Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canım kızlar 🥰🙂 Ovülasyon testi markası önerisi alabilir miyim bilenlerden. Bir de kaçlı almam yeterli olur. Adet döngüm 25 gün

Kızlar sabah test yaptım hayalet gölge çıktı akşamki gibi değildi ama üzülmedim fakat öğlen tekrar yaptım başka markayla sabahkının aynısı hayalet gölge gece neden okadar parladı bilmiyorım aöa iki ayrı markanın aynı görüntüyü vermesi bir Ümit gibi geldi.fakat çok stresli bir gün yaşıyorum bir aya iki önemli sınavı bar ve ders çok zor heryerin kasıldı ağrıdı hala ne olduğumu anlayamadım çok bitkinim deli gibi ders çalışmalıyım tek aklımdaki bu ben kim çocuk yapmak kim bu stresle bu koşturmacayla olursa olur olmazsa şuan önem sıram çok değilmiş duruma girdi @Lale95 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Veziir Demgey3 Demgey3 M Mavimiresl @wish2401 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Random3
Canım zor bir süreç Allah kolaylık versin 🌸 bence bir kaç gün geçsin tekrarla canım testi ama araya 2 gün felan koy 2 gün 2 kat artıyor ya ❤️ En hayırlı zamanda gelir bebiş kuzum sen öyle düşünme hayırlısı ne zamansa o zaman olsun de 🌸

Evet değerlendirmelere bomba gibi hazırım cephaneliğimi hazırladım 😀😀😀

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 45
Selam canım kızlar 🥰🙂 Ovülasyon testi markası önerisi alabilir miyim bilenlerden. Bir de kaçlı almam yeterli olur. Adet döngüm 25 gün
Canım ben innovita marka kullanıyorum Trendyoldan uyguna geliyor 30’lusu 🌸 ayrıca İnstagram hesapları var ordan da yardımcı oluyorlar

Kızlar sabah test yaptım hayalet gölge çıktı akşamki gibi değildi ama üzülmedim fakat öğlen tekrar yaptım başka markayla sabahkının aynısı hayalet gölge gece neden okadar parladı bilmiyorım aöa iki ayrı markanın aynı görüntüyü vermesi bir Ümit gibi geldi.fakat çok stresli bir gün yaşıyorum bir aya iki önemli sınavı bar ve ders çok zor heryerin kasıldı ağrıdı hala ne olduğumu anlayamadım çok bitkinim deli gibi ders çalışmalıyım tek aklımdaki bu ben kim çocuk yapmak kim bu stresle bu koşturmacayla olursa olur olmazsa şuan önem sıram çok değilmiş duruma girdi @Lale95 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Veziir Demgey3 Demgey3 M Mavimiresl @wish2401 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Random3
Canim her sey olacağına varir stres yapma her ikisi icinde stres yapma. Bebek icinde sinav icinde rahat ol. Sen elinden geleni yap ve olacagina varsin. Hersey gelip gecici ama evlat sahibi olmak cok zor bebegi bu yuzden erteleme. İnferlite bu kadar yayginken ve her kadinin evlat sahibi olmasi gerektigini dusunuyorum ve bence sen herseyin ustesinden gelebilecek bi anne adayisin

Ben geçen sene 1 ay kadar hap kullandım sonra bıraktım hazirandan bu yana deniyoruz ama bu sene başında ovülasyon testleri ile deniyoruz valla pik zamanı öncesi sonrası dog pozisyon ayakları havaya dikme aklına ne gelirse yaptım 😥 ağustosda dr a gittim kan aldılar falan herşey yolunda dedi sadece kafanda engelliyorsun dedi 🤷🏻‍♀️ ama klomen e başlattı bu ay ilk denedim bat 1 Ekim hiç bi belirtim yok 😔
Türkiye’de olsam bin kere başka doktorlara giderdim diye düşünüyorum
Bi oğlum var şükürler olsun ki ama eşimin de benim de yaştan dolayı acele ediyoruz
Kısaca benimki bu kadar canım
Benim bi tane olsa uğraşmam diye düşünüyorum ama bilmiyorum büyük konuşmayayım şimdi :olamaz:
Eşimin teyzelerinin çocuğu yok eşimde,bende Allah verirse nasibimizde varsa olur kafasındayız birbirimize karşı.
Keşke birbirimizi daha önce bulsaydık diyoruz bazen de.Kısmet böyleymiş.
Varsa da bi sıkıntı bilgimiz olsun diye düşünüyorum ben işte ne bilim.
Hayırlısı Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah.

