- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #14.641
Oo daha var o zaman bebeğim dur bakalımNormalde bat bu gündü geç yumurtladım ya 30 Eylül ya 1 ekime kaydı aşko

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo daha var o zaman bebeğim dur bakalımNormalde bat bu gündü geç yumurtladım ya 30 Eylül ya 1 ekime kaydı aşko
Aynen o yüzden duruyoreeeOo daha var o zaman bebeğim dur bakalım![]()
Sende artık şu testi yap bana geliyorlar he yalnız bıraktın beni bakİyi yapıyosun aşko![]()
Hoşgeldin canım bende 33 yaşındayım 3 yıl önce bi yavrum oldu ama şimdi hem benim hem eşimin yaştan dolayı galiba bizimde 1.5 yıldır olmuyor de bu ay klomene başlattı onlar bizim gibi değiller yavaş yavaş ilerletiyor herşeyi sen türkiyedesin detaylı tetkik iste başka doktora git fırsatın var ama 6 aydır deniyoruz deme bence 1 yıldır deniyoruz deArkadaşlar bir sorum olacak ama ben bu dünyalara yeni girdim ve 2 aylık evliyim daha.Haftasonu doktora gittim folik asit verdi 6 ay deneyelim dedi.Yaşım 34 bu arada.6 ay beklemek bana çok uzun süre gibi geldi.Bir kaç gündür buraları okuyorum klomen ve başka şeyler kullanıyorsunuz gibi gördüm.Gerçekten dediği gibi daha çok başında mıyım.Herkes başta folik asit mi kullandı sadece.Yaş itibariyle sanki başka testlerde istemeliydi gibi hissediyorum tedbir amaçlı.
Sende artık şu testi yap bana geliyorlar he yalnız bıraktın beni bakmisafirlerim gelcek gelmeden göreyim
![]()
Kuzum benimde kasım aşılama. Hayırlısı olsun hakkimizdaHiç üzülme kuzum ya inşallah bu ay olur artık
Aynen öyle valla kuzum ben o yüzden geçtiğimiz ay hiç düşünmedim ilişki bile olmadı 1 ay dinlenmeye çekildim bu ay regl gelince tekrar mfk ya başladım 3 2 deniyoruz bakalım olursa olur artık zaten olmazsa ekim de aşılama Kasım da tüp bebek düşünüyoruz
Aynen öyle aşko bu gidişle kaşlarimı tekrar yaptircmKuzum geldimi kırmızılar![]()
Kan mı versen acaba yaaİnşallah aşko çok merak ediyorum şu günler geçse![]()
Kız belki aynı anda hamile kalırız haKuzum benimde kasım aşılama. Hayırlısı olsun hakkimizda
Kuzum kasette var gözüküyor inşallah bebişin seninledirAşkolar bana yine gölgelergeçen ay gibi mi olcam diyorum ama kötü düşünmek istemiyorum geçen ayda gölgelerden ileri gidememiştim. 1. Erken gebelik testim hiç oynama yapılmadan ve renk oynaması yaptığımıda attım 2. Kaset teste denemek istedim görebilir misiniz bilmiyorum ondada gölge görüyorum
Nasip artık bekleyeceğiz
Normalde bat günüm bu gün ama geç yumurtlama gördüğüm İçin tahminen 4-5 gün var adete
Mucizemmm16 @Demgey3 M mucizeOldu @raainbow @Random3 @melek076 @Veziir @Lale95 @bitliKedi M Mavimiresl
iyilikperisi92 ve etketleyemediğim diğer canlar
![]()
Kız yapda beni etiketleyiver gariBebeğim bu kadar erken belirti olur mu yabence benim midem de bişey var zerre açlık hissetmiyorum yemeğe bakınca suratım buruşuyo istemsiz
dün sabahtan beri hiç bişey yiyemedim zorla bi kaç lokma bişey yiyebildim dün gece o kadar
Ayy git işte ne güzel aşko tadını çıkarAynen öyle aşko bu gidişle kaşlarimı tekrar yaptircmbide ekim ortasi doğu turuna gitmeyi planlıyoduk gidebiliriz
![]()
Valla içime doğdu yA var ya bu ay bak gör kuzum ay vok sevindim yA cok cok oh be inss bardır bence yarın felan kan ver hatta bugunnAşkolar bana yine gölgelergeçen ay gibi mi olcam diyorum ama kötü düşünmek istemiyorum geçen ayda gölgelerden ileri gidememiştim. 1. Erken gebelik testim hiç oynama yapılmadan ve renk oynaması yaptığımıda attım 2. Kaset teste denemek istedim görebilir misiniz bilmiyorum ondada gölge görüyorum
Nasip artık bekleyeceğiz
Normalde bat günüm bu gün ama geç yumurtlama gördüğüm İçin tahminen 4-5 gün var adete
Mucizemmm16 @Demgey3 M mucizeOldu @raainbow @Random3 @melek076 @Veziir @Lale95 @bitliKedi M Mavimiresl
iyilikperisi92 ve etketleyemediğim diğer canlar
![]()
Tamam bebeğim etiketliycem ❤Kız yapda beni etiketleyiver gari
İnsan bişeye işer kenara koyar ahahaha ben bundan sonra öyle yapcam bu sabah canım çıktı gelsin diyeaşkım kızım gitsinde okula rahat rahat yapayım o varken inceleme yapamıyoring
hem gittim işedim zaten şuan çişimde yok
![]()
Teşekkür ederim canısıValla içime doğdu yA var ya bu ay bak gör kuzum ay vok sevindim yA cok cok oh be inss bardır bence yarın felan kan ver hatta bugunn
Yok yok biraz beklemek gerek bence 2-3 gün geçsindeKan mı versen acaba yaa
Kız belki aynı anda hamile kalırız ha![]()
İnşallah canım inşallahhhhKuzum kasette var g
Kuzum kasette var gözüküyor inşallah bebişin seninledir![]()
Ayy unuttum aşko napiyimİnsan bişeye işer kenara koyar ahahaha ben bundan sonra öyle yapcam bu sabah canım çıktı gelsin diye![]()
Hadi inşaAllah hamilesindir arkadaşım, rabbim gönlüne göre versinBakalım bakalım bendede belirtiler var şişkinlik kasık ağrısı uyku bat bekliyorum gebe çıkarsam hemen doktora randevu alıp ilaçlara başlamam gerek pozitif çıkarsa