- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #15.661
Ayyy hemde nasıl vallahi bebiş haberi almak için sabırsızlıkla bekliyorum hergün topicteAyy inşallahen çok bu topicteki kızların bebişlerine sevinicem herhalde çok bekledik hepimiz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy hemde nasıl vallahi bebiş haberi almak için sabırsızlıkla bekliyorum hergün topicteAyy inşallahen çok bu topicteki kızların bebişlerine sevinicem herhalde çok bekledik hepimiz
![]()
Tükürcem sinirlendimben daha napaym diye bi konuşmadan sonra tükürcem işte
Kesin bozuk kesiiiiintek yol var içerde neuini bulamıyorlar bi anlasam hayır bitanede değiller biri bulamadı diğer milyonlarcasına noluyor sürü psikolojisi aşko biri gitmeyince diğerleride gitmiyor herhalde
![]()
Kız Allahın işine karışılmaz hikmetinden sual olunmaz lakiiinb biz bekliyoruz burda onlar anne oluyor ya töbee yarabbim demicem bişeyAyy evet onu bende gördüm ıyyy iğrenç ya öyle ortama birde çocuk getiriyorlar![]()
Kuzum maşallah diyelim bizimde olsunİyiyim kuzum eniştenizle oturuyorduk tv izliyoruziçim buruk biraz yaa
yarın akşam misafirliğe gidiyoruz 2 tane küçük çocuğu var arkadaşın biri 2 yaşında biri 6 aylık hediye aldık akşam bebek kıyafetlerini görünce sanki o zamanlar çok uzak hiç gelmeyecek gibi kötü hissettim kendimi
bu arkadaşımız bizden 1 hafta sonra evlenmişti
üstüme 2 tane doğurdu
sen nasılsın kuzum
biraz hafifledi mi gribin
![]()
Kız hemde ne gıcıklarama doktor var ya efsane adam bayıldım harika bir doktor ❤ Kız yıkanamadı bile aşko hemşireler sakın yıkanmasın dedi dün doktora gitti doktora ne zaman yıkanabilirim demiş oda hala yıkanmadın mı diyince böyle böyle dediler bana demiş doktora
Kız Allahın işine karışılmaz hikmetinden sual olunmaz lakiiinb biz bekliyoruz burda onlar anne oluyor ya töbee yarabbim demicem bişey![]()
Öldüm ben ya
gülmekten yatağa kaçırmasam bari
![]()
Kız napalim çatacak bişey bulmayincaAy kızlar kahkaha ata ata okuyorum mesajlarınızı coşmuşsunuz yinegece gece spermlere mi çatıyorsunuz
![]()
Lale95 R raainbow
Mucizemmm16
![]()
Aynen aynen maşallah aşkoKuzum maşallah diyelim bizimde olsunanlıyorum seni ama zamanı var ve bunu bir tek Allah biliyor gönlünü ferah tut
yok aşko ilerledikçe ilerliyor gözlerim akıyor burnum tıkalı başımı ağrıyor ilaçta içemiyorum uyuyamıyorum o yüzden de
bizde eşimle drmfk nın canlı yayınını dinliyorduk yeni bitti
![]()
Ay kızlar kahkaha ata ata okuyorum mesajlarınızı coşmuşsunuz yinegece gece spermlere mi çatıyorsunuz
![]()
Lale95 R raainbow
Mucizemmm16
![]()
dur kız tut bide onu çıkarma şimdi başımızaa sen onu bunu boşver biraz önce ayıptır söylemesi ekşındayken yatak ahşap bizim köşeleri kafayı bi vurdm dankkk diye ses geldi
O an bi krize girdik sus diyorm zaten yolu bulamıyorlar kafaları iyice karışcak
5 dk kahkaha ata ata güldük kafam acıyo şimdi şişmiş
![]()
Tutmayın beni gidiyorumKız benimde haberm yoktu varmş öyle bişey geçen yabancı iki kadın evlenmiş işte ultrason fotoğrafıyla anne oluyoruz diye öpüşerek fotoğraf atmşlar kardeşime yolladım dedim bu nasl oluyor acabadiyoki abla geri kalmışsın artık kendi iliğindenmi bişeyinden onu tam hatırlamıyorum bak hamile kalabiliyormuşsun bazı ülkelerde varmş şuan herhalde öyle çocuk oluyor dedi ağzım açık okudum
![]()
Kız ben sana ne diyeyim ya
keşke susmasaydiniz
aniden gelen sesden korkup belki yolu bulucaklardi
fare her buldugu deliğe girdiyi gibi
![]()
Nayırrr yapamamm benTutmayın beni gidiyorumyaw yürüyün gidelim bu iş beklemekle olmuyo topikçek gidelim
![]()
Şey deriz biz toplu paket istiyoruz indirim olurmuTutmayın beni gidiyorumyaw yürüyün gidelim bu iş beklemekle olmuyo topikçek gidelim
![]()
Ahahah bana da arada geliyorlar çatıyorum bebeğim iyi oluyorKız napalim çatacak bişey bulmayincaihale onlara kaldi
biz elbebek gülbebek yumoşlar yetişdirelim hayin spermlee yüzünden boşa gitsin
![]()
Ben diyorum size bu konuya el atmamız lazım bizim yolu göstermemiz lazımçatıyoruz tabi kime çatalım alla allaaa bi yolu öğrenemediler
Kız zaten kafam bbozukkız bi süre susamadk zaten bi dank sesine gülüyoz bi o halde krize girdik diye gülüyoz komşular gelecek kahkahamıza diye sustuk en son
dur bu ay tutarsa taktik bu kafayı vurup kahkaha atıyoruz
![]()
Allah'ım gülmekten geberdim yemin ederim öldümNayırrr yapamamm bensonra yavruma nasıl derim ananda benim babanda
![]()
Aşko napalım daha içeriye tabelamı yaptırayım yumurtalıklara giden yol son 2 kmAhahah bana da arada geliyorlar çatıyorum bebeğim iyi oluyorvalla bizimkiler açıyorlar kollarını nazlı spermcikler gelmiyorlar açeydiiimm gollarımı gitme diyeydiiiimmm diyerek kalıyorlar
Ben diyorum size bu konuya el atmamız lazım bizim yolu göstermemiz lazım![]()