Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kiz iyiyim çok şükür hasta degilim, eşim tüm gün evdeydi o yüzden bende kül kedisi durumundaydim🤣🤣🤣🤣bitdim yorğunlukdan 🫤🫤🫤ayy iyi yaa gelsin o zaman dıkşınlarrrr 💃🏻💃🏻💃🏻klomen ovitrelle tedavisi işte,nisanda doktor kontrolunde yaptirdim bir fıski olmadi,mayısda yine gel dedi gitmedim gıcık oldum doktora 😑😑😑 tüm tedavi sürecini biliyorum 6 yılda prof.oldum resmen🤣🤣🤣o yüzden 500tl doktor ücretini kendi hesabima yatırıcam🤣🤣🤣veee tedaviyi başlaticammmm
Hee buldum aşko🤣🤣

İnşallah olur sizde de🤲🏻 söyleyeyimmm canom 🥳🥳🥳adetin 3. Ya 4. Günü ultrasona gidicem kist falan yoksa herşey yolundaysa inşallah adetin 5.günü klomen kullanmaya başliycam 5 gün içip bırakıcam. Sonra adetin 11.günü sabah erkenden ultrasona gidip yumoşlarima baktirıcam onun esasında ovitrelle iğnesi alıp göbüşüme vurucam🤣🤣ve gelsin ekşnnlar dıkşınlar 🤣🤣🤣ertesi gün yeniden ultrason çatladıgına emin olmak için,adet 14.gününden itibaren 10 gün duphaston içicem
Tüm bunlarla beraber mfk eş paketini de kullanıcimmm o kadar para verdim 🤣🤣🤣🤣🤣
Mucizemmm16 Mucizemmm16 buyur aşkom

Evet 😑😑 doğduktan sonra neye girecekler merak etdim🤣🤣🤣aglasin aglasin mama istesin bende geç gidicem 🤣🤣🤣🤣sonra da oh olsun sana diyip mamayi uzatip uzatip geri çekicem🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😂😂😂😂 doğduktan sonra girecek bişey bırakmadılar ki gelmeden hallettiler o konuyu😂😂😂 acaba biyerlerde el ele tutuşp oyunmu oynuyorlar gelmiyorlar bizimkiler kız hepsi bi aradamı bunların acaba 😂😂 kafa iyice yandı oohh delirme seansları 1 😅😂

😂😂😂😂 doğduktan sonra girecek bişey bırakmadılar ki gelmeden hallettiler o konuyu😂😂😂 acaba biyerlerde el ele tutuşp oyunmu oynuyorlar gelmiyorlar bizimkiler kız hepsi bi aradamı bunların acaba 😂😂 kafa iyice yandı oohh delirme seansları 1 😅😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣Ben bu z kuşagından herşey beklerim🤣🤣🤣🤣🤣 oğlumun hakkını yiyorum ya çocuk dogduktan sonra bozmuştu benim ayarlari🤣🤣🤣 ikinci bebiş gelmeden toptan sıyırtdı bana kafayi🤣🤣🤣🤣🤣

Şimdi bende okudum sen bunları yapıp o kocan beyin spermleri yolu bulamazsa yalnz söyleyecek bir çift lafım olabilir artık😂😂😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Gülmekten gözlerim yaşardi ya🤣🤣🤣🤣🤣 haklısın canim aklima bişey geliyor onu yaparim her halde🤣🤣🤣🤣peçeteye geriye akan spermleein yüzüne tükürürüm her halde🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Seni çok iyi anlıyorum canim,bende bu sabah okulda bir tanidiğimi gördüm benden sonra evlendi 3.çocugu 1yaşina girdi 🤣🤣🤣 kötü hiss etdimmi hayirrr💃🏻💃🏻 çünki Rabbimin bana yazdığı yazı bu,neden kötü olayım? belki benim için en iyisini,en hayırlı olaninı hazırlıyor neden isyan edeyim?o yüzden asla ve asla kötü olma ,şükrünü daha da artır, inşallah bizim de mucizemiz çok yakında gelecek😍😍 her gün daha da yaklaşiyoruz ,cennet kokusunu içimize çekmeye çok az kaldı😍😍😍😍
Çok güzel yazmışsın kuzum bekletiyorsa güzelleştiriyordur 🌸 Rabbim en güzelini bilir ❤️ Aşkım isyan etmiyorum tabi ki ne zaman hayırlıysa o zaman olsun takdiri ilahi sadece kötü hissettim burukluk yaşadım gibi ama sonradan toparlandım 😍 ayyy inşallah kuzum inşallah en yakın zamanda kucaklarımız dolsun inşallah ❤️😍😍

Ahh ahh bende dün arkdş hastanedeydi eşi yalnz bırakamamş benden emzirme yastıgı rica etti aldm gittim bebeğide gördüm içim tuhaf oldu ya sanki bizim için çok uzakmş gibi geldi eşimle bizi öyle hayal bile edemedm 😢 o yüzden şu duygunu o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim yüzümüzü bi güldürse artık
Ayyyy bende seni o kadar iyi anlıyorum ki şuannnnn 😥😥 ama inşallah en yakın zamanda bizde güleceğiz bizde kucağımıza alacağız ❤️❤️ O duyguları en güzel şekilde bizde yaşayacağız inşallah bebeğimmmm ❤️❤️

Ooo aşko efsane taktik bende doktora gidiciğim yaa bakalım aşko nasıl olcak ooff darlanıyorum artık gelse şu bebeler 😍😍😍
Evett datlummm dastiş fantastiş taktik🤣🤣🤣ne zaman gideceksin doktora?benim tüm tahliller çok şükür temiz,Rabbimin izniyle gönül rahatlığı ile başliycam

Çok güzel yazmışsın kuzum bekletiyorsa güzelleştiriyordur 🌸 Rabbim en güzelini bilir ❤️ Aşkım isyan etmiyorum tabi ki ne zaman hayırlıysa o zaman olsun takdiri ilahi sadece kötü hissettim burukluk yaşadım gibi ama sonradan toparlandım 😍 ayyy inşallah kuzum inşallah en yakın zamanda kucaklarımız dolsun inşallah ❤️😍😍
İnşaallah kuzummmm çok az kaldı😍amin aminn

Oğlum da olmuştu çok şükür çabuk geçti, anne sütü çok iyi gelir,1-2saatdan bir yedirsin inşaallah çabuk geçer
Aslında emziriyo aşko 2 saatte bir ama ilk iki gün çok fazla sütü yoktu mama da aklımıza gelmedi doktor da sürekli emzir emsin diyince mamayı tamamen unuttuk sonra çıkmadan önce sorduk emiyo ama doymuyo mu yerine bırakınca ağlıyo diyince zahmet edip mama getirdiler zaten ilk çıkar çıkmaz da gelmedi çocuk 1 saat sonra getirdiler ilk bir buçuk saat açtı yani aşko biraz yüksek çıkmış 13 müş inşallah kolayca atlatır ilk kızı da olmuştu ama o hiç emmedi gece ben gündüz o iki saat arayla mama verip iyi yapmıştık

Back
X