Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkolarım ben geldim dün akşam misafirlerim geldi giremedim pek buralara bayağı sayfa birikmiş okuyamadım ya neler yaptınız bakalım 🤣

Sorma kuzum ya talihsizlik yaşadık🥺 ama hamile kalmadım kuzum ya beta 3.6 olduğu için negatifti. Progesteron 15 küsür çıktı diye hemşire belki yükselir iki sonra kan ver demişti. Bide ilk kez 2 den yüksek bi değer olunca heveslendim hepten. Nasip her şeyde vardır bir hayır.

Hoşgeldin canım benim çok geçmiş olsun rabbim daha beterinden korusun. Daha kötü şeylerde olabilirdi. Ama güzel yanı hamile kalabiliyorsun onu biliyorsun artık için daha rahat olur stres yapmazsın. Ben 3 yıldır bi kez hamile kalamadım gittikçe daha da stres basıyor.
Canım benim eltim de iki kez düşük yaptı bi doktor 3 ay korun demiş bi doktor da hiç durma devam et dene demiş. Oda denemeye devam etti.
Metotreksat hiç duymadım aşkım. Bildiğim kadarıyla eltimede öyle bişey uygulanmadı. Değeri hep kendiliğinden düştü.

Nasip bakalım kuzu 3 gün oldu hala ağrıyor belim. Bide bu gün sanki karnımda gaz var gibi sancılarım oldu ama gazım yok.🤷‍♀️

Aşkom hayırlısı olsun inşallah @sultansultan90 aşkım gibi mfk gebesi olursun sende. Bu ay o aydır inşallah.
klomen ovitrelle için bence hiç kendini riske atma derim kist oluşabilir. Daha da kötü senaryolar olabilir Allah muhafaza
Ayol resmen cevap verilmemiş 🤦🏼‍♀️
çirkefleşicem ama heee 🤨🤣 Demgey3 Demgey3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95

Ya tümden delirdik hahahhahahah haklisin aşko para benim adamı da bozar sipermini kesin bozar olmaz o iş 🤣🤣🤣🤣🤣 düşünün başka ödül bulalım 🤣🤣🤣
Ahahahaha benimkinide bozar dur ben bu ödülü bi düşüncem😂😂😂 delirmek güzeldir 😂😂😂
R raainbow kız apartmandan mi atdılar seni🤣🤣🤣ses ver
Yok kız atmadılar altıma etcektm gülmekten 😂😂😂tuvalete gittim geldim kedişke köpeğimi doyurdum😂😂😂
Mucizemmm16 Mucizemmm16 R raainbow Demgey3 Demgey3 @000umutlu000 ve diğer Aşkilotalarım bizde saat 1oldu gözlerim kapaniyor gidip zıbarayım🤣🤣🤣 çok çok teşekkürler iyi ki varsınız 😍😍🤲🏻🤲🏻iyi geceler hepinize öpüldünüz🥰🥰
Oyy ben gelene kadar aşkom gitmiş iyi geceler valla sende iyiki varsın hepiniz iyiki varsınız güldürdüğünüz için teşekkür ederiz 🥰🥰😘😘😘

Son düzenleme:
Amin kuzum amin hep gülelim inşaallah 🤣🤣🤣🤣🤣ben dayanamadim tuvalete koştum🤣🤣🤣🤣🤣
İyi bile dayanmışsın kız 🤣🤣🤣🤣
Yok aşko rota oluşturmaya çalışıyormuş ahahaha😂😂😂 aynı şeyler gelen güzel haberler ek takviyelerin ne işe yaradığını falan anlatıyor bildiğim halde izliyoruz valla adam konuşurken yarın gebe olacakmışım hissi geliyor😍😀
Ayyy ne güzel aşko işte için umutlarla doluyordurrr 😍😍❤️ Belki de gebesin aşkoooo belki yarın gebe olduğunu öğreneceksin Allah söyletti 😍😍😍😍

Hahahhahah kahkaha attım 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 yapma aşko sarılık oluyorlar hemen kardeşimin kızı hemen sarılık oldu minnakım😕
Söylerim kuzum kardeşime teşekkürler ❤❤
Zaten biliyorsun bolca emzirmesi gerekir ama ben farkında olmadan annemin gece lambası maviydi yavrum hiç sarılık olmadı 🙏 sonradan. Bi hemşireden öğrendim mavi ışık iyi gelirmiş bide sarı tülbent ( başa takılan eşarp varya canm sizde adı nedir bilmiyorum) falan örtmesin çocuğun yüzüne beyaz olsun 😘

