Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkolarım ben geldim dün akşam misafirlerim geldi giremedim pek buralara bayağı sayfa birikmiş okuyamadım ya neler yaptınız bakalım 🤣

Ayyy kuzum anlatırken bile hissettim o umutlanmayı sonraki üzüntüyü 😥😥 işte doktorun dikkatsizliği ilgisizliğinden dolayı kötü bir anı yaşamışsın ama demek ki hamile kalabiliyorsun kuzum öyle düşünmek lazım inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın bebeğim ilaçları düzenli kullanmaya dikkat et bebeğim 🌸❤️
Sorma kuzum ya talihsizlik yaşadık🥺 ama hamile kalmadım kuzum ya beta 3.6 olduğu için negatifti. Progesteron 15 küsür çıktı diye hemşire belki yükselir iki sonra kan ver demişti. Bide ilk kez 2 den yüksek bi değer olunca heveslendim hepten. Nasip her şeyde vardır bir hayır.
Selam kizlar ben geldim 💜 nasilsiniz ?
Hatırlayan bilen arkadaslarim vardir agustos ayinda hamile oldugumu ogrenmistim 5 haftalikken dış gebelik suphesi oluştu ve 7ci haftaya dogru duzgun yukselmeyen beta hcg degerim ve gozukmeyen kese sebebiyle 12 Eylül'de metotreksat denen ilac ile gebelik sonlandi. Bugun kontrolum vardi. Betam hcg degerim 15.83 cikti. Cok sukur bunuda atlattim. 30 yaşındayım 1.5 yillik evliyim ilk gebeligimdi cocuk isteyim var tabikide.😍 Ama doktorum bugun 6 ay korunmami önerdi başından gecen arkadaslar tecrubelerini paylasabilir mi ? 3 veya 4 ay diye okumustum internetten.
@Papatyamveben-Mavi Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95 @fnd_50 @iyilikperisi92 Veziir Veziir @Safiye19 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ ve diger canim kızlar cevaplarinizi bekliyorum..
Hoşgeldin canım benim çok geçmiş olsun rabbim daha beterinden korusun. Daha kötü şeylerde olabilirdi. Ama güzel yanı hamile kalabiliyorsun onu biliyorsun artık için daha rahat olur stres yapmazsın. Ben 3 yıldır bi kez hamile kalamadım gittikçe daha da stres basıyor.
Canım benim eltim de iki kez düşük yaptı bi doktor 3 ay korun demiş bi doktor da hiç durma devam et dene demiş. Oda denemeye devam etti.
Metotreksat hiç duymadım aşkım. Bildiğim kadarıyla eltimede öyle bişey uygulanmadı. Değeri hep kendiliğinden düştü.
Allah korusun aşko töbe 😂😂😂 niye bee olabilir neden olmasın 😍😍😍
Nasip bakalım kuzu 3 gün oldu hala ağrıyor belim. Bide bu gün sanki karnımda gaz var gibi sancılarım oldu ama gazım yok.🤷‍♀️
Aşkilotalarım ben adet oldum,bu ayda gol olmadı 🤣🤣🤣zaten biliyordum olmadığını o yüzden hiç üzülmedim🤣🤣🤣3. Eş paketi ilaçlarim kalıyor onlari içicem ve kendim klomen ovitrelle tedavisi yapicam kendime zaten doktor kadar biliyorum neyi ne zaman yapacagimi, 600tl de doktor ücreti veremem🤣🤣🤣
@miresl Demgey3 Demgey3 Childdevelopment Childdevelopment Veziir Veziir bitliKedi bitliKedi Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Random3 @Ginnys @melek076 ve diğer kuzular
Aşkom hayırlısı olsun inşallah S sultansultan90 aşkım gibi mfk gebesi olursun sende. Bu ay o aydır inşallah.
klomen ovitrelle için bence hiç kendini riske atma derim kist oluşabilir. Daha da kötü senaryolar olabilir Allah muhafaza

Ahahah valla haberler bu kadar kuzum çok haber yok maalesef 🫠 aynen kuzum ya inandıramıyoruz adet oldum diyor hala 🤣🤣🤣
İnanmaz o banada adet oldum diyip duruyor😂😂
Kızlaarrrr 9-10 Ekim bat zamanı korkuyorum vallahi 🥺 yarın da dr a gideceğim bakalım benim pıhtılaşmaya ne diyecek dua edin bana nolur güzel şeyler söylesin
İnşallah güzel haberlerle gelirsn kuzum dualarımız seninle 🙏
İyiyim canım benim, biz de özledik seni 🥰 nasılsın, daha iyi misin? Bende her zamanki gibi tırt 😁 regl oldum bugün.
Sorma bende çok özledim valla buranın sohbeti çok başka😅 döndüm sahalara kafayı beraber yemelere geldim 😂😂 benimde yeni bitti bakalm kimyasalıda atlattk cuma sonkez kan vercem ☺️
Ben bugün regl oldum ya, koca kişisi triplere girdi. Bi de iş yerinde bi arkadaşının daha bebeği doğmuş bugün. Bu ay çok fena beslenicem, her şeyi yicem içicem diyo gaza gelmiş 🤣🤣 regl bitince sabahlar olmasın hahaha
O koca kişisine söyle senin milyonlarca sperminden bitanesi yolu bulamıyorsa bu tribi onlara at de 😂😂😂 sabahlar olmasnda senide tek parça bıraksn aman diyim😂😂

