Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama testlerin gayet açıkça görülüyor buna rağmende kan almıyorlarmı yani kopkopuyumu olmalı çok zor beklemek dimi var ama sevinemiyorsun illa onaylanmalı dimi 😃 şu pembeliğin yarısı çıksaydı bu gün kana gidecektim bende ama yine gölge yine gölge😄😄😄😄
Canım 5. Haftada idrar tahlili yapıyorlar belki idrarda yaptıklarında çıkınca kan alırlar ama şimdilik bilmiyorım yazarım yine bende yeni öğreniyorum hiç ikinci aşamaya geçemedik. Ultrason bile bizdeki gibi değil İspanya’da bir arkadaşım ilk bebeğini hiç göremeden kalp atışını duyamadan kaybettti çünkü onlardada 3 aylık olunca bakıyorlar ilk olarak.bizdekini öğreneceğiz

Çok şükür aşko burnum afedersiniz Çeşme gibi durmuyor o yüzden çabuk geçer inşallah😀😀😃😀😀 oh oh sen yarın sabah erkencikten kalk test yap aşko😍😍😍😍
Soğuk almışsın bebeğim sen dikkat et kendine parol iç bi tek bir ihlamur falan varsa yap iç aşko iyi gelir ❤ belki yatına sökülürüm aşko teste gerek kalmaz 😅😅 sökülsem artık sökülceksem yetti ya

Kuzum bu ay dediğim gibi hiç dikkat edemedim yumurtlamaya falan 2-3 bazen 4 gün. Aralıklarla ilişki olmus 13 ü gibi aşırı derece işemiş gibi ıslandım ben, dedim heralde yumurtlama baslıyor 19 suanda sağ, sol ve Rahim sancısı cektim çok şiddetli dedim asıl yumurtlama yada catlama bu heralde sonra uyuyunca geçti 21 inde baskın şekilde sag kasık ve sağa nazaran daha hafif sol kasık batmalarım oldu ama sadece uzanın a ve oturunca. Sonra yavas yavas gögüs hassasiyetim basladı ama bu adetten önce oluyor bence bebek düşünüyorsak. Sonra oda azaldı tam geçti derken bu sefer ucları cok hassaslaştı. Dün aniden hapşurunca sağ kasıgıma agrı sağlandı dün gece cok hasta oldum vucudum ates gibi oldu tüm. Kemiklerim sızladı bir tek ayaklarım donuyordu ve hala donuyor buda adet öncesi belirtimdir ayaklarım donar adetten 3 gün önce başlar. Bu arada 2 gündüz hem cok hasta gibiyim hem aşırı halsizim. Bugun ise sandalyeden yavaş a kalktıgım halde ani bıçakla kesmişler gibi karnımın solundan sagına dogru 3 saniyelik acı oldu (işte bu ikizlere hemile kaldıgım da 2 saat arayla 2 kez yasadıgımı acıya cok benziyordu ama o bacaklarıma kadar vurmustu bu o kadar şiddetli degildi gibi geldi sadece nefesimi kesti) beklenen batım en erken 30 Eylül en geç 5 Ekim ben 4 Ekim gibi test yapıcam regl olmazsam
Kuzum bu belirtiler gebelik belirtisi gibi geldi ama inşallah öyledir 😍❤️ İkiz bebişlerin mi varrrr 😍😍❤️ Test yaptığında beni de etiketle kuzum merak ederim 😍 ama sanki var gibi sende yaaaa hadi inşallah 🌸

Bilmiyorum aşko ya gölgeler psikolojimi bozdu artık çıkamıyorum gölgelerden😝 daha test yapmıcam 3 gün sonra adet olmazsam kan veririm ilaçta kullanamıyorum belki vardır diye parol içicem inşallah fayda eder biraz☺️ Aynen burnum aktıkça rahatlıyorum zaten aşko😍
Ay valla aşko ya hiç çıkma yada kıpkırmızı çık bu ne yaa 🤣🤣 yaaaa ay çok heyecanlı inşallah olmazsın kan değerinde yüksek çıkar aşko 😍😍 parol bişey yapmaz bebeğim biraz kendine getirir seni ama 😍

