Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay valla aşko yok oldu bizim kız 🤣🤣🤣 valla bende öyle girip bakıyorum attı mı diye heyecanlaaaaa Mucizemmm16 Mucizemmm16 aşkooo bizi merakta bırakıyorsun amaaaağğğ 😍😍 aşko acaba pozitif çıktı da o heyecanla hastaneye felan mı gitti ki acaba ya
Yok yok o bizi habersiz bırakmaz bence yeterki pozitif çıksın ben razıyım 😁😁😁

Aynen acaba yaptıdq negatif çıktı karaları mı bağladı diye düşündüm acilen gelmeli o kedi buraya gelecek der gibi oldu ama😃
Yok aşko ya bu zamana kadar kaç tane negatif gördük asıl o zaman burası daha destek oluyor bakalım niye böyle habersiz bıraktı merak ediyorum 😖 ahahah aynen bizim kız buraya gelecek 🤣🤣🤣

Sabah testim zor görülen bir hayalet çizgiydi umudumu kırmadım öğlen geldim yaptım ama başka markayla ondada aynı durumda yani zor görülen bir gölge göründü ama bu nasıl bu kadar parladı aklım almıyor
Kızlar sabah test yaptım hayalet gölge çıktı akşamki gibi değildi ama üzülmedim fakat öğlen tekrar yaptım başka markayla sabahkının aynısı hayalet gölge gece neden okadar parladı bilmiyorım aöa iki ayrı markanın aynı görüntüyü vermesi bir Ümit gibi geldi.fakat çok stresli bir gün yaşıyorum bir aya iki önemli sınavı bar ve ders çok zor heryerin kasıldı ağrıdı hala ne olduğumu anlayamadım çok bitkinim deli gibi ders çalışmalıyım tek aklımdaki bu ben kim çocuk yapmak kim bu stresle bu koşturmacayla olursa olur olmazsa şuan önem sıram çok değilmiş duruma girdi Lale95 Lale95 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Veziir Veziir Demgey3 Demgey3 @miresl W wish2401 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Random3
İki farklı testte de çıkıp negatif olması düşük bir ihtimal, sen şimdi mutluluğuna gölge düşürme ve sınavlarına odaklan inşallah onları atlatınca da güzel haberin kesinleşir😍

İki farklı testte de çıkıp negatif olması düşük bir ihtimal, sen şimdi mutluluğuna gölge düşürme ve sınavlarına odaklan inşallah onları atlatınca da güzel haberin kesinleşir😍
Karnımın altında ama sağa doğru bir ağrı bazen atma seyrine mi diyoruz öyle bir his olup gidiyor ama sürekli apandisit mi bebek mi anlamadım acaba diyorum kabız oldum da ondan mı bu ağrılar diyorum bazende ve ne yesem gaz yapıyor diliyorum umuyorum sürekli

Aşko 4-5 gün var daha normalde bat bugünde geç yumurtladım 4-5 gün ileri kaydı yani☺️☺️☺️
Aşko ümit var o zaman 😍😍😍
Ben iyiyim kuzum biliyorsun durumları 😃 misafirim var kahvaltıya geldilerde☺️
Allah iyilik versin canım 😍 Misafirler gidince kan ver bari dicem ama daha günün varmış ya ay çok zor beklemek
Ohhh ne güzel darısı bana ya 🤣🤣 free olmak gibisi var mı 😍😍 mevsimsel bile olabilir kuzum benimde bu zamana kadar hiç göğüs sızım olmazdı geçen ay oldu hemde yoğun bir şekilde galiba mevsimseldi 🌸 ama inşallah senin ki bebiş hazırlığındandırr ❤️❤️🌸
Aşko mevsimsel değil ya iki aydır böyle daha öncede çok oldu inşallah bebiştir dicem de tsh 5.9 çıktı bu değerle bebek olacağını zannetmiyorum ya
İyi yaptın kuzum valla en azından aklında kalmasın inşallah tertemiz çıkar sonuçlar 🙏🏻☺️
Aşkom Ya tam kan hemogram falan istedi troidime bakmasını söylemiştim insülin direncine de bak demeyi unuttum sonradan aklıma geldi ama heralde baktıklarında vardır diye düşünmüştüm yokmuş yaa
Kızlar sabah test yaptım hayalet gölge çıktı akşamki gibi değildi ama üzülmedim fakat öğlen tekrar yaptım başka markayla sabahkının aynısı hayalet gölge gece neden okadar parladı bilmiyorım aöa iki ayrı markanın aynı görüntüyü vermesi bir Ümit gibi geldi.fakat çok stresli bir gün yaşıyorum bir aya iki önemli sınavı bar ve ders çok zor heryerin kasıldı ağrıdı hala ne olduğumu anlayamadım çok bitkinim deli gibi ders çalışmalıyım tek aklımdaki bu ben kim çocuk yapmak kim bu stresle bu koşturmacayla olursa olur olmazsa şuan önem sıram çok değilmiş duruma girdi Lale95 Lale95 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Veziir Veziir Demgey3 Demgey3 @miresl W wish2401 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Random3
Hayırlısı olsun canım dersine odaklan bebiş nasibi varsa gelir zaten 💗💗
İyi yaptin canim aslinda benimde bi baktirmam lazim. Ben regl 1. Gunumdeyim. Ve birazdan kahve sigara icip temizlige devam edicem 😅
Ayyy ben mesajı atıp uyumuşum 🤣🤣🤣🤣 aşkom çıkmış sonuçlar tsh 5.09 nasıl yükselmiş yaa bebek için ideal olan 2 yada 3

Back
X