Ondan işte canım

Kızlar aramadılar biz aradık ee yarına çıkacak dediler 😤 bekliyoruz bakalım 🥺okuyamadım çoğu mesajı ya 🙄 @Ginnys Mucizemmm16 Mucizemmm16 R raainbow ve diğer canlar 🫂
Ay aşko bu ne sonucu off geri kaldm herşeyden kendimi cezalandırcam 😂😄
Heç kuzum yorğun halde atmışım kendimi kanepeye 🫤🫤durmaya halim yok
Sen nasilsin napiyosun?toparlaya bildinmi kendini?ekşnnnn dıkşin başladı mi?🤣🤣ben adet oldum bugün burç ikizimle aynı günde @Random3 🤣🤣bu ay kendime çatlatma tedavisi yapicam🤣🤣🤣🤣🤣
Hasta falan değilsn demi günün yorgunlugumu 😔 iyim yaa toparladım kanama bitti regl olarak say dedi doktor ekşınlara başlıyorum nolcaksa olsun doktor korunmana gerek yok dedi içimden dedim bunu demicektiniz doktooorrr beeeey😂😂😂 çatlatma tedavisi neymiş bende yapayım😂😂

Valla canım dün kan verdim bugün çıkacaktı güya çıkmadı yarın çıkacak heyecanla bekliyorum 🥹

çıkmadı canm yarına kaldı 🥹

tabiki canım

Edecem canım 🥹
Eşim bugün işten aceleyle geldi telin başında bekledik durduk bana sakin ol diyen adam elleri titriyordu 🥹🥹🥹
Yaaa canım benim beklediğinize değer inşallah ❤️❤️😍 güzel haberlerle gel inşallah ❤️

İnanmaz o banada adet oldum diyip duruyor😂😂

İnşallah güzel haberlerle gelirsn kuzum dualarımız seninle 🙏

Sorma bende çok özledim valla buranın sohbeti çok başka😅 döndüm sahalara kafayı beraber yemelere geldim 😂😂 benimde yeni bitti bakalm kimyasalıda atlattk cuma sonkez kan vercem ☺️

O koca kişisine söyle senin milyonlarca sperminden bitanesi yolu bulamıyorsa bu tribi onlara at de 😂😂😂 sabahlar olmasnda senide tek parça bıraksn aman diyim😂😂
Amin canım inşallah 🙏🏻

Ay aşko bu ne sonucu off geri kaldm herşeyden kendimi cezalandırcam 😂😄

Hasta falan değilsn demi günün yorgunlugumu 😔 iyim yaa toparladım kanama bitti regl olarak say dedi doktor ekşınlara başlıyorum nolcaksa olsun doktor korunmana gerek yok dedi içimden dedim bunu demicektiniz doktooorrr beeeey😂😂😂 çatlatma tedavisi neymiş bende yapayım😂😂
Yok kiz iyiyim çok şükür hasta degilim, eşim tüm gün evdeydi o yüzden bende kül kedisi durumundaydim🤣🤣🤣🤣bitdim yorğunlukdan 🫤🫤🫤ayy iyi yaa gelsin o zaman dıkşınlarrrr 💃🏻💃🏻💃🏻klomen ovitrelle tedavisi işte,nisanda doktor kontrolunde yaptirdim bir fıski olmadi,mayısda yine gel dedi gitmedim gıcık oldum doktora 😑😑😑 tüm tedavi sürecini biliyorum 6 yılda prof.oldum resmen🤣🤣🤣o yüzden 500tl doktor ücretini kendi hesabima yatırıcam🤣🤣🤣veee tedaviyi başlaticammmm

Yok kiz iyiyim çok şükür hasta degilim, eşim tüm gün evdeydi o yüzden bende kül kedisi durumundaydim🤣🤣🤣🤣bitdim yorğunlukdan 🫤🫤🫤ayy iyi yaa gelsin o zaman dıkşınlarrrr 💃🏻💃🏻💃🏻klomen ovitrelle tedavisi işte,nisanda doktor kontrolunde yaptirdim bir fıski olmadi,mayısda yine gel dedi gitmedim gıcık oldum doktora 😑😑😑 tüm tedavi sürecini biliyorum 6 yılda prof.oldum resmen🤣🤣🤣o yüzden 500tl doktor ücretini kendi hesabima yatırıcam🤣🤣🤣veee tedaviyi başlaticammmm
Ayy benimkide evdeydi bugün bende aynıydım anlarım seni 😒😂 aşko verme tabi 500 tl kalsn cebine kendi tedavinde öğrenmşsn artk işe yarasın veee bebiş gelsn artk 😅

Kuzum ekimde doğu turuna cikcaz eşim arkadaşlar falan. Bu ayı rahat gecirmk istiyorum bide migren ve vertigo basladi bende sanirim hormon ilaclri tetikledi aşırı bas donmesi ve bas agrisi
Hımm o zaman ara ver kuzum ona bişe diyemem ekimde beraber gideriz aşılamaya 🙏🏻
Eveet yaa deniceem amaaaan çocugum oluyomş sonuçta öğrendm ya daha rahat için artk 😂
Aynen öyle valla kuzu ben hiç hamile kalamadım daha

Back
X