Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tükürcem sinirlendim😂😂😂😂😂😂 ben daha napaym diye bi konuşmadan sonra tükürcem işte😂😂😂😂

Kesin bozuk kesiiiiin😂😂😂😂 tek yol var içerde neuini bulamıyorlar bi anlasam hayır bitanede değiller biri bulamadı diğer milyonlarcasına noluyor sürü psikolojisi aşko biri gitmeyince diğerleride gitmiyor herhalde😂😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Öldüm ben ya🤣🤣🤣🤣 gülmekten yatağa kaçırmasam bari🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

İyiyim kuzum eniştenizle oturuyorduk tv izliyoruz 😍😍 içim buruk biraz yaa 🫤 yarın akşam misafirliğe gidiyoruz 2 tane küçük çocuğu var arkadaşın biri 2 yaşında biri 6 aylık hediye aldık akşam bebek kıyafetlerini görünce sanki o zamanlar çok uzak hiç gelmeyecek gibi kötü hissettim kendimi 🫤 bu arkadaşımız bizden 1 hafta sonra evlenmişti 🥺 üstüme 2 tane doğurdu 😖 sen nasılsın kuzum 😘 biraz hafifledi mi gribin 😘
Kuzum maşallah diyelim bizimde olsun🧿😍 anlıyorum seni ama zamanı var ve bunu bir tek Allah biliyor gönlünü ferah tut 😍 yok aşko ilerledikçe ilerliyor gözlerim akıyor burnum tıkalı başımı ağrıyor ilaçta içemiyorum uyuyamıyorum o yüzden de 🫢 bizde eşimle drmfk nın canlı yayınını dinliyorduk yeni bitti😂😂😂

Kız hemde ne gıcıklar 🙄😕 ama doktor var ya efsane adam bayıldım harika bir doktor ❤ Kız yıkanamadı bile aşko hemşireler sakın yıkanmasın dedi dün doktora gitti doktora ne zaman yıkanabilirim demiş oda hala yıkanmadın mı diyince böyle böyle dediler bana demiş doktora
😑😑😑 Duyğu değişimi yapmaktan yüzüm seyridi yaa bi gülüp,bi sinir oluyorum
Şu gıcık hemşireler aceba nerden aldı diplomayi
Boş-boş konuşmayi biliyorlar anca

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Öldüm ben ya🤣🤣🤣🤣 gülmekten yatağa kaçırmasam bari🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😂😂😂😂😂😂 dur kız tut bide onu çıkarma şimdi başımızaa sen onu bunu boşver biraz önce ayıptır söylemesi ekşındayken yatak ahşap bizim köşeleri kafayı bi vurdm dankkk diye ses geldi😂😂😂 O an bi krize girdik sus diyorm zaten yolu bulamıyorlar kafaları iyice karışcak 😂😂😂😂 5 dk kahkaha ata ata güldük kafam acıyo şimdi şişmiş😂😂😂

