- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #15.221
Ay onuda duymuştum ahahahaKirpik karışıklığı falan ooo neler var neler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay onuda duymuştum ahahahaKirpik karışıklığı falan ooo neler var neler![]()
Aynen aşko sen bi sor boşuna yorulma bekleme iki dakika da halledersinAa bebeğim dur bi yarın bende sorayim bakalım eğer öyleyse burda yaptırırım hemen gerek yok devlete randevu aramaya aşkom o zaman daha kolay işimiz
Yaa sökülmem inşallahAşko sen yarın sökülmezsen perşembe test yap![]()
Haydaaa naptın yaaa sendeki belirtiler bizde yok valla nedir bu durum raftaki kızBence benim vücudum bozulmuş aiko rafa kaldırma zamanı gelmiş![]()
Tamam bebeğimAynen aşko sen bi sor boşuna yorulma bekleme iki dakika da halledersin![]()
Hafi inşallah kuzum sabah güzel haberler gelsin sendenahahaha yaaa aşkoinşallah hepimiz göreceğiz kuzum
Yarın pembe görürsem kan vercem
![]()
İnşallah canım sendende bekliyoruz cici haberlerNeyse canımlar ben yatar şarjım yok yuhummmm da yok Ya mecbur yatcez gariiyi geceler
yarın bol bebiş haberi alacağımız bir gün olması dileğimleeee iyi geceler
![]()
Kızzzz aşko sen adet olmuyorsun o zamannnn ay yerleşme mi acabaaaDemgey3
_Umutlu_Pozitif_ @Lale95 @raainbow M mucizeOldu @miresl aşkolarım ve diğer aşkolarım ben tam olarak sökülemiyorum help me napsam ya ağrım bayağı var ama gelen çok az az geçen sefer böyle değildim ilk gün vardı kanamam resmen ikinci gün gibiydi bugün ped resmen bomboş ya
çok az gelmiş
Kız ne biliyim bozuk diyorum dinlemiyosun aşko sökülsem kafam rahatlıycak bu çile niye regli gelcekseHaydaaa naptın yaaa sendeki belirtiler bizde yok valla nedir bu durum raftaki kız![]()
İnşallah aşkoooYaa sökülmem inşallah❤ tamam aşkım yapcam çok sinirlenmiştim bugün atıcaktım testi olmuyo işte neyi zorluyorum diye
son anda kızım 15 lira verdin bu teste diyip vazgeçtim
![]()
Evet canımm yüksek progestron yapar yağlanma oda gebelikleKız tuhaf olacak ama saç yağlanması gebelik olabilir mibi gün önce duş yaptım ertesi gün saçlarım yağlanmış sanki banyo yapmamışım gibi ve benim saçlar bi kaç gün sonra yağlanır
ama öyle harıl harıl yağlanma da değil ha
@lale
Ginnys
_Umutlu_Pozitif_ ve diğer canımlar
![]()
Anammmmm aşkoooo ben iyice iyice görüyorum ve bu kaset testttAy hadi güzel haberler getir bize aşko bizden hiç net bilgiler gelmiyor senden gelsin inşallahAklıma gelmedi değil iki gündür burun tıkanıklığı var bu akşam daha ilerledi Size söylemedim kızmayın ama yoğundum
Ben bu akşam 8 gibi falan test yaptım karnım ağrıyor adet mi oldum diye gittim bişey gelmeyince aman test yap bi tane dedim çok ince bi gölge gördüm yoğun olduğum İçin çektim size atacam diye az önce aklıma geldi kurumuş hali daha belirgin aynı yerde çizgi duruyor birleştirdim iki resmî atıyorum ilk 4 dakikada çıkan üstteki alttaki kurumuş hali görürmüsünüz bilmem
yarın sabah erken gebelik yapcam tekrar
![]()
Mucizemmm16
Demgey3 @fnd_50 @miresl @Lale95 @sultansultan90 @iyilikperisi92 ve diğer canlar
![]()
Ay inşallah öyledir bebeğimKızzzz aşko sen adet olmuyorsun o zamannnn ay yerleşme mi acabaaasakın adet sökücü birşeyler yapıp içmeeee yarını bekle aşko
![]()
İnşallah aşko sabah çıkar ortaya herşeyAnammmmm aşkoooo ben iyice iyice görüyorum ve bu kaset testttyarın muhakkak ilk idrarla yap bebeğiiiimmmm
ay çok güzel ya inşallah bebiş vardır kuzum beniiiimmm
![]()
İyi kuzum bak senide etiketlemedim Ya kusuruma bakma test olunca konu kafam karışıyor hemen geride çok geçmedi bakar mısınKızlarrr naber
VayyEvet canımm yüksek progestron yapar yağlanma oda gebelikle![]()
Öyledir bence bebeğim öyledirrr sabah olmazsan eğer oldu bu işAy inşallah öyledir bebeğimyoksa dayıycam kekik suyunu yetti gari diye
![]()