Ay toplasin hele sinirden geberiyorum😅 guldugume bakmayin valla cok sinirliyim. Skntim yine kv de kizlar bu bizim herseyimize karisirdi biZde ciktik geldik merkeze tasindik 5 sene gecti aradan köyde kat kaloriferi var kp nakil hastasi kaynim yardimci oluyodu oda bu sene merkeze tasindi yakacak pahali ve kag kaloriferi yakimi cook zor. Bizimde ev kredimiz bitti demistikki esimle daha büyük villa tarzi evler yapildi yakinimizda ordan bi ev alalim yine oderiz bide evimiz büyük rahat yatirimimiz yukselmis olur diye konustuk. Ama kv demler yanliz kalinca biz bundan vazgecip kendimize 2+1 ev aldik yurume 15 dkka mesafede benim evime kv demlere dedik gelin siz oturun dogalgazli sıfır yerlesim yeri iyi marketler yakin dedik.
Bu arada kv demde eskisi gibi karışmayı bırakmıştı bize artik agzi susuyordu yada biz oyle saniyoduk. Cumartesi günü almanyadan kardesi geldi benide kahvaltiya cagirdi kahvalti yapiyoruz dediki bana tırnakların cok uzun milletin yaninda 🙄 dedimki tırnaklarim uzun degil tırnaklarımın yapisi uzun ve tertemiz uzun tirnak sevmiyorum zaten Yok inatlasiyor uzun diye degil dedim. Neyse sinirimi bozdu. Dünde esimin teyzesinin kızları geldi bana yenge diyolar yenge dediler teyzem bize dedi ki tırnakların uzunmus senin oyle dedi yav dedim geleli bir ay oldu basladi karismaya eşimlede bi dünya kavga ettim anana söyle dedim benim tirnagimdan ona ne hatta bugun manikur randevum var ve ben hep kestirip yaptiririm manikur yarin dedim tirnaklarimi kestirmeden yaptircam manikuru dahada uzatcam rahatsiz olan gelmesin yemesin icmesin elimden bisey dedim. Toplasin gıybet var kizlar.
Sataşacak yet aramış bulamamış belli 😂 aman ne uğraşacan ya ben böyle seviyorum de geç kuzum hatta kocam böyle seviyor de 🤭

Heh bende onu diyorum işte 😀 hem adet günü bile değil yerleşme bu öyle geliyor bana😍😍😍 Mucizemmm16 Mucizemmm16
Valla banada öyle geliyor aşko ya 😍😍😍
Yani bugün normalde çok fazla olması gerekir ikinci günüm hatta geceden artmaya başlardı ama sabah kalktım hiç bişey olmamış azıcık bile gelmemiş. Ama bence sökülemiyorum aşko ya da hormonlarım sapıttı ayy ne biliyim beynimi ikna etmeye çalışıyorum hamile değilim ikna ol sal şu adeti artık diye 😂😂😂
Yok aşko yok normal değil 1-2 saat gelmese hadi neyse de 1 gün oldu neredeyse 24 saatte gelen gelirdi 😍 dur bakalım inşallah devamı gelmez de test yaparsın aşko 😍 ama şuan tam yerleşme kanaması olma zamanı bana öyle geliyor aşko valla umutlandırmak istemiyorum ama normal değil yani 😍

Canım 5. Haftada idrar tahlili yapıyorlar belki idrarda yaptıklarında çıkınca kan alırlar ama şimdilik bilmiyorım yazarım yine bende yeni öğreniyorum hiç ikinci aşamaya geçemedik. Ultrason bile bizdeki gibi değil İspanya’da bir arkadaşım ilk bebeğini hiç göremeden kalp atışını duyamadan kaybettti çünkü onlardada 3 aylık olunca bakıyorlar ilk olarak.bizdekini öğreneceğiz
Aaaa ilk 3 ay mı 😳 burda bütün testler falan ilk üç ayda nerdeyse her yerde farklıdır sistem elbette ama o kadarda fazla ya tamam canım haber ver bize mutlaka inşallah sağlıcakla ilerler❤️🌸😍

