Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy zaten belirsizlikten nefret ediyoruz iyice belirsiz olmuş senin ki aşko ya 😖😖 bakalım yarına kadar gelmezse test mi yapsan acaba aşko ya 🙄
Yarına kadar düzelmezse yapcam aşkom yani hiç böyle olmadım hadi erken gelmesinin sebebi aşırı hareketli bi ay geçirdim ona yordum ama böyle olması çok garip kan ilacı keçiboynuzu özü kullandım bu ay hep kansızlıktan az geliyo desem oda değil valla çıldırıciğim😅

Farklı markalar ve ml şer ile ölçüyorum ne yapalım kan almıyorlar belki ilerde alırlar bilmiyorım
Ama testlerin gayet açıkça görülüyor buna rağmende kan almıyorlarmı yani kopkopuyumu olmalı çok zor beklemek dimi var ama sevinemiyorsun illa onaylanmalı dimi 😃 şu pembeliğin yarısı çıksaydı bu gün kana gidecektim bende ama yine gölge yine gölge😄😄😄😄

Canlarım ya cok iyisiniz cok seviyorum burada olmayi teşekkür ederim ❤️❤️
Amiin canim Allah'ım hakkimizda hayırlısını nasip etsin yasatsin. Evet dinlenmek bana iyi gelecek 🥰🙏
Bizde burda olduğun için iyi olduğun için çok mutluyuz bebeğim ❤❤❤ amin inşallah kuzum 🤲🏻😍

Cok silik bişey var gibi canım ins gebeliktir ya güzel haberler ver bizee ama bence kuruma çizgisi olasılıgına karsı erken gebelik de yap kuzum
Aşko dün akşam attığım zaten üstteki yaptığım 4. Dakikada alttaki kuruduktan sonraki hali kuruduktan sonrada ilk çıktığı yerdeki çizgi duruyordu yani bugün yaptım ama oda gölge beklicem artık gölgelerden yoruldum😔

Eklentiler

• 9EB226FD-EF65-4172-A958-96E149DBA8ED.webp
    9EB226FD-EF65-4172-A958-96E149DBA8ED.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 41
Aşkilotalarım ben adet oldum,bu ayda gol olmadı 🤣🤣🤣zaten biliyordum olmadığını o yüzden hiç üzülmedim🤣🤣🤣3. Eş paketi ilaçlarim kalıyor onlari içicem ve kendim klomen ovitrelle tedavisi yapicam kendime zaten doktor kadar biliyorum neyi ne zaman yapacagimi, 600tl de doktor ücreti veremem🤣🤣🤣
@miresl Demgey3 Demgey3 @Cgh @Veziir @bitliKedi Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Random3 Ginnys Ginnys @melek076 ve diğer kuzular
Kız güldürdün beni😃 olsun aşko güveniyorum sana bu 3. Ayın senin ayın olcak😍❤️

Selam kizlar ben geldim 💜 nasilsiniz ?
Hatırlayan bilen arkadaslarim vardir agustos ayinda hamile oldugumu ogrenmistim 5 haftalikken dış gebelik suphesi oluştu ve 7ci haftaya dogru duzgun yukselmeyen beta hcg degerim ve gozukmeyen kese sebebiyle 12 Eylül'de metotreksat denen ilac ile gebelik sonlandi. Bugun kontrolum vardi. Betam hcg degerim 15.83 cikti. Cok sukur bunuda atlattim. 30 yaşındayım 1.5 yillik evliyim ilk gebeligimdi cocuk isteyim var tabikide.😍 Ama doktorum bugun 6 ay korunmami önerdi başından gecen arkadaslar tecrubelerini paylasabilir mi ? 3 veya 4 ay diye okumustum internetten.
@Papatyamveben-Mavi Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Lale95 @fnd_50 @iyilikperisi92 @Veziir @Safiye19 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ ve diger canim kızlar cevaplarinizi bekliyorum..
Gebelik süresine göre değişiyor aşko sanırsam arkadaşım 6. Haftada kalbi durduğu İçin kürtaj olmak zorunda kaldı ona 2 ay korun demiş canım doktorunu dinlemende fayda var canım bi toparlasın vücudun bi kendine gelesin❤️❤️

İnşaAllah kuzum cidden bariz belirti var geçen hamileliğime benzeyen ama her hamilelik farklı diyorlar
Kuzum sen vücudunu daha iyi tanırsın tabi ki farklı belirtiler varsa gebelik vardır belkiii 😍😍 farklıdır tabi ki ama benzeyen şeyler varsa bence vardır 😍😍❤️ Belirtilerin neler kuzum

Ahahaha yok aşko çokta geride kalmadın ders notlarını veririz biz sana 🤪🤪🤣🤣 biz iyiyiz kuzum sen nasılsın 😘 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ hamişimiz büyüm ihtimal 😍 birde Ginnys Ginnys hamişşşş 😍 Mucizemmm16 Mucizemmm16 bence hamiş 🤣 bu kadar galiba bebişim diğer kalanlar beklemede 🤣
Hııı büyük ihtimal değilde bi ihtimal olarak düzelteyim 😂😃 gölgelerin kraliçesi oldum😄😃

