- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #15.721
Yap canım çok iyi gelecekSağol kuzum teşekkür ederim inşallah ya❤salgın varmış bebeğim doktorda söyledi zaten yapayım aşkım iyi gelir belki ❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap canım çok iyi gelecekSağol kuzum teşekkür ederim inşallah ya❤salgın varmış bebeğim doktorda söyledi zaten yapayım aşkım iyi gelir belki ❤
Sağol bebeğim yapıyorum simdiYap canım çok iyi gelecek![]()
Mavi ışıkta uyutun canım geçerHahahhahah kahkaha attımyapma aşko sarılık oluyorlar hemen kardeşimin kızı hemen sarılık oldu minnakım
❤
Söylerim kuzum kardeşime teşekkürler ❤❤Mavi ışıkta uyutun canım geçer![]()
Ayol resmen cevap verilmemişAşkolarım ben geldim dün akşam misafirlerim geldi giremedim pek buralara bayağı sayfa birikmiş okuyamadım ya neler yaptınız bakalım
Sorma kuzum ya talihsizlik yaşadıkama hamile kalmadım kuzum ya beta 3.6 olduğu için negatifti. Progesteron 15 küsür çıktı diye hemşire belki yükselir iki sonra kan ver demişti. Bide ilk kez 2 den yüksek bi değer olunca heveslendim hepten. Nasip her şeyde vardır bir hayır.
Hoşgeldin canım benim çok geçmiş olsun rabbim daha beterinden korusun. Daha kötü şeylerde olabilirdi. Ama güzel yanı hamile kalabiliyorsun onu biliyorsun artık için daha rahat olur stres yapmazsın. Ben 3 yıldır bi kez hamile kalamadım gittikçe daha da stres basıyor.
Canım benim eltim de iki kez düşük yaptı bi doktor 3 ay korun demiş bi doktor da hiç durma devam et dene demiş. Oda denemeye devam etti.
Metotreksat hiç duymadım aşkım. Bildiğim kadarıyla eltimede öyle bişey uygulanmadı. Değeri hep kendiliğinden düştü.
Nasip bakalım kuzu 3 gün oldu hala ağrıyor belim. Bide bu gün sanki karnımda gaz var gibi sancılarım oldu ama gazım yok.
Aşkom hayırlısı olsun inşallah @sultansultan90 aşkım gibi mfk gebesi olursun sende. Bu ay o aydır inşallah.
klomen ovitrelle için bence hiç kendini riske atma derim kist oluşabilir. Daha da kötü senaryolar olabilir Allah muhafaza
Ahahahaha benimkinide bozar dur ben bu ödülü bi düşüncemYa tümden delirdik hahahhahahah haklisin aşko para benim adamı da bozar sipermini kesin bozar olmaz o işdüşünün başka ödül bulalım
![]()
Yok kız atmadılar altıma etcektm gülmekten
Oyy ben gelene kadar aşkom gitmiş iyi geceler valla sende iyiki varsın hepiniz iyiki varsınız güldürdüğünüz için teşekkür ederizMucizemmm16 R raainbow
Demgey3 @000umutlu000 ve diğer Aşkilotalarım bizde saat 1oldu gözlerim kapaniyor gidip zıbarayım
çok çok teşekkürler iyi ki varsınız
iyi geceler hepinize öpüldünüz
![]()
Ayy aşkım görmemişim ki yeni gördüm kızmaağğ
Evet evet hatrladm inşallah güzel geçer sınavlarHahaha sen hiç okuyamazsın onlarıAlmanca kursuna gidiyorum canm yurt dışındayım ya ben
İyi bile dayanmışsın kızAmin kuzum amin hep gülelim inşaallahben dayanamadim tuvalete koştum
![]()
Ayyy ne güzel aşko işte için umutlarla doluyordurrrYok aşko rota oluşturmaya çalışıyormuş ahahahaaynı şeyler gelen güzel haberler ek takviyelerin ne işe yaradığını falan anlatıyor bildiğim halde izliyoruz valla adam konuşurken yarın gebe olacakmışım hissi geliyor
![]()
Hahahhahah kahkaha attımyapma aşko sarılık oluyorlar hemen kardeşimin kızı hemen sarılık oldu minnakım
❤
Zaten biliyorsun bolca emzirmesi gerekir ama ben farkında olmadan annemin gece lambası maviydi yavrum hiç sarılık olmadıSöylerim kuzum kardeşime teşekkürler ❤❤
Biz lale95 le dersi kaynatan çocuklar gibiydik arada kaynamş kuzum kızmaaa
Ahahahah Allah iyiliğinizi versin emiKız kafayı vurdum ya ondan oldu herhaldebi güncelleme geldi sanıyorumki
Ayy hepimizin yüzü gülsün aşkoo
Yok tabelayı güncelledim son 2 adımhadi şimdide bulamasınlrda göreyimmm
![]()
Kız gece gece ne güldümdur kız tut bide onu çıkarma şimdi başımızaa sen onu bunu boşver biraz önce ayıptır söylemesi ekşındayken yatak ahşap bizim köşeleri kafayı bi vurdm dankkk diye ses geldi
O an bi krize girdik sus diyorm zaten yolu bulamıyorlar kafaları iyice karışcak
5 dk kahkaha ata ata güldük kafam acıyo şimdi şişmiş
![]()
Bak bu çok iyiydiPara ödülü koyalım aşko bak nasıl kapışıyolar sonrabelki parasızlık vurmuştur onlara da
![]()
Kocamda onu diyo iyi yataktan düşmedin gece gece diyeAhahahah Allah iyiliğinizi versin emiaman aşko başka yerlerini vurmada bu yolda parçalara bölünmeni istemeyiz aşko
Bizimkiler 2 Adım yürümeye bile erinirler aşko inanılmaz doldum şuan onlara![]()
Biz teşekkür ederiz efendim gece gece bizi gülme krizlerine soktuğunuz içinMucizemmm16 R raainbow
Demgey3 @000umutlu000 ve diğer Aşkilotalarım bizde saat 1oldu gözlerim kapaniyor gidip zıbarayım
çok çok teşekkürler iyi ki varsınız
iyi geceler hepinize öpüldünüz
![]()
Kız gece gece ne güldüm
Bak bu çok iyiydi![]()
Ayyyy aşko ben gördüm ama sonra mesajları sırası ile cevaplarken arada kaynamış kusuruma bakma
Ahahahha aşko yataktan düşsen iyice gülerdiniz ekşın mekşın kalmazdı ay şöyle bir hayal ediyorum daKocamda onu diyo iyi yataktan düşmedin gece gece diyebu yoldan tek parça çıkalım artık cidden
doğru söylüyorsun yumurtalıkların onları kapıda karşılamasını bekliyorlar herhalde bak bende sinirlendim yine
![]()
Daha bu yolda neler görcez bakalm dur daha bu başlangıçAhahahha aşko yataktan düşsen iyice gülerdiniz ekşın mekşın kalmazdı ay şöyle bir hayal ediyorum daahahah aşko gerçekten değişikler ya bir foto vardı elinde çiçekle yumurtaya giden sperm vardı
bizimkiler bırak çiçek almayı yumurtamızla flört bile etmiyor
![]()
Benim ponçik kalbimi üzmeyinAyy aşkım görmemişim ki yeni gördüm kızmaağğgaz damı var aşko
![]()