- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #14.561
Bendeki en büyük sorun yumurtlama döneminde yumurtlamayı anlamam ve akıntımın olmamasıGeçmiş olsun canm o zamann devamkeeeStres olacaksan girme zaten ama bizi arada yokla avokado ye günde 1 tane diyordu bir gebenin günlüğü yumurtlamaya iyi geliyormuş.
Diyelim kızzOldu oldu maşallah bebek oldu maşallah şarkı gibi 40 kere desek olur kız her dk diyelim
İnşallah vardırEvde tüm testleri döktük sabah neyle yapalım diye clear blue haftalık var onu sonraya saklıyorum birde onun hızlı testi var niye almışsan25 ml okuyor erkeni değil kesin kocam almıştır karıştırıyor teste devam edicem ztn ama başına gelen oldumu diye merak ettim inşallah yanıltmaz
Aşko var sende yaaaa valla baksana koyulaşma var gebelerde oluyor böyleİnşallah dua et yaaa olmuş olsun dünle bugğn Ovulasyon atıyorum bak alttaki dün üst bugğn
Anlıyorum seni nasıl iyi hissedeceksen öyle yap stres çok önemli ve asıl önmli olan sonuç gebe olmak.istediğinde buradayızKızlarım nasılsınız @loirily @Lale95Ginnys M mucizeOldu @Safiye19 @Random3 Mucizemmm16 @000umutlu000 ve unuttuklarım
Ben iyileştim ve yeni döngüm de başladı
Adet bitti
Bu ay ovulasyon ile takip etmeye başladım
Ama buraya çok girmiyorum burada en ufak bit şey okuyunca bile stres olup sürekli bebek düşünüyorum
Onun için çok az girmeye çalışıyorum
Ben çok strese girdiğimi fark ettimAnlıyorum seni nasıl iyi hissedeceksen öyle yap stres çok önemli ve asıl önmli olan sonuç gebe olmak.istediğinde buradayız
İnşallah öyledir sen yinede dua et sapasağlam olsunAşko var sende yaaaa valla baksana koyulaşma var gebelerde oluyor böyle
İnan bende anlamıyorum akıntıdan dr yumurtlama dediğinde testim kırmızıya yakındı 3 gün sonrası kıpkırmızı olup pik yaptıBendeki en büyük sorun yumurtlama döneminde yumurtlamayı anlamam ve akıntımın olmaması
Sanırım bu da beni çok üzüyor
Etkisi oluyor illaki
Ben sizi tabikide yoklarım çiçek gibi kızlarım var burada
Ovulasyon da yapmak istemiyordum aslında ama takip etmek adına yine onunla deneyeceğim
Hakkımızda hayırlısı olsun
Sakın stres en büyük düşman kortizon yayıyor bebek oluşmasına bile engel bırak tutması o derece yaniBen çok strese girdiğimi fark ettim
Aynen öyle kuzum ❤❤ sen napıyosun bakalımEvet kuzum moral bozmak yok regl gelince ilk gün biraz morali bozuluyor insanın doğal olarak ama sağlıkla gelsinler de dünyaya o yeter inşallah hayırlı zamanlarını bekliyorlar
Aşko sen nerelerdesiiiinnn çok özledik seniiii
Ederim bebeğim vallahi hepimize sürekli dua ediyorumİnşallah öyledir sen yinede dua et sapasağlam olsun
Yaa bende siziAşko sen nerelerdesiiiinnn çok özledik seniiiiAsıl sen Nasılsın bebeğim iyi misiiinnn Ben iyiyim bebeğim değerlendirme sürecindeyiz bakalım inşallah güzel haberleri ekimde alırız beraber Sende başladın mı değerlendirmelere
İyiyim aşko ya bugün ekşın vardı biraz erken saatte olduAynen öyle kuzum ❤❤ sen napıyosun bakalım
İnşallah güzel haberlerimiz çoğalır dilerim her sabah birimiz müjdeyle uyanırız bnde böyle diliyorum inşallah olurEderim bebeğim vallahi hepimize sürekli dua ediyorumHerkesten güzel haberler almak istiyorum yaaa
Aman aman aşko hep iyi ol inşallahYaa bende siziçok şükür ya iyi oldum ben daha bugün ilk değerlendirmeyi yapacağım
Adet yeni bitti canım
Bat ne zaman senin
Benimki 18 ekim gözüküyor
Umarıö bu ay yine erken yumurtlama olmaz gıcık olduğum şey gelmez
Bu ay bizim ayımız olsunDualarımdasın çok dua ediyorum
İnşallah kuzummmmmİnşallah güzel haberlerimiz çoğalır dilerim her sabah birimiz müjdeyle uyanırız bnde böyle diliyorum inşallah olur
Sen erkek tutturacaksın gibi geldi yaAman aman aşko hep iyi ol inşallahOooo bugün ilk ekşınnnn inşallah bu ay gol olacak aşko
Kuzum normalde 10 ekimdi bat ama erken yumurtlama oldu bende 7 ekime felan denk geliyorinşallah en uygun zamanda yumurtlama olur tutturmuş olursunuz sizde kuzum yaa bizim tam denk geldi amin bebeğim amiiinnnn Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah sende benim dualarımdasın bebeğiiiimmm önce sağlık sonra bebiş inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?