Canım zor bir süreç Allah kolaylık versin 🌸 bence bir kaç gün geçsin tekrarla canım testi ama araya 2 gün felan koy 2 gün 2 kat artıyor ya ❤️ En hayırlı zamanda gelir bebiş kuzum sen öyle düşünme hayırlısı ne zamansa o zaman olsun de 🌸
Ya valla çok istiyorum ama bu strese bebek mi kalır kalırsa canım gözüm başımın üstüne canım çıktı derslerden stresinden ama a kaldı geçemezsem kalırsam diye korkuyorum

Canim her sey olacağına varir stres yapma her ikisi icinde stres yapma. Bebek icinde sinav icinde rahat ol. Sen elinden geleni yap ve olacagina varsin. Hersey gelip gecici ama evlat sahibi olmak cok zor bebegi bu yuzden erteleme. İnferlite bu kadar yayginken ve her kadinin evlat sahibi olmasi gerektigini dusunuyorum ve bence sen herseyin ustesinden gelebilecek bi anne adayisin
Bir aklım öyle desene burad şükür sanki ısınma uymuşsun gibi algılıyor dil öğren iyi seviyede kanunlar kuralları öğren sınava gir niye arkadaş benim işe bakıma vs ihitiyacıö yokki bunne saçma kural bela gibi bir şey anlatamam

Ya valla çok istiyorum ama bu strese bebek mi kalır kalırsa canım gözüm başımın üstüne canım çıktı derslerden stresinden ama a kaldı geçemezsem kalırsam diye korkuyorum
Allah kolaylık versin güzel bir sonuçla hemen atlatırsın inşallah kuzum 🌸 kötüyü düşünme canım geçeceksin inşallah bol bol dua et 🤲🏻🤲🏻🌸❤️

Bir aklım öyle desene burad şükür sanki ısınma uymuşsun gibi algılıyor dil öğren iyi seviyede kanunlar kuralları öğren sınava gir niye arkadaş benim işe bakıma vs ihitiyacıö yokki bunne saçma kural bela gibi bir şey anlatamam
Biz sana güveniyoruz bence herseyin ustesinden gelirsin.

Aşkokuşkolarım ben geldim 🥰💐
Sabahtan hastaneye gittim troidime falan baktırmaya. Son zamanlarda kilo almaya başladım çok uyuyorum ne oluyor anlamadım. Bi baksınlar bakalım eksik gedik bişey varsa ilaç falan kullanıp düzeltiriz dedim .
Buralara anca kafa rahatlığıyla yeni girebildim.
Napıyosunuz nasılsınız bakalım M Mavimiresl Demgey3 Demgey3 @Cgh @Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 bitliKedi bitliKedi @ad000 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_
İyi yaptin canim aslinda benimde bi baktirmam lazim. Ben regl 1. Gunumdeyim. Ve birazdan kahve sigara icip temizlige devam edicem 😅

Test diyince kaçtı bizimki aşko kaç saattir attımı diye bakıyorum yok 😳😝 Mucizemmm16 Mucizemmm16 hadi artık aşko
Ay valla aşko yok oldu bizim kız 🤣🤣🤣 valla bende öyle girip bakıyorum attı mı diye heyecanlaaaaa Mucizemmm16 Mucizemmm16 aşkooo bizi merakta bırakıyorsun amaaaağğğ 😍😍 aşko acaba pozitif çıktı da o heyecanla hastaneye felan mı gitti ki acaba ya

Back
X