Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim sen en iyisi adet gecikmesini bekle,soj yumurtlamaya göre hesapla
Böyle silik çizgilere ben katiyyen inanmıyorum aylardir hep hayal kırıklığına ugratdi bizi

Kızlar sonunda yeniden geldim Ginnys bugün kontrole gittim senin tahminler tutmadı ikiz değilmiş tek kese gördü o da 5 mm falandı, ben ağlamaya başladım çünkü şu an 7+0dayım ama kese 5 haftalık gibi. Doktorum da kürtajdan sonra geç yumurtlamışsındır dedi adet tarihimi değiştirdi haftaya da kese büyümüş mü diye bakmak için çağırdı. Hala bi netlik yok yani anlayacağınız

Şükür canim her zaman iyi olbende iyiyim dün şiddetli bel ağrım vardı bugün azalmiş biraz
Sana nasıl iyi geliyorsa öyle yap ama kendini de özletme kuzum

Yok bebeğim umudumuz hiç bir zaman düşmeyecek iki gün sonra tekrarlarsın bebeğim değerin artmış olur çizginde koyulaşmış olur ay inşallah yaaa ama aşko kaset testte aşırı belli ya markası neydi ki

CNım bayağı çıkmış e bu çizgi ay çok heyecanlı inşallah bebeğin seninledir

Gönlünü ferah tut inşallah 9 ay sonra bebişin kucağında olur ve uykusuz günler seni bekler sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah

Canım evet gölge var gibi hadi inşallah bebeğin seninledir

Senin için dedim bebeğim valla ben her ihtimale karşı coraspin başlayayım diyorum haftada 2 içiyordum şimdi hergüne geçerim
Baslaman gerekiyosa basla kuzum. Ben bu ay prefert jel almayi düşünüyorum baskada bisey almiycam. Ama onun icinde yumurta takibi yapmam gerekiyor sanirim. Artik cok skldm ovulasyon testlerinden

Ben niye bisey goremedim yaa ama bikac gune daha net olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…