- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 53
- 39
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #14.721
Güzel haberler al inşallah canım bir sıkıntı çıkmadanAşkokuşkolarım ben geldim
Sabahtan hastaneye gittim troidime falan baktırmaya. Son zamanlarda kilo almaya başladım çok uyuyorum ne oluyor anlamadım. Bi baksınlar bakalım eksik gedik bişey varsa ilaç falan kullanıp düzeltiriz dedim .
Buralara anca kafa rahatlığıyla yeni girebildim.
Napıyosunuz nasılsınız bakalım M MavimireslDemgey3 @Cgh R Random3 Mucizemmm16 bitliKedi A ad000 _Umutlu_Pozitif_
Bizi bu ümitler yaşatıyoÖyle canım hayırlısı olsun tabi. Aklımda yine soru işareti kalacaktı beklese miydim diye. Böylesi hayırlıdır belki de8. günde yerleşme kanaması olur mu ki şansımı zorluyorum hala
Aşko 4-5 gün var daha normalde bat bugünde geç yumurtladım 4-5 gün ileri kaydı yaniBebişim erken gebelik testinde var ama ben ona pek güvenmiyorum beni çok yanılttı. Kaset testte de gördüm çizgi ama işte çok belirgin olmayınca hep belirsizlik oluyor. Sen bi gidip kan versene ya
Bebişim senin bat 3 Ekim değil mi 8 gün var ve gaz şişkinlik yumurtlamadan sonra başladı diyenleri çok duydum ben. İnşallah öyledir
Ben iyiyim kuzum biliyorsun durumlarıAşkokuşkolarım ben geldim
Sabahtan hastaneye gittim troidime falan baktırmaya. Son zamanlarda kilo almaya başladım çok uyuyorum ne oluyor anlamadım. Bi baksınlar bakalım eksik gedik bişey varsa ilaç falan kullanıp düzeltiriz dedim .
Napıyosunuz nasılsınız bakalım M MavimireslDemgey3 @Cgh R Random3 Mucizemmm16 bitliKedi A ad000 _Umutlu_Pozitif_
Ohhh ne güzel darısı bana yaAmin inşallah bebiş ya ben bitirdim artık çalışmaları bundan sonrası freebenim yumurtlamadan hemen sonra göğüslerim acımaya başlıyor yahu çözemedim gitti. Gerçi yumurtlamayı da tam hissedemedim de döngünün 16 17. Günleri göğüslerim acımaya başlıyor. Klomen kullanırken regl yaklaşınca ağrıyordu bunlar
Belki fotoda görünmüyordur gerçi fotoda görüyorum bende göz alıştı heraldeBen niye bisey goremedim yaaama bikac gune daha net olur
Aynen aşko hepsi gölge çıkıyor isabet olamaz ama erkenden bakıp kimyasalları yakalıyoruz sonra üzülüyoruz bekliyorum bakalım, sende bekle aşko daha erken senin içindeCanim sen en iyisi adet gecikmesini bekle,soj yumurtlamaya göre hesapla
Böyle silik çizgilere ben katiyyen inanmıyorum aylardir hep hayal kırıklığına ugratdi bizi
Benim kalleş testim çizgi bile çıkarmadi yaa kafa göz dalıcamAynen aşko hepsi gölge çıkıyor isabet olamaz ama erkenden bakıp kimyasalları yakalıyoruz sonra üzülüyoruz bekliyorum bakalım, sende bekle aşko daha erken senin içinde
İçini ferah tut herşey güzel ilerleyecekKızlar sonunda yeniden geldimGinnys bugün kontrole gittim senin tahminler tutmadı ikiz değilmiş tek kese gördü o da 5 mm falandı, ben ağlamaya başladım çünkü şu an 7+0dayım ama kese 5 haftalık gibi. Doktorum da kürtajdan sonra geç yumurtlamışsındır dedi adet tarihimi değiştirdi haftaya da kese büyümüş mü diye bakmak için çağırdı. Hala bi netlik yok yani anlayacağınız
