Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkokuşkolarım ben geldim 🥰💐
Sabahtan hastaneye gittim troidime falan baktırmaya. Son zamanlarda kilo almaya başladım çok uyuyorum ne oluyor anlamadım. Bi baksınlar bakalım eksik gedik bişey varsa ilaç falan kullanıp düzeltiriz dedim .
Buralara anca kafa rahatlığıyla yeni girebildim.
Napıyosunuz nasılsınız bakalım M Mavimiresl Demgey3 Demgey3 @Cgh R Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 bitliKedi bitliKedi A ad000 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_
Güzel haberler al inşallah canım bir sıkıntı çıkmadan ❤️ ben de şafak sayacağım bu ay aralıkta gelirim diyodum da bakalım görelim 😂

Bebişim erken gebelik testinde var ama ben ona pek güvenmiyorum beni çok yanılttı. Kaset testte de gördüm çizgi ama işte çok belirgin olmayınca hep belirsizlik oluyor. Sen bi gidip kan versene ya

Bebişim senin bat 3 Ekim değil mi 8 gün var ve gaz şişkinlik yumurtlamadan sonra başladı diyenleri çok duydum ben. İnşallah öyledir 😍😍
Aşko 4-5 gün var daha normalde bat bugünde geç yumurtladım 4-5 gün ileri kaydı yani☺️☺️☺️

Sabahtan hastaneye gittim troidime falan baktırmaya. Son zamanlarda kilo almaya başladım çok uyuyorum ne oluyor anlamadım. Bi baksınlar bakalım eksik gedik bişey varsa ilaç falan kullanıp düzeltiriz dedim .
Napıyosunuz nasılsınız bakalım M Mavimiresl Demgey3 Demgey3 @Cgh R Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 bitliKedi bitliKedi A ad000 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_
Ben iyiyim kuzum biliyorsun durumları 😃 misafirim var kahvaltıya geldilerde☺️

Amin inşallah bebiş ya ben bitirdim artık çalışmaları bundan sonrası free 🤣🤣 benim yumurtlamadan hemen sonra göğüslerim acımaya başlıyor yahu çözemedim gitti. Gerçi yumurtlamayı da tam hissedemedim de döngünün 16 17. Günleri göğüslerim acımaya başlıyor. Klomen kullanırken regl yaklaşınca ağrıyordu bunlar
Ohhh ne güzel darısı bana ya 🤣🤣 free olmak gibisi var mı 😍😍 mevsimsel bile olabilir kuzum benimde bu zamana kadar hiç göğüs sızım olmazdı geçen ay oldu hemde yoğun bir şekilde galiba mevsimseldi 🌸 ama inşallah senin ki bebiş hazırlığındandırr ❤️❤️🌸

Canim sen en iyisi adet gecikmesini bekle,soj yumurtlamaya göre hesapla
Böyle silik çizgilere ben katiyyen inanmıyorum aylardir hep hayal kırıklığına ugratdi bizi
Aynen aşko hepsi gölge çıkıyor isabet olamaz ama erkenden bakıp kimyasalları yakalıyoruz sonra üzülüyoruz bekliyorum bakalım, sende bekle aşko daha erken senin içinde

Aynen aşko hepsi gölge çıkıyor isabet olamaz ama erkenden bakıp kimyasalları yakalıyoruz sonra üzülüyoruz bekliyorum bakalım, sende bekle aşko daha erken senin içinde
Benim kalleş testim çizgi bile çıkarmadi yaa kafa göz dalıcam🤣🤣🤣🤣belirtiye yozmak istemem ama çok uykum var, gece erken yatdim sabah erken uyandim çocuğu okula bırakip 1saat uyudum , şimdi yine gözlerim baglaniyor🥱🥱🥱

Kızlar sonunda yeniden geldim👋🏻👋🏻 Ginnys Ginnys bugün kontrole gittim senin tahminler tutmadı ikiz değilmiş😂 tek kese gördü o da 5 mm falandı, ben ağlamaya başladım çünkü şu an 7+0dayım ama kese 5 haftalık gibi. Doktorum da kürtajdan sonra geç yumurtlamışsındır dedi adet tarihimi değiştirdi haftaya da kese büyümüş mü diye bakmak için çağırdı. Hala bi netlik yok yani anlayacağınız😞
İçini ferah tut herşey güzel ilerleyecek 🍀çok gebelik bilirim sonrada yetişen takılma buna

