- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #15.641
Ya ben yaa beenYaaaa o minnak yanaklarını kemirmek istiyorum minnak ağızlarını yemek istiyorum bi gelseler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben yaa beenYaaaa o minnak yanaklarını kemirmek istiyorum minnak ağızlarını yemek istiyorum bi gelseler![]()
Randevu bulur bulmaz aşko hem dahiliyeye gidicem hem kadın doğumaEvett datlummm dastiş fantastiş taktikne zaman gideceksin doktora?benim tüm tahliller çok şükür temiz,Rabbimin izniyle gönül rahatlığı ile başliycam
Anladim canim, inşaallah en kısa zamanda düzelir stres yapmasin,rezene demleyip içsin sütü artiriyor bebişinde gazına çok iyi geliyorAslında emziriyo aşko 2 saatte bir ama ilk iki gün çok fazla sütü yoktu mama da aklımıza gelmedi doktor da sürekli emzir emsin diyince mamayı tamamen unuttuk sonra çıkmadan önce sorduk emiyo ama doymuyo mu yerine bırakınca ağlıyo diyince zahmet edip mama getirdiler zaten ilk çıkar çıkmaz da gelmedi çocuk 1 saat sonra getirdiler ilk bir buçuk saat açtı yani aşko biraz yüksek çıkmış 13 müş inşallah kolayca atlatır ilk kızı da olmuştu ama o hiç emmedi gece ben gündüz o iki saat arayla mama verip iyi yapmıştık
İnşaallah canim , anladığım kadariyla bünyen zayıf,bi güzel kendini toparla vücudun güçlensin sonra gelsin bebişRandevu bulur bulmaz aşko hem dahiliyeye gidicem hem kadın doğuma
Ayy aşko dedim ben ordaki hemşireler izin vermedi kız içsin rezene bitkisel şeyler yasak dedilerAnladim canim, inşaallah en kısa zamanda düzelir stres yapmasin,rezene demleyip içsin sütü artiriyor bebişinde gazına çok iyi geliyor
Ben bu z kuşagından herşey beklerim
oğlumun hakkını yiyorum ya çocuk dogduktan sonra bozmuştu benim ayarlari
ikinci bebiş gelmeden toptan sıyırtdı bana kafayi
![]()
Oha çüş derim vallaha o zaman sorun bizde değil adamlarda der çekilirim kenara aşkooo![]()
Bu ayim hep hastalıkla geçti ya sağlık olsun aşko bi daha ki ay bomba gibi düşcez topiğeİnşaallah canim , anladığım kadariyla bünyen zayıf,bi güzel kendini toparla vücudun güçlensin sonra gelsin bebiş![]()
Gıcık şeylerAyy aşko dedim ben ordaki hemşireler izin vermedi kız içsin rezene bitkisel şeyler yasak dedilerben kızımda emzirirken içiyodum hemen cortluyodu çok kolayca
![]()
Gülmekten gözlerim yaşardi ya
haklısın canim aklima bişey geliyor onu yaparim her halde
peçeteye geriye akan spermleein yüzüne tükürürüm her halde
![]()
Aşko kendi kendimize oluyo mubenimki birinci olcak bide gelmeden yedirtti kafayı ikinciye sağlam bişey bırakmcak belli
aşko zaten bence bizde değil yani biz daha napalım kendi kendimize çocuk yapcaz nerdeyse
Ayy inşallahAyyyy bende seni o kadar iyi anlıyorum ki şuannnnnama inşallah en yakın zamanda bizde güleceğiz bizde kucağımıza alacağız
O duyguları en güzel şekilde bizde yaşayacağız inşallah bebeğimmmm
![]()
Tükür aşko zaten başka çare bırakmadılarkız kahkaha attım kocam yattı geri gelecek deli deli neye gülüyorsun diye
ama bi mantklıda geldi bende tükürcem suratlarına belki gururlarına yediremezler tutar
![]()
Kız hemde ne gıcıklarGıcık şeylerevde kendi yapsin içsin takmasınn hemşirelerin lafına
Evet benim oglumda altli üstlü çıkarıyordu
![]()
Kız aceba gözleri mi bozukkız kahkaha attım kocam yattı geri gelecek deli deli neye gülüyorsun diye
ama bi mantklıda geldi bende tükürcem suratlarına belki gururlarına yediremezler tutar
![]()
Kız benimde haberm yoktu varmş öyle bişey geçen yabancı iki kadın evlenmiş işte ultrason fotoğrafıyla anne oluyoruz diye öpüşerek fotoğraf atmşlar kardeşime yolladım dedim bu nasl oluyor acabaAşko kendi kendimize oluyo muoluyosa hemen yapalım adamlardan hayır yok
![]()
Ayyyy valla o ellerine bitiyorummmmHele o küçücük elleri var ya sımsıkı tutuyor annesinin parmağınıoyy yirimmm yaa yirimmm
![]()
Ayy hadi inşaallah canimBu ayim hep hastalıkla geçti ya sağlık olsun aşko bi daha ki ay bomba gibi düşcez topiğeinşallah aşkım ama bünye işi benlik bişey değil artık ya napsam fayda etmedi
Ayy evet onu bende gördüm ıyyy iğrenç ya öyle ortama birde çocuk getiriyorlarKız benimde haberm yoktu varmş öyle bişey geçen yabancı iki kadın evlenmiş işte ultrason fotoğrafıyla anne oluyoruz diye öpüşerek fotoğraf atmşlar kardeşime yolladım dedim bu nasl oluyor acabadiyoki abla geri kalmışsın artık kendi iliğindenmi bişeyinden onu tam hatırlamıyorum bak hamile kalabiliyormuşsun bazı ülkelerde varmş şuan herhalde öyle çocuk oluyor dedi ağzım açık okudum
![]()
Oha kahkaha attımTükür aşko zaten başka çare bırakmadılarkalleşler
o kadar masrafa giriyoruz,tonla ilaç kullanıp pozisyondan pozisyona giriyoruz
bitürlü yolu bulamiyorlar
![]()
Tükürcem sinirlendimTükür aşko zaten başka çare bırakmadılarkalleşler
o kadar masrafa giriyoruz,tonla ilaç kullanıp pozisyondan pozisyona giriyoruz
bitürlü yolu bulamiyorlar
![]()
Kesin bozuk kesiiiiinKız aceba gözleri mi bozukilişki öncesi balık yağı falan mı sıkalım içeriye
gitmemiş içsinler
![]()