Kuzum maşallah diyelim bizimde olsun🧿😍 anlıyorum seni ama zamanı var ve bunu bir tek Allah biliyor gönlünü ferah tut 😍 yok aşko ilerledikçe ilerliyor gözlerim akıyor burnum tıkalı başımı ağrıyor ilaçta içemiyorum uyuyamıyorum o yüzden de 🫢 bizde eşimle drmfk nın canlı yayınını dinliyorduk yeni bitti😂😂😂
Aynen aynen maşallah aşko 🧿 aynen aşko zamanı gelince sağlıkla gelsinler inşallah 😍😍❤️❤️ Ayyyy kuzum sen şifayı iyi kapmışsın yaaa 😥😥 bu süreçte ilaçta kullanamayacaksın mecbur geçmesini bekleyeceksin ek takviye olarak sıcak birşeyler içebilirsin kuzum ❤️ Yaaa ne güzel eşli eşli izlemişsiniz ❤️😍 neler anlatıyor yine doktor beyy 🤣🤣 bizim spermlere yolu nasıl göstereceğimizi bulmuş mu aşko 🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂 dur kız tut bide onu çıkarma şimdi başımızaa sen onu bunu boşver biraz önce ayıptır söylemesi ekşındayken yatak ahşap bizim köşeleri kafayı bi vurdm dankkk diye ses geldi😂😂😂 O an bi krize girdik sus diyorm zaten yolu bulamıyorlar kafaları iyice karışcak 😂😂😂😂 5 dk kahkaha ata ata güldük kafam acıyo şimdi şişmiş😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Kız ben sana ne diyeyim ya🤣🤣🤣🤣🤣keşke susmasaydiniz🤣🤣🤣aniden gelen sesden korkup belki yolu bulucaklardi🤣🤣🤣fare her buldugu deliğe girdiyi gibi🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kız benimde haberm yoktu varmş öyle bişey geçen yabancı iki kadın evlenmiş işte ultrason fotoğrafıyla anne oluyoruz diye öpüşerek fotoğraf atmşlar kardeşime yolladım dedim bu nasl oluyor acaba 😂😂😂 diyoki abla geri kalmışsın artık kendi iliğindenmi bişeyinden onu tam hatırlamıyorum bak hamile kalabiliyormuşsun bazı ülkelerde varmş şuan herhalde öyle çocuk oluyor dedi ağzım açık okudum 😂😂😂😂😂
Tutmayın beni gidiyorum 🤣🤣🤣🤣yaw yürüyün gidelim bu iş beklemekle olmuyo topikçek gidelim🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Kız ben sana ne diyeyim ya🤣🤣🤣🤣🤣keşke susmasaydiniz🤣🤣🤣aniden gelen sesden korkup belki yolu bulucaklardi🤣🤣🤣fare her buldugu deliğe girdiyi gibi🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😂😂😂😂😂 kız bi süre susamadk zaten bi dank sesine gülüyoz bi o halde krize girdik diye gülüyoz komşular gelecek kahkahamıza diye sustuk en son 😂😂😂 dur bu ay tutarsa taktik bu kafayı vurup kahkaha atıyoruz 😂😂😂😂

Kız napalim çatacak bişey bulmayinca🤣🤣🤣🤣 ihale onlara kaldi🤣🤣🤣🤣biz elbebek gülbebek yumoşlar yetişdirelim hayin spermlee yüzünden boşa gitsin🤣🤣🤣
Ahahah bana da arada geliyorlar çatıyorum bebeğim iyi oluyor 🤣🤣🤣 valla bizimkiler açıyorlar kollarını nazlı spermcikler gelmiyorlar açeydiiimm gollarımı gitme diyeydiiiimmm diyerek kalıyorlar 🤣🤣🤣🤣
😂😂😂😂 çatıyoruz tabi kime çatalım alla allaaa bi yolu öğrenemediler
Ben diyorum size bu konuya el atmamız lazım bizim yolu göstermemiz lazım 🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂 kız bi süre susamadk zaten bi dank sesine gülüyoz bi o halde krize girdik diye gülüyoz komşular gelecek kahkahamıza diye sustuk en son 😂😂😂 dur bu ay tutarsa taktik bu kafayı vurup kahkaha atıyoruz 😂😂😂😂
Kız zaten kafam bbozuk 🤣🤣🤣🤣🤣mfk ilişki günlerine göre 3-2-3-2 kafayi vurarsam🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣benim sonum felaket olue🤣🤣🤣🤣🤣

Ahahah bana da arada geliyorlar çatıyorum bebeğim iyi oluyor 🤣🤣🤣 valla bizimkiler açıyorlar kollarını nazlı spermcikler gelmiyorlar açeydiiimm gollarımı gitme diyeydiiiimmm diyerek kalıyorlar 🤣🤣🤣🤣

Ben diyorum size bu konuya el atmamız lazım bizim yolu göstermemiz lazım 🤣🤣🤣🤣🤣
Aşko napalım daha içeriye tabelamı yaptırayım yumurtalıklara giden yol son 2 km😂😂😂😂

Back
X