlene bildinmi?benimde şiddetli bel ağrım var sanki tam ortadan çatlayacak gibiKızlar ya adet mi olcam ne belim karnım çok ağrıyo
Beybi ben ilk kimyasalımda her gece abartısız şiddetli regli sancısıyla uyandım adet oldum diye hiç bir şey yok günlerce sonra ayıktım test yaptım meğer gebelikmiş vücut adete alışkın anlamaya çalışıyor birde gebelik veya bebek rahim ikisinde de kasılıyor sende bunu hissediyorsunSağol aşko uyumuşum dinlenmişim kendime geldim
Tamam bebeğim❤ midemde bağırsaklarım da aşırı gaz var bebeğim donuyorum aşko çok soğuk ayağımda terlik patik çorap var üstüm üç kat yine de donuyorum ateşim yok 36.8 ama ayaklarımı hiç ısıtamıyorumEvet aşko tam hurdalik olmuşuzsagol kuzum bizde de hava bozdu,bi ruzgar var zorla yürüyorum her an uçura bilir beni o derece
Allah şifa versin sana da ayağını sıcak tut,ben nane yağı çekiyorum mide karnima çok iyi geliyor.
Bide ayaklarima ,sırtıma iyot çekiyorum o da çok işe yariyor
Hakkaten Rabbimin mucizesi ne kadar kendimizi paralasak da tibbi acidan her yolu denesek de nasipte ne zaman varsa o zaman oluyor. Eşim bana diyor belki bizim 10 yil sonra olacak sen 10 yil böyle stres mi yapacaaksin o kadar hakli ki bakalim bizim mucizemiz ne zaman gelecek. Ben bu ay tüm kontrolleri yaptim dr den firca da yedim artik cok kafama takammaaya karar verdim.Biraz once cok guzel bi haber aldim. Bu msjim uzun zamandir bebek sahibi olamayan arkadaslarimiza gelsin.Childdevelopment @ad000 @Fang @mucizeyimben iyilikperisi92 Lale95
Ve diger guzel hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?