- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #15.121
Ay hadi canim benimAyy cok iyi o takılsın oralarda aşko elleşmebekleyelim bakalım bebeğim inşallah senden de güzel haberler alıcaz inanıyorum❤ ❤
Kizzz senin prensesinmi olucakSagol askımmmsaglıklı hamişleriniz olsun insallah en yakın zaamandaa
Ay ahahahahYok aşko yemek falan yaptım yemeğe kayınvalidemlerde gelecek birazdan, akşama giderler o yüzden çok giremedim hazırlık yemek görümcemle ilgileniyorum bide onunda bebişi var oynuyorum ilgileniyorum falan bir günde yoruldum ahahahaha biz hergün bebekle neyapacağız
Aminnn aşkımmmm yaaa sorma baştan beri hep kız geçmişti içimdenKizzz senin prensesinmi olucakay maşallah zaman ne hızlı geçmiş Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin
Sagolll kuzucummmYaaa kız mısağlıcakla gelsin prenses
Kızlar candır sultanım. Sağlıkla kucaklayın inşallah prensesiniziSagolll kuzucummmkaçıncı aydasın mfk devammı
Uykusuzluk zor oluyo bazen isyan ettiriyor ama Bi annemm demesi kokusu herşeyi unutturuyor Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAy ahahahahaşko ya bende hep öyle düşünüyorum bebekli misafir gelince ya uykusuzluk çok zor olur ya
İyi düşünelim aşko iyi olsun❤❤Ay hadi canim benimtakilip kalmasina bende bi işkillendim adeta geçtigimiz aylarda düşüp çıkıyordu
Ama sakin şekilde bekliycem çok gördüm böyle yüksek ateşleri
Yoo gayette gol benceAmaaannn bizimde gol değil diye düşünüyorum aşkomodum düştü ya bu aydan nasılsın aşkım nasıl oldu miden
Bebeğiiiiimmm ne yapıyorsun nasılsınSen gebesin ne adet olması saçmalamağğğğğ
Ama cok güzelleeerrr napalım katlancaz artıkınAy ahahahahaşko ya bende hep öyle düşünüyorum bebekli misafir gelince ya uykusuzluk çok zor olur ya
Nasip işte kuzumBende hiç birsey kullanmadım ve yapmadım yinede ziyan oldu işte
Öyledir tabi kuzummmm yoksa kimse ikinciyi üçüncüyü hatta daha fazlasını istemezdiUykusuzluk zor oluyo bazen isyan ettiriyor ama Bi annemm demesi kokusu herşeyi unutturuyor Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah en kısa zamanda tadarsınÖyledir tabi kuzummmm yoksa kimse ikinciyi üçüncüyü hatta daha fazlasını istemezdiamin kuzum inşallah henüz o duyguyu tatmadığım için bilemiyorum tabiii
Tabi aşkım Allah büyük bakalım nasip kısmetYoo gayette gol bence️ ️❤❤ Düşürme modunu bebeğim Allah büyük ❤❤❤ midem daha iyi aşkım gastrit var bende belki o yaptı böyle ama şükür iyiyim bişeyler yiyebiliyorum aşkum sen napıyosun
Ayyyy öyle valla çok çok tatlılar inşallah sağlıkla gelirlerde herşeylerini çekerizAma cok güzelleeerrr napalım katlancaz artıkın
Ayyy inşallah kuzum isteyen herkes tatsın inşallahİnşallah en kısa zamanda tadarsın
He bide böyle deneyeyim diyorsunAy Gül kızzzz hep Gülay ne biliyim aşko ya bu ay bi değişik oldum hiç hevesim modum yok belki umudumu kesersem beklemediğim anda gelir
2. Ay canım inşallah sondurSagolll kuzucummmkaçıncı aydasın mfk devammı
Ahahaha dimiKız ayy ne biliyim beni en çok uykusuzluk korkutuyo kardeşimde gördükten sonra
Aynen bende valla bi hafta diş ağrısı çektim ama ağrı kesici bile almadımBen bu ay ne ilaç ne bişey kullanmadım diş ağrıma bile dayandım yanıltmasın diye ama nasip değilmiş kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?