Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlam dıkşınlan aşko ️ aşkım sağlık ocağına hormon bakmıyorlarmış artık devletten randevu almak gerek yakınsa eğer yine de bi sor bizim burda bakmıyorlar artık bakılmıyo dedi

Ahahah tamam aşko kuzum ben bundan öncede baktırdım tsh a bakıyor bizim bura belli başlı hormonlara bakıyorlar ama tabi hepsine bakmıyorlar eğer bakmıyoruz derlerse perşembeye randevu alırım devlete giderim aşko

Ahahaha dimi hayırda aşko sen böyleysen biz napalım ilk tecrübemiz olacak hahaha
Bir çocuk hiç cocuktur derler aşko. Ben hic şikayetçi olmadim tek cocugum varken ama bazi kadinlar sabah aksam cocuklarindan sikayetci oluyolar tek cocuk oldugu halde. Oyle kadinlarin agzina terlikle vurasim geliyor
Benim çocuklarımin arasında 3 bucuk yaş var o zaman anladim ki tek cocuk hic cocukmus
3 cocuk olayina hic girmeyim yasamadim bilmiyorum insallah yasarim ama sanirim biriyle 12 yastan fazla olacak aralarında biriylede 9 yas olacak

Ooo senin araları bayağı olmuş olcak aşko ya çocukların hepsi bir olmuyor bazıları varya etliye sütlüye karışmaz sakince oynar sakince uyur bazıları da düz duvara tırmanır o yüzden bu konuya yorumsuzum Allah sağlık versin

İnşallah kan ve idrar aldı bakacaklar canım
Aaaa sen kan mı verdin ya bugün çok şey kaçırdım sadece bildirimlere bakıp cevaplayabildim dün görümcem geldi kaldı bugün akşam yemeğindede kayınvalidem kayınpederim görümcem eşi falan vardı az önce gittiler burnum tıkalı grip olcam galiba o ayrı konu çok yoruldum çok yoğundum o ayrı konu

Hahahhah benim kızımdan tek şikayetim uyumaması aşko bebekti uyumuyodu hala aynı uyumuyo çocuk zombi gibi onun dışında ergen oluyo bu aralar kapışıyoruz o kadar Rabbim sağlık sıhhat versin çocuklarımıza

Bide söyle düşün 2 tane düz duvara tirmanan mi kolay yoksa 1 tane düz duvara tirmananmi?

Aşkolar ne yaparsınız bugğn esneye esneye yoruldum valla yeni bir belirti mi bilmiyorım içinde alttan içimden.rahme Doğru elektrik çakıyor gibi oluyor yeni bir belirtiyse listeye ekleyelim ben ilk kez şahit oluyorum hiç okumamıştım.gögüsler ağrımaya başladı 8. Günü görüyor demekki bu arada testlerimi bir kağıda yapıştırdım sırayla yanına yazılar yazdım tarih saat zaman en son kaç haftalık olduğunu gösteren testi yapıp fotoğrafını çekip saklıcam adım adım gibi işte

Canım benim ilk ve 3. Gebelikte olmuştu bu belirtiler hatta ilkinde kayınvalidelerde oturuyororuz ben bi çakma oldu bi bastım çığlığı bana herkes bakıyo manyak mı bu yeni gelin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…