- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #14.661
İyi bari kafan dağılır azcık. Hadi güldür yüzümüzüAynen aşko bariz gördüm geç yumurtlamayı o yüzden erken yani bakalım nasip bekleyeceğiz artık kahvaltıya misafirim gelcek şimdi oyalanıyorum
Canim sen en iyisi adet gecikmesini bekle,soj yumurtlamaya göre hesaplaAşkolar bana yine gölgelergeçen ay gibi mi olcam diyorum ama kötü düşünmek istemiyorum geçen ayda gölgelerden ileri gidememiştim. 1. Erken gebelik testim hiç oynama yapılmadan ve renk oynaması yaptığımıda attım 2. Kaset teste denemek istedim görebilir misiniz bilmiyorum ondada gölge görüyorum Nasip artık bekleyeceğiz Normalde bat günüm bu gün ama geç yumurtlama gördüğüm İçin tahminen 4-5 gün var adete Mucizemmm16 Demgey3 @mucizeyimben @raainbow R Random3 @melek076 @Veziir Lale95 bitliKedi M Mavimiresl iyilikperisi92 ve etketleyemediğim diğer canlar
Evet kızlar kaza kurşunu yemiş olabilirim üstelik kuluçkalık yumurta çıkarma dönemindeyimhayatımda ilk defa bugün akıntımda kırmızılık gördüm yumurtlama döneminde. Az önce maç yaptık ben berabere bitti diye düşünürken adam çaktırmadan gol atmış olabilir. Emin değilim dedi M Mavimiresl Mucizemmm16 Lale95 R Random3 @Veziir
Şükür canim her zaman iyi olKızlarım nasılsınız @loirilyLale95 Ginnys @mucizeyimben @Safiye19 R Random3 Mucizemmm16 @000umutlu000 ve unuttuklarım
Ben iyileştim ve yeni döngüm de başladı
Adet bitti
Bu ay ovulasyon ile takip etmeye başladım
Ama buraya çok girmiyorum burada en ufak bit şey okuyunca bile stres olup sürekli bebek düşünüyorum
Onun için çok az girmeye çalışıyorum
Yok bebeğim umudumuz hiç bir zaman düşmeyecekİnşllah aşko ya inşallah gerçekten öyledirsağolun valla testler gölge çıkınca umudum bi düşmüştü kırmızı çizgi görürüm diye düşünmüştüm ama olmadı ya nasip beklemekten başka çarem yok artık
İnşallah bebeğimAyy goldür inşallah aşkooo❤❤ Ayy çok geçmiş olsun kuzum sıcak havlu koysana boynuna ya da viks varsa sürüp sarabilirsin çok iyi geliyo❤
Şuan ben olmasada olur modundayım inşallah önce sizden alırım haberleri benim zaten Bi oğluşum var darısı sizlereHadi inşaAllah hamilesindir arkadaşım, rabbim gönlüne göre versin
Farketmeden soğuk aldın demekki aşko ordanİnşallah bebeğimTeşekkür ederim bebeğim valla herşeyi yaptım kas gevşetici içmeyeyim diye ama bir gram azalmadı ya
İnsallah. Ama ben bu ay biraz uzaklasmayi planliyorum buralardanKan mı versen acaba yaa
Kız belki aynı anda hamile kalırız ha
Hayırlısı olsun kuzum önümüzdeki ay bizimCanim kizlar sanirim regl geliyor. Hafif leke geldi lavaboda temizlenirken. Saglik olsun napalim en azindan adet oluyorum arada kalmak cok zor. Ve olmadikca sancilarim tavan yapiyodu.Lale95 @Fang @Veziir Mucizemmm16 bitliKedi
