- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #14.681
Ay olabilir aşko sürekli üşüyorum zatenFarketmeden soğuk aldın demekki aşko ordanparol varsa içsen o keser ağrını bebeğim bence bide sıcak tutmaya çalış bakalım inşallah iyi gelir
Evet canim bende göremedim nekadar gözlerimi zorlasam da bişey göremedimBen niye bisey goremedim yaaama bikac gune daha net olur
Ama geç yumurtlama oldu bat kaydı 30-1 i falan yaniNeresi erken yA bat bugun diyosjn çıldırtma bizi
Daha 3 gun var adete bekle aşkımKızlar sabah yazdim arada kaynadi galiba
Bende sabah vücut ısımi ölçtüm 37 çıktı yine
Okul dönüşü test aldım yaptim ve kocaman negatif çıktı adetin 30. günü,bat 28-29eylül
M MavimireslbitliKedi Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_ R Random3 Mucizemmm16 Demgey3 Ginnys ve diğer canlar
Kuzum özelden de yazmıştım naptın diye ama bu yorumunu görünce gerek kalmadı. Senin kürtaj ne zamandı? Bana ilişki zamanlarını da yazmıştın. 7+0 bana çok gibi gelmişti zaten. Hesaplamadan emin misin. 5 hafta daha doğru gibi gerçekten. Bi de kürtaj sonrası yumurtlama nasıl hesaplanıyor ki. Geç döllenme mi vaktinde mi bilmenin bi yolu var mı. Kızlar biliyorsanız beni de aydınlatsanızKızlar sonunda yeniden geldimGinnys bugün kontrole gittim senin tahminler tutmadı ikiz değilmiş tek kese gördü o da 5 mm falandı, ben ağlamaya başladım çünkü şu an 7+0dayım ama kese 5 haftalık gibi. Doktorum da kürtajdan sonra geç yumurtlamışsındır dedi adet tarihimi değiştirdi haftaya da kese büyümüş mü diye bakmak için çağırdı. Hala bi netlik yok yani anlayacağınız
Kuzum görmemişim valla mesajınıKızlar sabah yazdim arada kaynadi galiba
Okul dönüşü test aldım yaptim ve kocaman negatif çıktı adetin 30. günü,bat 28-29eylül
M MavimireslbitliKedi Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_ R Random3 Mucizemmm16 Demgey3 Ginnys ve diğer canlar
Amin inşallahGönlünü ferah tut inşallah 9 ay sonra bebişin kucağında olur ve uykusuz günler seni bekler sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
Doktorum kürtajın ilk gününü son adet tarihin olarak sayıcaksın demişti o hesaplamaya göre 8ağustostan bu yana 7+0 ama yumurtlamam geç olmuş sanırım yani 29 ağustosta falan tuttu muhtemelen. İnşallah doğru ilerliyodurKuzum özelden de yazmıştım naptın diye ama bu yorumunu görünce gerek kalmadı. Senin kürtaj ne zamandı? Bana ilişki zamanlarını da yazmıştın. 7+0 bana çok gibi gelmişti zaten. Hesaplamadan emin misin. 5 hafta daha doğru gibi gerçekten. Bi de kürtaj sonrası yumurtlama nasıl hesaplanıyor ki. Geç döllenme mi vaktinde mi bilmenin bi yolu var mı. Kızlar biliyorsanız beni de aydınlatsanızKürtaj tarihim 2 ekim. Sizce ben ne zaman yumurtladım
Evet canim geçtigimiz aylarda 30.gün itibarile ateşim düşüyordu,bu sabah düşmediği için test yaptim erken gebelik yok bizde kaset test aldimKuzum görmemişim valla mesajınınormalde vücut ısısı düşüyor değil mi regl yakınken yani sen genellikle düştüğünü görüyordun bat tarihinde yakınmış aslında ve döngü günün de baya olmuş belki geç döllenme olmuştur bebeğim normalde bu söylediklerinle pozitif çıkması lazımdı ama bence sen bir kaç güne tekrarla testi
