Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında emziriyo aşko 2 saatte bir ama ilk iki gün çok fazla sütü yoktu mama da aklımıza gelmedi doktor da sürekli emzir emsin diyince mamayı tamamen unuttuk sonra çıkmadan önce sorduk emiyo ama doymuyo mu yerine bırakınca ağlıyo diyince zahmet edip mama getirdiler zaten ilk çıkar çıkmaz da gelmedi çocuk 1 saat sonra getirdiler ilk bir buçuk saat açtı yani aşko biraz yüksek çıkmış 13 müş inşallah kolayca atlatır ilk kızı da olmuştu ama o hiç emmedi gece ben gündüz o iki saat arayla mama verip iyi yapmıştık
Anladim canim, inşaallah en kısa zamanda düzelir stres yapmasin,rezene demleyip içsin sütü artiriyor bebişinde gazına çok iyi geliyor

Anladim canim, inşaallah en kısa zamanda düzelir stres yapmasin,rezene demleyip içsin sütü artiriyor bebişinde gazına çok iyi geliyor
Ayy aşko dedim ben ordaki hemşireler izin vermedi kız içsin rezene bitkisel şeyler yasak dediler 🙄 ben kızımda emzirirken içiyodum hemen cortluyodu çok kolayca 🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣Ben bu z kuşagından herşey beklerim🤣🤣🤣🤣🤣 oğlumun hakkını yiyorum ya çocuk dogduktan sonra bozmuştu benim ayarlari🤣🤣🤣 ikinci bebiş gelmeden toptan sıyırtdı bana kafayi🤣🤣🤣🤣🤣
😂😂😂 benimki birinci olcak bide gelmeden yedirtti kafayı ikinciye sağlam bişey bırakmcak belli
Oha çüş derim vallaha o zaman sorun bizde değil adamlarda der çekilirim kenara aşkooo🤣🤣🤣🤣
😂😂😂😂 aşko zaten bence bizde değil yani biz daha napalım kendi kendimize çocuk yapcaz nerdeyse

İnşaallah canim , anladığım kadariyla bünyen zayıf,bi güzel kendini toparla vücudun güçlensin sonra gelsin bebiş😍😍
Bu ayim hep hastalıkla geçti ya sağlık olsun aşko bi daha ki ay bomba gibi düşcez topiğe😍😍😍 inşallah aşkım ama bünye işi benlik bişey değil artık ya napsam fayda etmedi

Ayy aşko dedim ben ordaki hemşireler izin vermedi kız içsin rezene bitkisel şeyler yasak dediler 🙄 ben kızımda emzirirken içiyodum hemen cortluyodu çok kolayca 🤣🤣🤣🤣
Gıcık şeyler 😑😑😑evde kendi yapsin içsin takmasınn hemşirelerin lafına
🤣🤣🤣🤣Evet benim oglumda altli üstlü çıkarıyordu🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Gülmekten gözlerim yaşardi ya🤣🤣🤣🤣🤣 haklısın canim aklima bişey geliyor onu yaparim her halde🤣🤣🤣🤣peçeteye geriye akan spermleein yüzüne tükürürüm her halde🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😂😂😂 kız kahkaha attım kocam yattı geri gelecek deli deli neye gülüyorsun diye 😂😂😂😂 ama bi mantklıda geldi bende tükürcem suratlarına belki gururlarına yediremezler tutar😂😂😂😂

Ayyyy bende seni o kadar iyi anlıyorum ki şuannnnn 😥😥 ama inşallah en yakın zamanda bizde güleceğiz bizde kucağımıza alacağız ❤️❤️ O duyguları en güzel şekilde bizde yaşayacağız inşallah bebeğimmmm ❤️❤️
Ayy inşallah ❤️ en çok bu topicteki kızların bebişlerine sevinicem herhalde çok bekledik hepimiz🥰

😂😂😂 kız kahkaha attım kocam yattı geri gelecek deli deli neye gülüyorsun diye 😂😂😂😂 ama bi mantklıda geldi bende tükürcem suratlarına belki gururlarına yediremezler tutar😂😂😂😂
Tükür aşko zaten başka çare bırakmadılar🤣🤣🤣🤣🤣kalleşler🤣🤣🤣 o kadar masrafa giriyoruz,tonla ilaç kullanıp pozisyondan pozisyona giriyoruz🤣🤣🤣🤣 bitürlü yolu bulamiyorlar🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Gıcık şeyler 😑😑😑evde kendi yapsin içsin takmasınn hemşirelerin lafına
🤣🤣🤣🤣Evet benim oglumda altli üstlü çıkarıyordu🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kız hemde ne gıcıklar 🙄😕 ama doktor var ya efsane adam bayıldım harika bir doktor ❤ Kız yıkanamadı bile aşko hemşireler sakın yıkanmasın dedi dün doktora gitti doktora ne zaman yıkanabilirim demiş oda hala yıkanmadın mı diyince böyle böyle dediler bana demiş doktora

Aşko kendi kendimize oluyo mu 🤣🤣🤣🤣 oluyosa hemen yapalım adamlardan hayır yok🤣🤣🤣🤣
Kız benimde haberm yoktu varmş öyle bişey geçen yabancı iki kadın evlenmiş işte ultrason fotoğrafıyla anne oluyoruz diye öpüşerek fotoğraf atmşlar kardeşime yolladım dedim bu nasl oluyor acaba 😂😂😂 diyoki abla geri kalmışsın artık kendi iliğindenmi bişeyinden onu tam hatırlamıyorum bak hamile kalabiliyormuşsun bazı ülkelerde varmş şuan herhalde öyle çocuk oluyor dedi ağzım açık okudum 😂😂😂😂😂

Kız benimde haberm yoktu varmş öyle bişey geçen yabancı iki kadın evlenmiş işte ultrason fotoğrafıyla anne oluyoruz diye öpüşerek fotoğraf atmşlar kardeşime yolladım dedim bu nasl oluyor acaba 😂😂😂 diyoki abla geri kalmışsın artık kendi iliğindenmi bişeyinden onu tam hatırlamıyorum bak hamile kalabiliyormuşsun bazı ülkelerde varmş şuan herhalde öyle çocuk oluyor dedi ağzım açık okudum 😂😂😂😂😂
Ayy evet onu bende gördüm ıyyy iğrenç ya öyle ortama birde çocuk getiriyorlar😑😑😑😑

Tükür aşko zaten başka çare bırakmadılar🤣🤣🤣🤣🤣kalleşler🤣🤣🤣 o kadar masrafa giriyoruz,tonla ilaç kullanıp pozisyondan pozisyona giriyoruz🤣🤣🤣🤣 bitürlü yolu bulamiyorlar🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tükürcem sinirlendim😂😂😂😂😂😂 ben daha napaym diye bi konuşmadan sonra tükürcem işte😂😂😂😂
Kız aceba gözleri mi bozuk 🤣🤣🤣🤣🤣 ilişki öncesi balık yağı falan mı sıkalım içeriye🤣🤣🤣🤣gitmemiş içsinler🤣🤣🤣🤣🤣
Kesin bozuk kesiiiiin😂😂😂😂 tek yol var içerde neuini bulamıyorlar bi anlasam hayır bitanede değiller biri bulamadı diğer milyonlarcasına noluyor sürü psikolojisi aşko biri gitmeyince diğerleride gitmiyor herhalde😂😂😂😂

Back
X