- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #15.761
Ayyy zaten çok özledimŞükür canımben sarı örtü örtmedim onu duyduğum için
Tamam canım öp onu yerime kız ama ellerini lütfen çocuğa mikrop ney bulaştırmayın
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy zaten çok özledimŞükür canımben sarı örtü örtmedim onu duyduğum için
Tamam canım öp onu yerime kız ama ellerini lütfen çocuğa mikrop ney bulaştırmayın
![]()
Ay ne güzel bir sözmüşşşş benimde artık aklıma gelir hayatıma dokunur bu sözRabbim vermek istemese, istemeyi vermezdi. böyle tam vazgeçiyorum dediğim zaman bu söz aklıma geliyor. Sonra tam gaz yola devam![]()
Sanki bana da öyle geliyor aşko erkekmiş gibi ama tabi ki sağlıklı olsun en önemlisiBence erkek gibi geldi ama sağlıklısı olsun![]()
hoşbuldum canım inşallah biz ve buradaki herkes müjdesini alırBenimde bat 18 EkimAramıza hoşgeldin
![]()
Amin canım bneım sen iyi olda gerisi gelir bak kalabıldim öyle düşün daha kötüsü de olabılırdı hersey guzel olacak balımDış gebelik tedavisi icin ilac verdiler o ilac kemoterapi ilaciymis vücutta depolaniyormus bir süre o yuzden 6 ay korunmam gerekiyormus canim. O surede insallah toparlanirim.
İnsallah sen guzel haberlerle gelirsin canim Allah'ım isteyen herkese sağlıklı gebelik nasıp etsin![]()
Valla sende nasıl olur bilmiyorum ama benim ilk gebeliğimde 33 haftalıkken kaybettim zaten 40 gün ilişki olmadı 40 gün sonrada oğluma hamile kaldım şuan ikimizde sağlıklıyız banada en az bir yıl çocuk yapma demişti ama iyikide yapmışım şimdi 2 yaş 7 aylık oldu çok zeki çok tatlı Bi oğluşum var şimdiSelam kizlar ben geldimnasilsiniz ?
Hatırlayan bilen arkadaslarim vardir agustos ayinda hamile oldugumu ogrenmistim 5 haftalikken dış gebelik suphesi oluştu ve 7ci haftaya dogru duzgun yukselmeyen beta hcg degerim ve gozukmeyen kese sebebiyle 12 Eylül'de metotreksat denen ilac ile gebelik sonlandi. Bugun kontrolum vardi. Betam hcg degerim 15.83 cikti. Cok sukur bunuda atlattim. 30 yaşındayım 1.5 yillik evliyim ilk gebeligimdi cocuk isteyim var tabikide.Ama doktorum bugun 6 ay korunmami önerdi başından gecen arkadaslar tecrubelerini paylasabilir mi ? 3 veya 4 ay diye okumustum internetten.
@Papatyamveben-MaviMucizemmm16 @Lale95 @fnd_50
iyilikperisi92
Veziir @Safiye19 @000umutlu000 ve diger canim kızlar cevaplarinizi bekliyorum..
Ya troid ilacını alırken su içtim aşko. Test düşünecek halim de yok geceden beri 100 kere sancıyla uyandım. Kelimenin tam anlamıyla kıvranıyorum. İshal oldum sanırım ya. Ama öyle zırt pırt tuvalet ihtiyacım da gelmiyor cok saçma.Şeytana uy ve yap aşkobende aynı olmuştum aşko ama benim midem rahatsız bide hastanede kaldık vs ondan oldu sanırım benimki çok şükür geçti o neydi ya
inşallah seninki bebiştendir bebeğim
![]()
Evet aşko bende dinlediğim bi sohbette duymuştum. Şu hayalhanemin videolarındaAy ne güzel bir sözmüşşşş benimde artık aklıma gelir hayatıma dokunur bu söz![]()
Ayy bu devirde telefon almak da zor telefonu koru aşko. Öyle fırlatma öteyi beri
Günaydın aşko
Geçmiş olsun kuzum sancı çekmek zordurYa troid ilacını alırken su içtim aşko. Test düşünecek halim de yok geceden beri 100 kere sancıyla uyandım. Kelimenin tam anlamıyla kıvranıyorum. İshal oldum sanırım ya. Ama öyle zırt pırt tuvalet ihtiyacım da gelmiyor cok saçma.
Evet aşko bende dinlediğim bi sohbette duymuştum. Şu hayalhanemin videolarında
Ayy bu devirde telefon almak da zor telefonu koru aşko. Öyle fırlatma öteyi beri![]()
Tamam çıkınca etiket yapCanm yarın çıkacakmış sonuç![]()
Tamam canım mutlaka ama akıntının için de kırmızı iplik gibi şey gördümTamam çıkınca etiket yap
Bende ovuleyim eşim kurtulamıyor elimden günlerdirOlsun beeeee kuzummmmm haydiii bree efelerrrbu ay tutdurucazzzzzzz hepimizzzz
![]()
Askim sen idrar testi yapmadinmi hic direk kan mı verdin. Belki yerlesmedir yaTamam canım mutlaka ama akıntının için de kırmızı iplik gibi şey gördümAllahım tutunsun bebişim lütfen
![]()
ay bizde iyi güldük valla sorma ne hallere düştüm yolu bulamayasıca spermler yüzünden
![]()
Verdim evvelgün bugün çıkacak sonuç yerleşme için çok geçAskim sen idrar testi yapmadinmi hic direk kan mı verdin. Belki yerlesmedir ya
Athena varmıydı eş paketinde canım ben son ay onu ekledm gol oldu 3. Eş paketim bittikten sonra kaldım bende ve bol yeşillik yedim o ay eşimle hergün salata corba ot gibi beslendik normalde ikimizde fazla etçilizAşkilotalarım ben adet oldum,bu ayda gol olmadızaten biliyordum olmadığını o yüzden hiç üzülmedim
3. Eş paketi ilaçlarim kalıyor onlari içicem ve kendim klomen ovitrelle tedavisi yapicam kendime zaten doktor kadar biliyorum neyi ne zaman yapacagimi, 600tl de doktor ücreti veremem
M MavimireslDemgey3
Childdevelopment
Veziir @bitliKedi
Mucizemmm16 @000umutlu000 @Random3 @Ginnys @melek076 ve diğer kuzular
Teşekkür ederim canımHoşgeldin canım benim çok geçmiş olsun rabbim daha beterinden korusun. Daha kötü şeylerde olabilirdi. Ama güzel yanı hamile kalabiliyorsun onu biliyorsun artık için daha rahat olur stres yapmazsın. Ben 3 yıldır bi kez hamile kalamadım gittikçe daha da stres basıyor.
Canım benim eltim de iki kez düşük yaptı bi doktor 3 ay korun demiş bi doktor da hiç durma devam et dene demiş. Oda denemeye devam etti.
Metotreksat hiç duymadım aşkım. Bildiğim kadarıyla eltimede öyle bişey uygulanmadı. Değeri hep kendiliğinden düştü.
Oyy canim benim Allah bağışlasın uzun sağlıklı omurler dilerimValla sende nasıl olur bilmiyorum ama benim ilk gebeliğimde 33 haftalıkken kaybettim zaten 40 gün ilişki olmadı 40 gün sonrada oğluma hamile kaldım şuan ikimizde sağlıklıyız banada en az bir yıl çocuk yapma demişti ama iyikide yapmışım şimdi 2 yaş 7 aylık oldu çok zeki çok tatlı Bi oğluşum var şimdi