- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.668
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #15.581
Vardi canım ağrı esime dedim hazirlan akşama. Kesin ovulasyon dayimAşko akıntın nasıldı ki ağrı vs varmıydı ben ovulasyona güvenemiyorum nedense
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vardi canım ağrı esime dedim hazirlan akşama. Kesin ovulasyon dayimAşko akıntın nasıldı ki ağrı vs varmıydı ben ovulasyona güvenemiyorum nedense
Sorma kuzum ya talihsizlik yaşadıkAyyy kuzum anlatırken bile hissettim o umutlanmayı sonraki üzüntüyüişte doktorun dikkatsizliği ilgisizliğinden dolayı kötü bir anı yaşamışsın ama demek ki hamile kalabiliyorsun kuzum öyle düşünmek lazım inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın bebeğim ilaçları düzenli kullanmaya dikkat et bebeğim
![]()
Hoşgeldin canım benim çok geçmiş olsun rabbim daha beterinden korusun. Daha kötü şeylerde olabilirdi. Ama güzel yanı hamile kalabiliyorsun onu biliyorsun artık için daha rahat olur stres yapmazsın. Ben 3 yıldır bi kez hamile kalamadım gittikçe daha da stres basıyor.Selam kizlar ben geldimnasilsiniz ?
Hatırlayan bilen arkadaslarim vardir agustos ayinda hamile oldugumu ogrenmistim 5 haftalikken dış gebelik suphesi oluştu ve 7ci haftaya dogru duzgun yukselmeyen beta hcg degerim ve gozukmeyen kese sebebiyle 12 Eylül'de metotreksat denen ilac ile gebelik sonlandi. Bugun kontrolum vardi. Betam hcg degerim 15.83 cikti. Cok sukur bunuda atlattim. 30 yaşındayım 1.5 yillik evliyim ilk gebeligimdi cocuk isteyim var tabikide.Ama doktorum bugun 6 ay korunmami önerdi başından gecen arkadaslar tecrubelerini paylasabilir mi ? 3 veya 4 ay diye okumustum internetten.
@Papatyamveben-MaviMucizemmm16
Lale95 @fnd_50 @iyilikperisi92
Veziir @Safiye19
_Umutlu_Pozitif_ ve diger canim kızlar cevaplarinizi bekliyorum..
Nasip bakalım kuzu 3 gün oldu hala ağrıyor belim. Bide bu gün sanki karnımda gaz var gibi sancılarım oldu ama gazım yok.Allah korusun aşko töbeniye bee olabilir neden olmasın
![]()
Aşkom hayırlısı olsun inşallah S sultansultan90 aşkım gibi mfk gebesi olursun sende. Bu ay o aydır inşallah.Aşkilotalarım ben adet oldum,bu ayda gol olmadızaten biliyordum olmadığını o yüzden hiç üzülmedim
3. Eş paketi ilaçlarim kalıyor onlari içicem ve kendim klomen ovitrelle tedavisi yapicam kendime zaten doktor kadar biliyorum neyi ne zaman yapacagimi, 600tl de doktor ücreti veremem
@mireslDemgey3
Childdevelopment
Veziir
bitliKedi
Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_ @Random3 @Ginnys @melek076 ve diğer kuzular
İnanmaz o banada adet oldum diyip duruyorAhahah valla haberler bu kadar kuzum çok haber yok maalesefaynen kuzum ya inandıramıyoruz adet oldum diyor hala
![]()
İnşallah güzel haberlerle gelirsn kuzum dualarımız seninleKızlaarrrr 9-10 Ekim bat zamanı korkuyorum vallahiyarın da dr a gideceğim bakalım benim pıhtılaşmaya ne diyecek dua edin bana nolur güzel şeyler söylesin
Sorma bende çok özledim valla buranın sohbeti çok başkaİyiyim canım benim, biz de özledik seninasılsın, daha iyi misin? Bende her zamanki gibi tırt
regl oldum bugün.