Yok aşko yok normal değil 1-2 saat gelmese hadi neyse de 1 gün oldu neredeyse 24 saatte gelen gelirdi 😍 dur bakalım inşallah devamı gelmez de test yaparsın aşko 😍 ama şuan tam yerleşme kanaması olma zamanı bana öyle geliyor aşko valla umutlandırmak istemiyorum ama normal değil yani 😍
Bencede hadi hayırlısı inşallah merak etmeye başladım😍😍

Kuzum bu belirtiler gebelik belirtisi gibi geldi ama inşallah öyledir 😍❤️ İkiz bebişlerin mi varrrr 😍😍❤️ Test yaptığında beni de etiketle kuzum merak ederim 😍 ama sanki var gibi sende yaaaa hadi inşallah 🌸
Yok kuzum onların kalbi durdu karnımda yani cocugum yok. Açıkcası belirtilere çok ümit baglayamıtorum her ay belirti oluyor kuzum psikolojik bence ama bu ay inşaAllah hamileyim dir ve Rabbim bana sana ve isteyen herkese hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin ❤️

Aşkilotalarım ben adet oldum,bu ayda gol olmadı 🤣🤣🤣zaten biliyordum olmadığını o yüzden hiç üzülmedim🤣🤣🤣3. Eş paketi ilaçlarim kalıyor onlari içicem ve kendim klomen ovitrelle tedavisi yapicam kendime zaten doktor kadar biliyorum neyi ne zaman yapacagimi, 600tl de doktor ücreti veremem🤣🤣🤣
@miresl Demgey3 Demgey3 @Cgh @Veziir bitliKedi bitliKedi Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Random3 Ginnys Ginnys @melek076 ve diğer kuzular
Canım üzülme inşallah ekimde tekrar müjdeli haberi verirsin bize. Sen iyi ol da gerisi önemli değil inşallah nazlı bebiş de gelir

Soğuk almışsın bebeğim sen dikkat et kendine parol iç bi tek bir ihlamur falan varsa yap iç aşko iyi gelir ❤ belki yatına sökülürüm aşko teste gerek kalmaz 😅😅 sökülsem artık sökülceksem yetti ya
Aynen aşko hızlıca toparlamaya çalışcam☺️Hiç hayırlı duan olmayacak mı senin Ya aaaaa😀 inşallah sökülmezsin inşallah gebeliktir amiiinnn🤲🏻🤲🏻🤲🏻😍😍😍 bak gör biz haklı çıkcaz 😃

Bencede normal değil bebeğim ama adet gibi ağrım da var o yüzden umutlanmak bi kenara başka bişey olmasından korkuyorum aşko

Ay valla aşko ya hiç çıkma yada kıpkırmızı çık bu ne yaa 🤣🤣 yaaaa ay çok heyecanlı inşallah olmazsın kan değerinde yüksek çıkar aşko 😍😍 parol bişey yapmaz bebeğim biraz kendine getirir seni ama 😍
İnşallah canım günler geçmiyor sanki 🫢😀 evet içtim şimdi aşko😍 sen kaçıncı gündesin yumurtlama kaç gün önce gördün aşko❤️

Aşko bu nasıl yerleşme çocuk içeri deşti resmen parça pinçik etti 🤣🤣🤣 yerleşme daha az olmuyo mu aşkım benimde az evet ama kırmızı bu arkadaş 🙄
Herkesin farklı oluyor canım diyoruz Ya adet olduğunu sanan var 4 gün normal geldiği için meğer yerleşmeymiş diyen çok Yani her bünye farklı😍

Herkesin farklı oluyor canım diyoruz Ya adet olduğunu sanan var 4 gün normal geldiği için meğer yerleşmeymiş diyen çok Yani her bünye farklı😍
İnşallah öyledir bebeğim yaa 🤲🏻🤲🏻❤❤ benim yumurtlamayı yakaladığıma göre dün 12. Gündü aşko bilmiyorum ya heveslenmek istemiyorum aşko ama bu gecede böyle az olursa ya bebek ya başka bişey diycem artık

Back
X