Ay toplasin hele sinirden geberiyorum

guldugume bakmayin valla cok sinirliyim. Skntim yine kv de kizlar bu bizim herseyimize karisirdi biZde ciktik geldik merkeze tasindik 5 sene gecti aradan köyde kat kaloriferi var kp nakil hastasi kaynim yardimci oluyodu oda bu sene merkeze tasindi yakacak pahali ve kag kaloriferi yakimi cook zor. Bizimde ev kredimiz bitti demistikki esimle daha büyük villa tarzi evler yapildi yakinimizda ordan bi ev alalim yine oderiz bide evimiz büyük rahat yatirimimiz yukselmis olur diye konustuk. Ama kv demler yanliz kalinca biz bundan vazgecip kendimize 2+1 ev aldik yurume 15 dkka mesafede benim evime kv demlere dedik gelin siz oturun dogalgazli sıfır yerlesim yeri iyi marketler yakin dedik.
Bu arada kv demde eskisi gibi karışmayı bırakmıştı bize artik agzi susuyordu yada biz oyle saniyoduk. Cumartesi günü almanyadan kardesi geldi benide kahvaltiya cagirdi kahvalti yapiyoruz dediki bana tırnakların cok uzun milletin yaninda

dedimki tırnaklarim uzun degil tırnaklarımın yapisi uzun ve tertemiz uzun tirnak sevmiyorum zaten Yok inatlasiyor uzun diye degil dedim. Neyse sinirimi bozdu. Dünde esimin teyzesinin kızları geldi bana yenge diyolar yenge dediler teyzem bize dedi ki tırnakların uzunmus senin oyle dedi yav dedim geleli bir ay oldu basladi karismaya eşimlede bi dünya kavga ettim anana söyle dedim benim tirnagimdan ona ne hatta bugun manikur randevum var ve ben hep kestirip yaptiririm manikur yarin dedim tirnaklarimi kestirmeden yaptircam manikuru dahada uzatcam rahatsiz olan gelmesin yemesin icmesin elimden bisey dedim. Toplasin gıybet var kizlar.