Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkokuşkolarım ben geldim 🥰💐
Sabahtan hastaneye gittim troidime falan baktırmaya. Son zamanlarda kilo almaya başladım çok uyuyorum ne oluyor anlamadım. Bi baksınlar bakalım eksik gedik bişey varsa ilaç falan kullanıp düzeltiriz dedim .
Buralara anca kafa rahatlığıyla yeni girebildim.
Napıyosunuz nasılsınız bakalım @miresl Demgey3 Demgey3 Childdevelopment Childdevelopment @Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @bitliKedi A ad000 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_
Ben şuan ovülasyon dönemindeyim coşkuyla geçiyor kutlamalar 😊

Eklentiler

Karnımın altında ama sağa doğru bir ağrı bazen atma seyrine mi diyoruz öyle bir his olup gidiyor ama sürekli apandisit mi bebek mi anlamadım acaba diyorum kabız oldum da ondan mı bu ağrılar diyorum bazende ve ne yesem gaz yapıyor diliyorum umuyorum sürekli
Bendede aynisi var desem yurudugumde sag bacagima vuruyor arada adet olacakmis gibi hafif bir kramp giriyor akinti gibi islaklik hissediyorum ama ic camasirima birsey gelmiyo sizde hayit kullaniyordunuz galiba?

Veziir Veziir kuzum tsh benimde yüksek çıkmıştı ama 7 ay önce felan çok çok yüksek değil İnan ki benimde yüksek çıktığında çok üzülmüştüm ve baya araştırma yapmıştım değeri 13-20 olanlar vardı ona bakınca benim değer düşük geldi ve o şekilde hamile kalanlar da çok kuzum hatta doktorum da çok yüksek değil engel değil demişti bana kafana takma bebeğim çok yüksek değil İnan ki yani bence tedavi gerektirecek kadar yüksek değil bence

Aşkım eşim aradı ev sahibi aramış ekspertiz gelecekmiş diye mecbur evi toparlamam iş yapmam gerekti😕
Anladım aşkım biraz korktum açıkçası ya haber vermeyince 😖
Yok kuzum ya bende ilk başta öyle sandım ama testin içinde üst taraflarında kırıklık var o yüzden göz yanıltıyo keşke olsa😕
kuzum erken gebelik değil ya kaset test için daha çok erken bence bat günü bir daha yap bebeğim ama bana üst tarafta değil normal çizgi gibi göründü hadi hayırlısı ❤️

Aşko ümit var o zaman 😍😍😍

Allah iyilik versin canım 😍 Misafirler gidince kan ver bari dicem ama daha günün varmış ya ay çok zor beklemek

Aşko mevsimsel değil ya iki aydır böyle daha öncede çok oldu inşallah bebiştir dicem de tsh 5.9 çıktı bu değerle bebek olacağını zannetmiyorum ya

Aşkom Ya tam kan hemogram falan istedi troidime bakmasını söylemiştim insülin direncine de bak demeyi unuttum sonradan aklıma geldi ama heralde baktıklarında vardır diye düşünmüştüm yokmuş yaa

Hayırlısı olsun canım dersine odaklan bebiş nasibi varsa gelir zaten 💗💗

Ayyy ben mesajı atıp uyumuşum 🤣🤣🤣🤣 aşkom çıkmış sonuçlar tsh 5.09 nasıl yükselmiş yaa bebek için ideal olan 2 yada 3
Belki bakmıştır kuzu sonuçlar çıktığında bi sor istersen

Anladım aşkım biraz korktum açıkçası ya haber vermeyince 😖

kuzum erken gebelik değil ya kaset test için daha çok erken bence bat günü bir daha yap bebeğim ama bana üst tarafta değil normal çizgi gibi göründü hadi hayırlısı ❤️
Kusura bakmayın aşkolar _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ valla yazamadım şarjımda azdı şarja takip bıraktım teli. Aşkım 5-50 değer arası ölçüyomuş olsa çıkardı herhalde

Aşkokuşkolarım ben geldim 🥰💐
Sabahtan hastaneye gittim troidime falan baktırmaya. Son zamanlarda kilo almaya başladım çok uyuyorum ne oluyor anlamadım. Bi baksınlar bakalım eksik gedik bişey varsa ilaç falan kullanıp düzeltiriz dedim .
Buralara anca kafa rahatlığıyla yeni girebildim.
Napıyosunuz nasılsınız bakalım @miresl Demgey3 Demgey3 Childdevelopment Childdevelopment @Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @bitliKedi A ad000 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_
Kuzum cıktı mı sonuçların? İyi nolsun yazamadım ya evin işi bitmedi sen napıyosun?

Kusura bakmayın aşkolar _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ valla yazamadım şarjımda azdı şarja takip bıraktım teli. Aşkım 5-50 değer arası ölçüyomuş olsa çıkardı herhalde
Aşkım sen iyi olda önemli değil ❤️😍 biz biraz daha bekleyelim kuzum moral bozmak yok tamam mı bat günü tekrar yaparız birde sen bugün sabah ilk idrarla yapmadın ya bat günü sabah ilk idrarla yaparsın inşallah daha net olur 😘❤️

Aşkım sen iyi olda önemli değil ❤️😍 biz biraz daha bekleyelim kuzum moral bozmak yok tamam mı bat günü tekrar yaparız birde sen bugün sabah ilk idrarla yapmadın ya bat günü sabah ilk idrarla yaparsın inşallah daha net olur 😘❤️
Bi daha diğer teste işiycem bak şimdi 🤣🤣🤣🤣 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ tutun beni 🤣🤣🤣 bilmiyorum aşkolarım ya bende görüyorum ama kırıklık olduğu için gözüm yanılıyo gibi geliyo

Karnımın altında ama sağa doğru bir ağrı bazen atma seyrine mi diyoruz öyle bir his olup gidiyor ama sürekli apandisit mi bebek mi anlamadım acaba diyorum kabız oldum da ondan mı bu ağrılar diyorum bazende ve ne yesem gaz yapıyor diliyorum umuyorum sürekli
Umutlandırmak için söylemiyorum ama o atma bende de oluyordu, şimdi de hızlı yürürsem vs alt karnımda hissediyorum bütün nabzımı. Muhtemelen bebek yüzünden kan akışı hızlandığı için🥰

Canlarım Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb miraclebeyb @melek076 @Random3 R raainbow @miresl Lale95 Lale95 @mucizeyimben @sevdaluk1911 @Ginnys ve diğer canlarımmm bugün benim ovu testim yine pik hatta dünden daha koyu geldi bana dün gece değerlendirme oldu normalde yarın değerlendirme günümüz ama bugün mü olsa diye düşündüm sizce?? Eki Görüntüle 3134865
Ay kuzum çok geç gördüm hoş zaten anlmıyorm ben bundan görsemde işe yaramazmışım😂 değerlendirdnmi inşallaah boşa gitmemiştir gözü kör spermler yolu bulmuştur inşallah😂😂😍😍

Kızlar ya midemi üşütmüşüm sanırım hem bulanıyo hem ayy afedersiniz ama ishal gibiyim bi değişik hastanede hasta mı oldum ne anlamadım 😕 @miresl _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 @Random3 Veziir Veziir R raainbow @mucizeyimben ne iyi gelir sizce ya 😕
Ah kuzum salgın var bende oldum ondan dinlenceksn bol bol başka türlü geçmiyor lanet olası şey nane limon falan iç çorba tüket valla ne desemde boş kendi kendine geçicek bugün nasıl oldun toparlandın mı biraz

Back
X