O koca kişisine söyle senin milyonlarca sperminden bitanesi yolu bulamıyorsa bu tribi onlara at deBen bugün regl oldum ya, koca kişisi triplere girdi. Bi de iş yerinde bi arkadaşının daha bebeği doğmuş bugün. Bu ay çok fena beslenicem, her şeyi yicem içicem diyo gaza gelmişregl bitince sabahlar olmasın hahaha
Ay aşko bu ne sonucu off geri kaldm herşeyden kendimi cezalandırcamOndan işte canım
Kızlar aramadılar biz aradık ee yarına çıkacak dedilerbekliyoruz bakalım
okuyamadım çoğu mesajı ya
@Ginnys
Mucizemmm16 R raainbow ve diğer canlar
![]()
Hasta falan değilsn demi günün yorgunlugumuHeç kuzum yorğun halde atmışım kendimi kanepeyedurmaya halim yok
Sen nasilsin napiyosun?toparlaya bildinmi kendini?ekşnnnn dıkşin başladı mi?ben adet oldum bugün burç ikizimle aynı günde @Random3
bu ay kendime çatlatma tedavisi yapicam
![]()
Eveet yaa deniceem amaaaan çocugum oluyomş sonuçta öğrendm ya daha rahat için artkAmiin kuzum inşallahtabi ki de deneyeceksiniz kız o nasıl laf
![]()
Allah Allah 2 gün olacak neredeyse aşko ya yarın test mi yapsan acaba yaEvet aşko hala tam olarak gelmiyo az biraz daha fazlalaştı sanki ama yinede ikinci gün gibi değil
Canım bende gördüm ama çok hafif gözüküyor iki gün sonra tekrarlarsan iyi olur inşallah vardırBakabilirmisiniz teste(
Yaaa canım benim beklediğinize değer inşallahValla canım dün kan verdim bugün çıkacaktı güya çıkmadı yarın çıkacak heyecanla bekliyorum
çıkmadı canm yarına kaldı
tabiki canım
Edecem canım
Eşim bugün işten aceleyle geldi telin başında bekledik durduk bana sakin ol diyen adam elleri titriyordu![]()
Amin canım inşallahİnşallah güzel haberler alırsın kuzum benim![]()
Kalbini seveyim inşallah tatlım hepimiz için güzel olsunKalbim seninle kuzum, her şey güzel olacak![]()
İnşallah canımKorkma bebeğim inşallah güzel haberlerle dönüceksin doktordan kalbimiz seninle ❤❤![]()
Amin canım inşallahİnanmaz o banada adet oldum diyip duruyor
İnşallah güzel haberlerle gelirsn kuzum dualarımız seninle
Sorma bende çok özledim valla buranın sohbeti çok başkadöndüm sahalara kafayı beraber yemelere geldim
benimde yeni bitti bakalm kimyasalıda atlattk cuma sonkez kan vercem
O koca kişisine söyle senin milyonlarca sperminden bitanesi yolu bulamıyorsa bu tribi onlara at desabahlar olmasnda senide tek parça bıraksn aman diyim
![]()
Yok kiz iyiyim çok şükür hasta degilim, eşim tüm gün evdeydi o yüzden bende kül kedisi durumundaydimAy aşko bu ne sonucu off geri kaldm herşeyden kendimi cezalandırcam
Hasta falan değilsn demi günün yorgunlugumuiyim yaa toparladım kanama bitti regl olarak say dedi doktor ekşınlara başlıyorum nolcaksa olsun doktor korunmana gerek yok dedi içimden dedim bunu demicektiniz doktooorrr beeeey
çatlatma tedavisi neymiş bende yapayım
![]()
Korkma aşko kalbini ferah tutKızlaarrrr 9-10 Ekim bat zamanı korkuyorum vallahiyarın da dr a gideceğim bakalım benim pıhtılaşmaya ne diyecek dua edin bana nolur güzel şeyler söylesin
Ayy benimkide evdeydi bugün bende aynıydım anlarım seniYok kiz iyiyim çok şükür hasta degilim, eşim tüm gün evdeydi o yüzden bende kül kedisi durumundaydimbitdim yorğunlukdan
ayy iyi yaa gelsin o zaman dıkşınlarrrr
klomen ovitrelle tedavisi işte,nisanda doktor kontrolunde yaptirdim bir fıski olmadi,mayısda yine gel dedi gitmedim gıcık oldum doktora
tüm tedavi sürecini biliyorum 6 yılda prof.oldum resmen
o yüzden 500tl doktor ücretini kendi hesabima yatırıcam
veee tedaviyi başlaticammmm
Ayy benimkide evdeydi bugün bende aynıydım anlarım seniaşko verme tabi 500 tl kalsn cebine kendi tedavinde öğrenmşsn artk işe yarasın veee bebiş gelsn artk
![]()
Hımm o zaman ara ver kuzum ona bişe diyemem ekimde beraber gideriz aşılamayaKuzum ekimde doğu turuna cikcaz eşim arkadaşlar falan. Bu ayı rahat gecirmk istiyorum bide migren ve vertigo basladi bende sanirim hormon ilaclri tetikledi aşırı bas donmesi ve bas agrisi
Aynen öyle valla kuzu ben hiç hamile kalamadım dahaEveet yaa deniceem amaaaan çocugum oluyomş sonuçta öğrendm ya daha rahat için artk![]()
Korkma aşko kalbini ferah tutinşaallah her şey çok güzel olacak
![]()
Gidicem bebeğim bende❤İnşallah canımsen de git baktır artık şu tüm kan değerlerine falan