- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 53
- 39
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #14.761
Emeklerin boşa çıkmasın canım Allah yardımcın olsun inşallah bebişin vardır da sana uğuruyla gelirBana sınavım için de dua edin lütfen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emeklerin boşa çıkmasın canım Allah yardımcın olsun inşallah bebişin vardır da sana uğuruyla gelirBana sınavım için de dua edin lütfen![]()
Tabi ederiz kuzum inşallah geçeceksinBana sınavım için de dua edin lütfen![]()
He inşallah o vardır anasında kafa kalmadı bari o dursun yanındaEmeklerin boşa çıkmasın canım Allah yardımcın olsun inşallah bebişin vardır da sana uğuruyla gelir![]()
Allah razı olsun umduğuna kavuştursunTabi ederiz kuzum inşallah geçeceksin![]()
Yok yok o bizi habersiz bırakmaz bence yeterki pozitif çıksın ben razıyımAy valla aşko yok oldu bizim kızvalla bende öyle girip bakıyorum attı mı diye heyecanlaaaaa
Mucizemmm16 aşkooo bizi merakta bırakıyorsun amaaaağğğ
aşko acaba pozitif çıktı da o heyecanla hastaneye felan mı gitti ki acaba ya
Amin kuzum hepimizi inşallahAllah razı olsun umduğuna kavuştursun
Bence de bırakmaz hatta bırakmamalı ama bu kadar habersiz bırakması da huzursuz etti beniYok yok o bizi habersiz bırakmaz bence yeterki pozitif çıksın ben razıyım![]()
Bence de bırakmaz hatta bırakmamalı ama bu kadar habersiz bırakması da huzursuz etti beni![]()
Aynen acaba yaptıdq negatif çıktı karaları mı bağladı diye düşündüm acilen gelmeli o kedi buraya gelecek der gibi oldu amaBence de bırakmaz hatta bırakmamalı ama bu kadar habersiz bırakması da huzursuz etti beni![]()
Erken kalkan yol alır aşkom olsun bundada vardır bir hayır inşallahGüzel haberler al inşallah canım bir sıkıntı çıkmadanben de şafak sayacağım bu ay aralıkta gelirim diyodum da bakalım görelim
![]()
Yok aşko ya bu zamana kadar kaç tane negatif gördük asıl o zaman burası daha destek oluyor bakalım niye böyle habersiz bıraktı merak ediyorumAynen acaba yaptıdq negatif çıktı karaları mı bağladı diye düşündüm acilen gelmeli o kedi buraya gelecek der gibi oldu ama![]()
İnşallah bakalımİçini ferah tut herşey güzel ilerleyecekçok gebelik bilirim sonrada yetişen takılma buna
Mevsim değişikliyine yozuyorum ben uyuklamayiBen hamileyken çok uyuyordum misafir falan gelince bile uyukluyodum resmen hemen gitsinlerde uyuyum diye dua ediyodum
Sabah testim zor görülen bir hayalet çizgiydi umudumu kırmadım öğlen geldim yaptım ama başka markayla ondada aynı durumda yani zor görülen bir gölge göründü ama bu nasıl bu kadar parladı aklım almıyor
İki farklı testte de çıkıp negatif olması düşük bir ihtimal, sen şimdi mutluluğuna gölge düşürme ve sınavlarına odaklan inşallah onları atlatınca da güzel haberin kesinleşirKızlar sabah test yaptım hayalet gölge çıktı akşamki gibi değildi ama üzülmedim fakat öğlen tekrar yaptım başka markayla sabahkının aynısı hayalet gölge gece neden okadar parladı bilmiyorım aöa iki ayrı markanın aynı görüntüyü vermesi bir Ümit gibi geldi.fakat çok stresli bir gün yaşıyorum bir aya iki önemli sınavı bar ve ders çok zor heryerin kasıldı ağrıdı hala ne olduğumu anlayamadım çok bitkinim deli gibi ders çalışmalıyım tek aklımdaki bu ben kim çocuk yapmak kim bu stresle bu koşturmacayla olursa olur olmazsa şuan önem sıram çok değilmiş duruma girdiLale95
Mucizemmm16
Veziir
Demgey3 @miresl W wish2401
_Umutlu_Pozitif_ @Random3
Karnımın altında ama sağa doğru bir ağrı bazen atma seyrine mi diyoruz öyle bir his olup gidiyor ama sürekli apandisit mi bebek mi anlamadım acaba diyorum kabız oldum da ondan mı bu ağrılar diyorum bazende ve ne yesem gaz yapıyor diliyorum umuyorum sürekliİki farklı testte de çıkıp negatif olması düşük bir ihtimal, sen şimdi mutluluğuna gölge düşürme ve sınavlarına odaklan inşallah onları atlatınca da güzel haberin kesinleşir![]()
Aşko ümit var o zamanAşko 4-5 gün var daha normalde bat bugünde geç yumurtladım 4-5 gün ileri kaydı yani![]()
Allah iyilik versin canımBen iyiyim kuzum biliyorsun durumlarımisafirim var kahvaltıya geldilerde
![]()
Aşko mevsimsel değil ya iki aydır böyle daha öncede çok oldu inşallah bebiştir dicem de tsh 5.9 çıktı bu değerle bebek olacağını zannetmiyorum yaOhhh ne güzel darısı bana yafree olmak gibisi var mı
mevsimsel bile olabilir kuzum benimde bu zamana kadar hiç göğüs sızım olmazdı geçen ay oldu hemde yoğun bir şekilde galiba mevsimseldi
ama inşallah senin ki bebiş hazırlığındandırr
![]()
Aşkom Ya tam kan hemogram falan istedi troidime bakmasını söylemiştim insülin direncine de bak demeyi unuttum sonradan aklıma geldi ama heralde baktıklarında vardır diye düşünmüştüm yokmuş yaaİyi yaptın kuzum valla en azından aklında kalmasın inşallah tertemiz çıkar sonuçlar![]()
Hayırlısı olsun canım dersine odaklan bebiş nasibi varsa gelir zatenKızlar sabah test yaptım hayalet gölge çıktı akşamki gibi değildi ama üzülmedim fakat öğlen tekrar yaptım başka markayla sabahkının aynısı hayalet gölge gece neden okadar parladı bilmiyorım aöa iki ayrı markanın aynı görüntüyü vermesi bir Ümit gibi geldi.fakat çok stresli bir gün yaşıyorum bir aya iki önemli sınavı bar ve ders çok zor heryerin kasıldı ağrıdı hala ne olduğumu anlayamadım çok bitkinim deli gibi ders çalışmalıyım tek aklımdaki bu ben kim çocuk yapmak kim bu stresle bu koşturmacayla olursa olur olmazsa şuan önem sıram çok değilmiş duruma girdiLale95
Mucizemmm16
Veziir
Demgey3 @miresl W wish2401
_Umutlu_Pozitif_ @Random3
Ayyy ben mesajı atıp uyumuşumİyi yaptin canim aslinda benimde bi baktirmam lazim. Ben regl 1. Gunumdeyim. Ve birazdan kahve sigara icip temizlige devam edicem![]()
Yaptım şimdi tabiki bomboşKiz aşko nerdesin sen yahuMucizemmm16
Ben gitdim bir saat uyudum geldim sen daha testi yapmamişsin
Test grevi yapariz haa
Yaptım aşkım negatif