Sabah testim zor görülen bir hayalet çizgiydi umudumu kırmadım öğlen geldim yaptım ama başka markayla ondada aynı durumda yani zor görülen bir gölge göründü ama bu nasıl bu kadar parladı aklım almıyorYaa testini şimdi gördüm resmen çizgi var burdamesajların hepsini okuyamadım çok birikmiş gelişme var mı devamındaa
Uyu uyu aşko belirti olsada uyu olmasada uyu uyku güzeldirBenim kalleş testim çizgi bile çıkarmadi yaa kafa göz dalıcambelirtiye yozmak istemem ama çok uykum var, gece erken yatdim sabah erken uyandim çocuğu okula bırakip 1saat uyudum , şimdi yine gözlerim baglaniyor
Aşko okuma gittim çok zor yeni dönem kanunlar kısmı lanet bir şey iki sınavım arka arkaya bir ayım var çok gerildim stresten eve geldim ağlıyorum.sabah bir test yaptım bunla alakası yok hayalet gölge öğlende yaptım başka markayla onda da aynı belirginlikle hayalet gölge ama acaip gerginim çünkü sınıfta stresten kasım kasım kasıldım şimdi sancılar sardı beniGinnys kuzum sen nerdesin ben seni hiç göremedim test yaptın mı
Evet canim güzeldir amaaaa mutfakta işin yoksa, çocuğun dersi yoksaUyu uyu aşko belirti olsada uyu olmasada uyu uyku güzeldir
İyi yaptın kuzum valla en azından aklında kalmasın inşallah tertemiz çıkar sonuçlarAşkokuşkolarım ben geldim
Bebiş işini bu ay helledersen kafan rahat çalışırsın konularaAşko okuma gittim çok zor yeni dönem kanunlar kısmı lanet bir şey iki sınavım arka arkaya bir ayım var çok gerildim stresten eve geldim ağlıyorum.sabah bir test yaptım bunla alakası yok hayalet gölge öğlende yaptım başka markayla onda da aynı belirginlikle hayalet gölge ama acaip gerginim çünkü sınıfta stresten kasım kasım kasıldım şimdi sancılar sardı beni
Allah yardimcin olsun canim kendini sakinletirmeye çalış,bu gün ki testlerinde hafif çizgi çikarmişsa birşeyler var demektirKızlar sabah test yaptım hayalet gölge çıktı akşamki gibi değildi ama üzülmedim fakat öğlen tekrar yaptım başka markayla sabahkının aynısı hayalet gölge gece neden okadar parladı bilmiyorım aöa iki ayrı markanın aynı görüntüyü vermesi bir Ümit gibi geldi.fakat çok stresli bir gün yaşıyorum bir aya iki önemli sınavı bar ve ders çok zor heryerin kasıldı ağrıdı hala ne olduğumu anlayamadım çok bitkinim deli gibi ders çalışmalıyım tek aklımdaki bu ben kim çocuk yapmak kim bu stresle bu koşturmacayla olursa olur olmazsa şuan önem sıram çok değilmiş duruma girdiLale95 Mucizemmm16 Veziir Demgey3 M Mavimiresl W wish2401 _Umutlu_Pozitif_ R Random3
Ben hamileyken çok uyuyordum misafir falan gelince bile uyukluyodum resmen hemen gitsinlerde uyuyum diye dua ediyodumBenim kalleş testim çizgi bile çıkarmadi yaa kafa göz dalıcambelirtiye yozmak istemem ama çok uykum var, gece erken yatdim sabah erken uyandim çocuğu okula bırakip 1saat uyudum , şimdi yine gözlerim baglaniyor
Fotoda görünmüyor aşko atarım birazdanBebiş işini bu ay helledersen kafan rahat çalışırsın konularatestini atsana bugünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?