CNım bayağı çıkmış e bu çizgi ay çok heyecanlı inşallah bebeğin seninledirKızlar şimdi şöyle bir olay oldu anlatmazsam çatlarım bendeki testleri ben sabahtan yapıyprım çıkmıyor ama gece yatarkende yapıyorum sabah kadar bekliyor çıkmıyordu çünkü erken daha 7. Gündeyim.hatta bir test varki bırak gölge görmeyi kuruma izi falan da yok bu nedenle şöyle diyordu işte bu test hamile olursam net söyler çizginin nereden çıkabileceğini ihtimal etmek bir imkansız öyle buz beyaz ve işte o testi çişimi tutmuştum banyo öncesi yaptım koydum çıkmadı bende yıkandım paklandım saçımı kuruttum birde baktım böyle.ardına şimdi yeniden yaptım ama bu çiş 1 saatlik çiş yani o 3 saat mi 4 saatim tuttum ne bilmiyorım. M Mavimiresl @000umutlu000Lale95 @mucizeyimben Mucizemmm16 @melek076 @Veziir R Random3 bitliKedi @pozitifbiri @kahvelihatunn @My_Moonlight06 unuttuğum diğer herkes başına gelen varsa bi bişey desin bana
Ses sus askoHayırlısı olsun kuzum önümüzdeki ay bizim
Gönlünü ferah tut inşallah 9 ay sonra bebişin kucağında olur ve uykusuz günler seni bekler sağlıkla kucağına almayı nasip etsin AllahKızlar sonunda yeniden geldimGinnys bugün kontrole gittim senin tahminler tutmadı ikiz değilmiş tek kese gördü o da 5 mm falandı, ben ağlamaya başladım çünkü şu an 7+0dayım ama kese 5 haftalık gibi. Doktorum da kürtajdan sonra geç yumurtlamışsındır dedi adet tarihimi değiştirdi haftaya da kese büyümüş mü diye bakmak için çağırdı. Hala bi netlik yok yani anlayacağınız
Senin için dedim bebeğimSes sus askokazaya kurban gitmisndir insallah
Bir de dün yumurtlamada kırmızılık gördüm bugün 13. Günüm tam da gününde yani. Onu da yaşadım yaniHahaha sen de yanlışıkla hamile kaldım demenin gururunu yaşarsın artık
Canım evet gölge var gibi hadi inşallah bebeğin seninledirAşkolar bana yine gölgelergeçen ay gibi mi olcam diyorum ama kötü düşünmek istemiyorum geçen ayda gölgelerden ileri gidememiştim. 1. Erken gebelik testim hiç oynama yapılmadan ve renk oynaması yaptığımıda attım 2. Kaset teste denemek istedim görebilir misiniz bilmiyorum ondada gölge görüyorum Nasip artık bekleyeceğiz Normalde bat günüm bu gün ama geç yumurtlama gördüğüm İçin tahminen 4-5 gün var adete Mucizemmm16 Demgey3 @mucizeyimben @raainbow R Random3 @melek076 @Veziir Lale95 bitliKedi M Mavimiresl iyilikperisi92 ve etketleyemediğim diğer canlar
Baslaman gerekiyosa basla kuzum. Ben bu ay prefert jel almayi düşünüyorum baskada bisey almiycam. Ama onun icinde yumurta takibi yapmam gerekiyor sanirim. Artik cok skldm ovulasyon testlerindenSenin için dedim bebeğimvalla ben her ihtimale karşı coraspin başlayayım diyorum haftada 2 içiyordum şimdi hergüne geçerim
Neresi erken yA bat bugun diyosjn çıldırtma biziTeşekkür ederim canısıkan içim daha erkem aşko en azından şu 3 gün falan geçse tam belirgin kırmızı çizgi görsem koşa koşa gitcem
Ben niye bisey goremedim yaaAşkolar bana yine gölgelergeçen ay gibi mi olcam diyorum ama kötü düşünmek istemiyorum geçen ayda gölgelerden ileri gidememiştim. 1. Erken gebelik testim hiç oynama yapılmadan ve renk oynaması yaptığımıda attım 2. Kaset teste denemek istedim görebilir misiniz bilmiyorum ondada gölge görüyorum Nasip artık bekleyeceğiz Normalde bat günüm bu gün ama geç yumurtlama gördüğüm İçin tahminen 4-5 gün var adete Mucizemmm16 Demgey3 @mucizeyimben @raainbow R Random3 @melek076 @Veziir Lale95 bitliKedi M Mavimiresl iyilikperisi92 ve etketleyemediğim diğer canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?