Yaa testini şimdi gördüm resmen çizgi var burda 😍 mesajların hepsini okuyamadım çok birikmiş gelişme var mı devamındaa
Sabah testim zor görülen bir hayalet çizgiydi umudumu kırmadım öğlen geldim yaptım ama başka markayla ondada aynı durumda yani zor görülen bir gölge göründü ama bu nasıl bu kadar parladı aklım almıyor

Benim kalleş testim çizgi bile çıkarmadi yaa kafa göz dalıcam🤣🤣🤣🤣belirtiye yozmak istemem ama çok uykum var, gece erken yatdim sabah erken uyandim çocuğu okula bırakip 1saat uyudum , şimdi yine gözlerim baglaniyor🥱🥱🥱
Uyu uyu aşko belirti olsada uyu olmasada uyu uyku güzeldir😂😂😂

Ginnys Ginnys kuzum sen nerdesin ben seni hiç göremedim test yaptın mı
Aşko okuma gittim çok zor yeni dönem kanunlar kısmı lanet bir şey iki sınavım arka arkaya bir ayım var çok gerildim stresten eve geldim ağlıyorum.sabah bir test yaptım bunla alakası yok hayalet gölge öğlende yaptım başka markayla onda da aynı belirginlikle hayalet gölge ama acaip gerginim çünkü sınıfta stresten kasım kasım kasıldım şimdi sancılar sardı beni

İyi yaptın kuzum valla en azından aklında kalmasın inşallah tertemiz çıkar sonuçlar 🙏🏻☺️

Kızlar sabah test yaptım hayalet gölge çıktı akşamki gibi değildi ama üzülmedim fakat öğlen tekrar yaptım başka markayla sabahkının aynısı hayalet gölge gece neden okadar parladı bilmiyorım aöa iki ayrı markanın aynı görüntüyü vermesi bir Ümit gibi geldi.fakat çok stresli bir gün yaşıyorum bir aya iki önemli sınavı bar ve ders çok zor heryerin kasıldı ağrıdı hala ne olduğumu anlayamadım çok bitkinim deli gibi ders çalışmalıyım tek aklımdaki bu ben kim çocuk yapmak kim bu stresle bu koşturmacayla olursa olur olmazsa şuan önem sıram çok değilmiş duruma girdi Lale95 Lale95 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Veziir Veziir Demgey3 Demgey3 M Mavimiresl W wish2401 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R Random3

Aşko okuma gittim çok zor yeni dönem kanunlar kısmı lanet bir şey iki sınavım arka arkaya bir ayım var çok gerildim stresten eve geldim ağlıyorum.sabah bir test yaptım bunla alakası yok hayalet gölge öğlende yaptım başka markayla onda da aynı belirginlikle hayalet gölge ama acaip gerginim çünkü sınıfta stresten kasım kasım kasıldım şimdi sancılar sardı beni
Bebiş işini bu ay helledersen kafan rahat çalışırsın konulara 🙏🤗 testini atsana bugünkü

Kızlar sabah test yaptım hayalet gölge çıktı akşamki gibi değildi ama üzülmedim fakat öğlen tekrar yaptım başka markayla sabahkının aynısı hayalet gölge gece neden okadar parladı bilmiyorım aöa iki ayrı markanın aynı görüntüyü vermesi bir Ümit gibi geldi.fakat çok stresli bir gün yaşıyorum bir aya iki önemli sınavı bar ve ders çok zor heryerin kasıldı ağrıdı hala ne olduğumu anlayamadım çok bitkinim deli gibi ders çalışmalıyım tek aklımdaki bu ben kim çocuk yapmak kim bu stresle bu koşturmacayla olursa olur olmazsa şuan önem sıram çok değilmiş duruma girdi Lale95 Lale95 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Veziir Veziir Demgey3 Demgey3 M Mavimiresl W wish2401 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R Random3
Allah yardimcin olsun canim kendini sakinletirmeye çalış,bu gün ki testlerinde hafif çizgi çikarmişsa birşeyler var demektir🥰😍

Ben hamileyken çok uyuyordum misafir falan gelince bile uyukluyodum resmen hemen gitsinlerde uyuyum diye dua ediyodum

Back
X