Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum sanmıyorum ya kötüyü düşünmeeee o ağrı olur zaten herkes adet belirtisi yaşıyormuş gebelik belirtisi olarak inşallah bebiştendirrr ay hemen yarın sabah olsunnnn
Bana nedense sabaha adet olarak uyancakmışım gibi geliyor çünkü adet olacağım zaman ağrılar birden bastırıyor böyle ve akşamına yada sabahına adet oluyorum ama işin saçma yanı normalde yarın yada diğer gün adet günümdü ama ben geç yumurtlama gördüm bariz gördüm Yani öyle olduğumdada adetim gecikiyordu normalde nerden baksak en az 5 gün falan sonra adet olmalıyım ay bilmiyorum kafam almıyor

Kuruma çizgisi çıkarmayan test bunu yaptıysa açıklaması basit Sen Bir Hamişsinnn inşallah daha da koyulaşır ve sağlıkla kucağına alırsın bebeni kuzum

Kızzzzz besbelli çift çizgi ya buuuuuu bebeğim kuruma çizgisi bile çıkarmayan test bunu çıkarıyorsa kesin vardırrrr
Aşko. Delirmek üzereyim yeniden çiş yapıp yaptım ama çıkmadı ama testin gölge noktasını seçebilir oldum bındada ilk öyle oldum sonrada yanılıyorum diyip bıraktım kenara ama işte çişlerde farklı yani

Bozma bozma bebeğim nasip Rabbim nasip ettiyse her şekilde oluyo ❤❤❤ inşallah ta bebeğin seninledir kuzum ❤❤ daha erken dur bakalım hemen umutsuzluğa kapılıyosun doparlan
Valla aşko işte insan ne kadar umutlanmayacağım dese de umutlanıyor sonra böyle üzücü oluyor bilmiyorum bakacağız artık sabaha adet olmazsam test yaparım sende yapacaksın dimi

Yarın 11. Gün bebeğim çıkar herhalde ya oturur ağlarım aşko elim ayağıma dolanır ne yapcağımı bilemem ki ya hemen size yazarım zaten ❤❤ keşke çıksa yaa❤
Hmmm aşko aslında 10.günde bile öğrenen var ya çıkar herhalde ama bilemedim aşko ayyyy inşallah öyle güzel anlar yaşarız bebeğim yaaaa çok çok istiyorum yaaaa valla artık şu topikte çift çizgiler görmek istiyorum yaaa

Ben olsam normal kaset test alıp yaparım
Bu testler beni çok yanılttı
İnşallah vardır

Ayy çok amin bebeğim bendeeğğğ bakalım aşkım yarın çıkmazsa iki gün sonra bi daha yaparım yoksada nasip yaa❤ alıştım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…