Kız kafayı vurdum ya ondan oldu herhalde 😂😂😂😂bi güncelleme geldi sanıyorumki😂😂😂😂 Ayy hepimizin yüzü gülsün aşkoo😍😍

Yok tabelayı güncelledim son 2 adım😂😂😂 hadi şimdide bulamasınlrda göreyimmm😂😂😂
Ahahahah Allah iyiliğinizi versin emi 🤣🤣 aman aşko başka yerlerini vurmada bu yolda parçalara bölünmeni istemeyiz aşko 🤣🤣🤣🤣
Bizimkiler 2 Adım yürümeye bile erinirler aşko inanılmaz doldum şuan onlara 🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂 dur kız tut bide onu çıkarma şimdi başımızaa sen onu bunu boşver biraz önce ayıptır söylemesi ekşındayken yatak ahşap bizim köşeleri kafayı bi vurdm dankkk diye ses geldi😂😂😂 O an bi krize girdik sus diyorm zaten yolu bulamıyorlar kafaları iyice karışcak 😂😂😂😂 5 dk kahkaha ata ata güldük kafam acıyo şimdi şişmiş😂😂😂
Kız gece gece ne güldüm 🤣🤣
Para ödülü koyalım aşko bak nasıl kapışıyolar sonra 🤣🤣🤣🤣belki parasızlık vurmuştur onlara da 🤣🤣🤣🤣🤣
Bak bu çok iyiydi 🤣🤣🤣

Ahahahah Allah iyiliğinizi versin emi 🤣🤣 aman aşko başka yerlerini vurmada bu yolda parçalara bölünmeni istemeyiz aşko 🤣🤣🤣🤣
Bizimkiler 2 Adım yürümeye bile erinirler aşko inanılmaz doldum şuan onlara 🤣🤣🤣🤣
Kocamda onu diyo iyi yataktan düşmedin gece gece diye😂😂😂 bu yoldan tek parça çıkalım artık cidden😂😂😂😂 doğru söylüyorsun yumurtalıkların onları kapıda karşılamasını bekliyorlar herhalde bak bende sinirlendim yine😂😂😂😂

Ayol resmen cevap verilmemiş 🤦🏼‍♀️
çirkefleşicem ama heee 🤨🤣 Demgey3 Demgey3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95
Ayyyy aşko ben gördüm ama sonra mesajları sırası ile cevaplarken arada kaynamış kusuruma bakma 😘 kuzum inşallah en hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde mutlu haberi alırsın umutlanıyor insan sonrada negatifi görünce kötü hissediyor ama iki güne geçiyor şimdi tüm üzüntüleri arkaya bırakıp tam gaz önümüze bakmamız gerekiyor inşallah inanıyorum en yakın zamanda gelecekler 🌸❤️❤️

Kocamda onu diyo iyi yataktan düşmedin gece gece diye😂😂😂 bu yoldan tek parça çıkalım artık cidden😂😂😂😂 doğru söylüyorsun yumurtalıkların onları kapıda karşılamasını bekliyorlar herhalde bak bende sinirlendim yine😂😂😂😂
Ahahahha aşko yataktan düşsen iyice gülerdiniz ekşın mekşın kalmazdı ay şöyle bir hayal ediyorum da 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ahahah aşko gerçekten değişikler ya bir foto vardı elinde çiçekle yumurtaya giden sperm vardı 🤣🤣 bizimkiler bırak çiçek almayı yumurtamızla flört bile etmiyor 🤣🤣🤣🤣

Ahahahha aşko yataktan düşsen iyice gülerdiniz ekşın mekşın kalmazdı ay şöyle bir hayal ediyorum da 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ahahah aşko gerçekten değişikler ya bir foto vardı elinde çiçekle yumurtaya giden sperm vardı 🤣🤣 bizimkiler bırak çiçek almayı yumurtamızla flört bile etmiyor 🤣🤣🤣🤣
Daha bu yolda neler görcez bakalm dur daha bu başlangıç 😂😂😂😂 düşedebilirim bellimi olur ama hayal ettmde cidden komik😂😂😂😂😂 çiçekle yumurtaya giden spermmi bizimkilern yumurtalardan haberi varmı acaba ben bi şüphedeyim😂😂😂😂

Back
X