Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko bunlar aynı zamanda gebelik belirtisi Hee 🤩 Sessiz sessiz hamiş mi Olcan sen 😍😍

Aşkom biz bile bile yiyoruz olmuyor inşallah sende olur ❣️❣️❣️🤣 kurşunların önüne atıyoruz kendimizi

E bu ben 🤣🤣 kız ben her gece böyleyim. Koltukta otururken gözlerim kapanıyor eşim hadi yatalım uyuyakalcan diyo yatağa geçiyoruz benim uyku gidiyor eşim hemen uyuyor.

Aşkom sabah da yapsana bi test. Bunda çizgi bariz gözüküyor ama duş alırken beklemiş ya sonradan çıktıysa yanlış sonuç verebilir
Bebeğim bu kadar erken belirti olur mu ya 😕 bence benim midem de bişey var zerre açlık hissetmiyorum yemeğe bakınca suratım buruşuyo istemsiz 🙄 dün sabahtan beri hiç bişey yiyemedim zorla bi kaç lokma bişey yiyebildim dün gece o kadar

Bende son normal muayenede gebelik istediğimizi belirtince bu ilaçlara başladık, bir de tiroid kullanıyorum ben, tiroid değerlerim 3lerde çıkıyor ilaç kullanmazsam
Bakalım bakalım bendede belirtiler var şişkinlik kasık ağrısı uyku bat bekliyorum gebe çıkarsam hemen doktora randevu alıp ilaçlara başlamam gerek pozitif çıkarsa

Ay o gururu ben de yaşamak istiyorum, kocam kaçak dövüşüyor, maçta faul yapıp , geri, çekiliyor :KK70: az kaldı kırmızı kartı göstericem 🤣🤣🤣 Zaten eğer böyle olmasın ragmen tutarsaa, bir hareketi hakeder 😁
O hareketi çekmeyi nasip etsin Allah diyelim o zaman 🤣🤣

Aşkolar bana yine gölgeler😂 geçen ay gibi mi olcam diyorum ama kötü düşünmek istemiyorum geçen ayda gölgelerden ileri gidememiştim. 1. Erken gebelik testim hiç oynama yapılmadan ve renk oynaması yaptığımıda attım 2. Kaset teste denemek istedim görebilir misiniz bilmiyorum ondada gölge görüyorum 🤷‍♀️ Nasip artık bekleyeceğiz ❤️ Normalde bat günüm bu gün ama geç yumurtlama gördüğüm İçin tahminen 4-5 gün var adete Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 @mucizeyimben @raainbow R Random3 @melek076 @Veziir @Lale95 @bitliKedi @miresl @iyilikperisi92 ve etketleyemediğim diğer canlar 🌸
Ayy görüyorum aşko 😍😍 dur bakalım bebeğim kötü düşünme hemen ❤❤ bence bu ay bebiş var 😍😍😍

Aşkolar bana yine gölgeler😂 geçen ay gibi mi olcam diyorum ama kötü düşünmek istemiyorum geçen ayda gölgelerden ileri gidememiştim. 1. Erken gebelik testim hiç oynama yapılmadan ve renk oynaması yaptığımıda attım 2. Kaset teste denemek istedim görebilir misiniz bilmiyorum ondada gölge görüyorum 🤷‍♀️ Nasip artık bekleyeceğiz ❤️ Normalde bat günüm bu gün ama geç yumurtlama gördüğüm İçin tahminen 4-5 gün var adete Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 @mucizeyimben @raainbow R Random3 @melek076 @Veziir @Lale95 @bitliKedi @miresl @iyilikperisi92 ve etketleyemediğim diğer canlar 🌸
Bebeğim kasette daha iyi gördüm. Ay hadi İnşallah 🙏❤️ bat günüyse bu kadar silik olmaz ama yumurtlamadan emin olduğuna göre bikaç gün öncesine göre normal. Yarın olmaz şimdi yaaa

BEn ilk oğlumu akşam yaptıgım testi atmayıp kenara koyup sabah aa bunu buraya mı bırakmışım diye baktıgımda pozitif görünce öğrenmiştim :KK70: yani bence olması ihtimali kuvvetle muhtemel. Her sabah teste devam ama tabi çok da kaptırmadan kendini :KK66:
Benimde ilk gebeliğimde eşime test aldırdım yaptım çizgi gölge falan bişey yoktu iki gün sonra hala regl olmayınca kaynanam dedi Bi kan ver belki yanlış çıkmıştır kan verdim ve kızımı öğrenmiştim ama nasip olmadı oğlumdada evde hiç test yapmadan direk kan verip öğrenmiştim en garantisi bu bence ama ben ne zaman kanla gebelik testi istesem pozitif çıktı o yüzden bu sefer hemen kan vermicem 😂

Bebeğim kasette daha iyi gördüm. Ay hadi İnşallah 🙏❤️ bat günüyse bu kadar silik olmaz ama yumurtlamadan emin olduğuna göre bikaç gün öncesine göre normal. Yarın olmaz şimdi yaaa
Aynen aşko bariz gördüm geç yumurtlamayı o yüzden erken yani bakalım nasip bekleyeceğiz artık kahvaltıya misafirim gelcek şimdi oyalanıyorum😂😂😂

Keşke kan versen kuzum bu testler insanın kafasını çok karıştırıyo bazen 🙄 testlerin markası ne kuzum kasette daha çok belli oluyo 😍
Daha erken aşko yani biraz daha beklemek gerek bide kimyasal falan olursa kana boşuna gitmiş olcam en azından bat gelce daha belirgin çizgi görsen kana koşcam 😂

Bebeğiiiimmm ikisinde de görüyorum ben ama kaset test çok daha net çıkmış yaaa ❤️ Kötüyü düşünmeyelim bu gölgeler bu sefer bebişin gölgeleri aşkoooo inşallah bu ay bebiş varrr ❤️❤️

Bebeğiiiimmm ikisinde de görüyorum ben ama kaset test çok daha net çıkmış yaaa ❤️ Kötüyü düşünmeyelim bu gölgeler bu sefer bebişin gölgeleri aşkoooo inşallah bu ay bebiş varrr ❤️❤️
İnşllah aşko ya inşallah gerçekten öyledir😍 sağolun valla testler gölge çıkınca umudum bi düşmüştü kırmızı çizgi görürüm diye düşünmüştüm ama olmadı ya nasip beklemekten başka çarem yok artık😂🌸

İyiyim aşko ya bugün ekşın vardı biraz erken saatte oldu 🤣🤣❤️😍 erken dediğim akşam 6-7 gibiydi işte 🤣🤣 şimdi eşim uyudu tv keyfi yapıyorum ama bugün tüm gün kötüydüm yaaa sabah boynum tutulmuş olarak uyandım robot gibiyim 🤣🤣🤣
Ayy goldür inşallah aşkooo😍😍😍❤❤ Ayy çok geçmiş olsun kuzum sıcak havlu koysana boynuna ya da viks varsa sürüp sarabilirsin çok iyi geliyo❤

Back
X