Yarına kadar düzelmezse yapcam aşkom yani hiç böyle olmadım hadi erken gelmesinin sebebi aşırı hareketli bi ay geçirdim ona yordum ama böyle olması çok garip kan ilacı keçiboynuzu özü kullandım bu ay hep kansızlıktan az geliyo desem oda değil valla çıldırıciğim😅
Aşko hele ilk günler az gelmesi saçma ilk günler çok gelir sonra azalır normaldeee 🤔 yok aşko yok var bunda birşeyler 😍
Aşko ben hamiş değilim gıı böyle hamiş mi olur 🤣🤣🤣
Aşko üstüne adet olan hamişler bile varrrrr neden olmasınnn ❤️❤️😍😍

Çok şükür aşko burnum afedersiniz Çeşme gibi durmuyor o yüzden çabuk geçer inşallah😀😀😃😀😀 oh oh sen yarın sabah erkencikten kalk test yap aşko😍😍😍😍
Aşko burun akıntısı iyidir aksın gitsin tutma ama aman diyim hastalık boğazına inmesin ❤️ Boğaz zorlar insanı ağırlaştırır hastalığı bol bol nane limon iç bebeğim 😘❤️
Hııı büyük ihtimal değilde bi ihtimal olarak düzelteyim 😂😃 gölgelerin kraliçesi oldum😄😃
Ya aşko deme öyle bence geç yumurtladığın tuttu ondan gölge görüyoruz biraz zaman geçsin koyulaşacak inanıyorum ❤️

Kuzum sen vücudunu daha iyi tanırsın tabi ki farklı belirtiler varsa gebelik vardır belkiii 😍😍 farklıdır tabi ki ama benzeyen şeyler varsa bence vardır 😍😍❤️ Belirtilerin neler kuzum
Kuzum bu ay dediğim gibi hiç dikkat edemedim yumurtlamaya falan 2-3 bazen 4 gün. Aralıklarla ilişki olmus 13 ü gibi aşırı derece işemiş gibi ıslandım ben, dedim heralde yumurtlama baslıyor 19 suanda sağ, sol ve Rahim sancısı cektim çok şiddetli dedim asıl yumurtlama yada catlama bu heralde sonra uyuyunca geçti 21 inde baskın şekilde sag kasık ve sağa nazaran daha hafif sol kasık batmalarım oldu ama sadece uzanın a ve oturunca. Sonra yavas yavas gögüs hassasiyetim basladı ama bu adetten önce oluyor bence bebek düşünüyorsak. Sonra oda azaldı tam geçti derken bu sefer ucları cok hassaslaştı. Dün aniden hapşurunca sağ kasıgıma agrı sağlandı dün gece cok hasta oldum vucudum ates gibi oldu tüm. Kemiklerim sızladı bir tek ayaklarım donuyordu ve hala donuyor buda adet öncesi belirtimdir ayaklarım donar adetten 3 gün önce başlar. Bu arada 2 gündüz hem cok hasta gibiyim hem aşırı halsizim. Bugun ise sandalyeden yavaş a kalktıgım halde ani bıçakla kesmişler gibi karnımın solundan sagına dogru 3 saniyelik acı oldu (işte bu ikizlere hemile kaldıgım da 2 saat arayla 2 kez yasadıgımı acıya cok benziyordu ama o bacaklarıma kadar vurmustu bu o kadar şiddetli degildi gibi geldi sadece nefesimi kesti) beklenen batım en erken 30 Eylül en geç 5 Ekim ben 4 Ekim gibi test yapıcam regl olmazsam

Aşko burun akıntısı iyidir aksın gitsin tutma ama aman diyim hastalık boğazına inmesin ❤️ Boğaz zorlar insanı ağırlaştırır hastalığı bol bol nane limon iç bebeğim 😘❤️

Ya aşko deme öyle bence geç yumurtladığın tuttu ondan gölge görüyoruz biraz zaman geçsin koyulaşacak inanıyorum ❤️
Bilmiyorum aşko ya gölgeler psikolojimi bozdu artık çıkamıyorum gölgelerden😝 daha test yapmıcam 3 gün sonra adet olmazsam kan veririm ilaçta kullanamıyorum belki vardır diye parol içicem inşallah fayda eder biraz☺️ Aynen burnum aktıkça rahatlıyorum zaten aşko😍

Aşko hele ilk günler az gelmesi saçma ilk günler çok gelir sonra azalır normaldeee 🤔 yok aşko yok var bunda birşeyler 😍

Heh bende onu diyorum işte 😀 hem adet günü bile değil yerleşme bu öyle geliyor bana😍😍😍 Mucizemmm16 Mucizemmm16

Yani bugün normalde çok fazla olması gerekir ikinci günüm hatta geceden artmaya başlardı ama sabah kalktım hiç bişey olmamış azıcık bile gelmemiş. Ama bence sökülemiyorum aşko ya da hormonlarım sapıttı ayy ne biliyim beynimi ikna etmeye çalışıyorum hamile değilim ikna ol sal şu adeti artık diye 😂😂😂

Back
X