Yaa testini şimdi gördüm resmen çizgi var burdaKızlar şimdi şöyle bir olay oldu anlatmazsam çatlarım bendeki testleri ben sabahtan yapıyprım çıkmıyor ama gece yatarkende yapıyorum sabah kadar bekliyor çıkmıyordu çünkü erken daha 7. Gündeyim.hatta bir test varki bırak gölge görmeyi kuruma izi falan da yok bu nedenle şöyle diyordu işte bu test hamile olursam net söyler çizginin nereden çıkabileceğini ihtimal etmek bir imkansız öyle buz beyaz ve işte o testi çişimi tutmuştum banyo öncesi yaptım koydum çıkmadı bende yıkandım paklandım saçımı kuruttum birde baktım böyle.ardına şimdi yeniden yaptım ama bu çiş 1 saatlik çiş yani o 3 saat mi 4 saatim tuttum ne bilmiyorım. M Mavimiresl_Umutlu_Pozitif_ Lale95 @mucizeyimben Mucizemmm16 @melek076 @Veziir R Random3 bitliKedi @pozitifbiri @kahvelihatunn @My_Moonlight06 unuttuğum diğer herkes başına gelen varsa bi bişey desin bana
Kuzum görmedim valla pardon aşkım vücut ısın hala yüksekmiş dur bakalım bebeğim bekleyelim erken yapmış olabilirsin ❤❤ benim ki 36.8 düşük bata daha var 29 30 gibiKızlar sabah yazdim arada kaynadi galiba
Bende donuyoring evlerin içi soğudu erkendenAy olabilir aşko sürekli üşüyorum zatenparol iyi gelir mi ki kuzum ben etki etmez diye içmemiştim Teşekkür ederim bebeğim sıcak tutmaya çalışıyorum bakalım inşallah iyi gelir Sen testi ne zaman yapıyorsun aşko yaaa valla merak ediyorum
Kuzum kaset testte çıkmaması çok normal bat tarihini bekle bence o gün yaparsın çünkü vücut ısın normalden yüksekEvet canim geçtigimiz aylarda 30.gün itibarile ateşim düşüyordu,bu sabah düşmediği için test yaptim erken gebelik yok bizde kaset test aldim
Adete kadar ateşim düşmezse adet günü yeniden yaparim
Ay valla aşko ya hiç sevmem soğuk havayı kış benim mevsimim değilBende donuyoring evlerin içi soğudu erkendengeçirir bebeğim parol onlarda kas gevşetici sayılır. Birazdan yapcam aşkım ❤ şuan hiç merak etmiyorum ya korkudan
Rica ederimTeşekkür ederim canm yinede birkaç gün sonra bir test yapacam en azından emin olurum
Ay evet 2 EylülDoktorum kürtajın ilk gününü son adet tarihin olarak sayıcaksın demişti o hesaplamaya göre 8ağustostan bu yana 7+0 ama yumurtlamam geç olmuş sanırım yani 29 ağustosta falan tuttu muhtemelen. İnşallah doğru ilerliyodurSen 2 eylül demek istedik sanırım, kürtajdan 2-3 hafta sonra yumurtlama oluyor diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum keşke ovülasyonla takip etseydik
Valla benimde asla mevsimim değil aşkoAy valla aşko ya hiç sevmem soğuk havayı kış benim mevsimim değiltamam bebeğim içeyim bi parol Ayyyy hadi inşallah günümüzü şenlendirrrr Korkma bebeğim hem çıkmazsa da daha erken
Valla bana da çok mantıklı gelmemişti ama zaten bi mantığı da yokmuş benimki şu an 5 haftalıksaAy evet 2 EylülKürtajı ilk gün saymak mantıklı mı ya hiç aklıma yatmadı nedense ama doktorlar bilir tabi Bence kürtajdan sonra biraz değişik oluyor tarihler. Aynı adet döngümüz gibiyse benim yarın adet görmem lazım ay heyecan yaptım Keşke ben de takip etseydim deli gibi merak ediyorum. Hiç aklımda yoktu adet beklerken gebelik hayali kuruyorum sayende
İnşaallah aşko yarin sabah bakalim nasıl çıkar benim ateşKuzum kaset testte çıkmaması çok normal bat tarihini bekle bence o gün yaparsın çünkü vücut ısın normalden yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?