Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şükür canım 🙏 ben sarı örtü örtmedim onu duyduğum için ☺️ Tamam canım öp onu yerime kız ama ellerini lütfen çocuğa mikrop ney bulaştırmayın 😍😘
Ayyy zaten çok özledim 😍😍😍 eve döndüm kuzum ama görür görmez öperim senin içinde 😍😍 pamuk minnak tabanları var kıyılmıyo öpülsün ❤❤

Dış gebelik tedavisi icin ilac verdiler o ilac kemoterapi ilaciymis vücutta depolaniyormus bir süre o yuzden 6 ay korunmam gerekiyormus canim. O surede insallah toparlanirim.
İnsallah sen guzel haberlerle gelirsin canim Allah'ım isteyen herkese sağlıklı gebelik nasıp etsin 🤲💜
Amin canım bneım sen iyi olda gerisi gelir bak kalabıldim öyle düşün daha kötüsü de olabılırdı hersey guzel olacak balım

Selam kizlar ben geldim 💜 nasilsiniz ?
Hatırlayan bilen arkadaslarim vardir agustos ayinda hamile oldugumu ogrenmistim 5 haftalikken dış gebelik suphesi oluştu ve 7ci haftaya dogru duzgun yukselmeyen beta hcg degerim ve gozukmeyen kese sebebiyle 12 Eylül'de metotreksat denen ilac ile gebelik sonlandi. Bugun kontrolum vardi. Betam hcg degerim 15.83 cikti. Cok sukur bunuda atlattim. 30 yaşındayım 1.5 yillik evliyim ilk gebeligimdi cocuk isteyim var tabikide.😍 Ama doktorum bugun 6 ay korunmami önerdi başından gecen arkadaslar tecrubelerini paylasabilir mi ? 3 veya 4 ay diye okumustum internetten.
@Papatyamveben-Mavi Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Lale95 @fnd_50 iyilikperisi92 iyilikperisi92 Veziir Veziir @Safiye19 @000umutlu000 ve diger canim kızlar cevaplarinizi bekliyorum..
Valla sende nasıl olur bilmiyorum ama benim ilk gebeliğimde 33 haftalıkken kaybettim zaten 40 gün ilişki olmadı 40 gün sonrada oğluma hamile kaldım şuan ikimizde sağlıklıyız banada en az bir yıl çocuk yapma demişti ama iyikide yapmışım şimdi 2 yaş 7 aylık oldu çok zeki çok tatlı Bi oğluşum var şimdi

Şeytana uy ve yap aşko 🤣🤣🤣 bende aynı olmuştum aşko ama benim midem rahatsız bide hastanede kaldık vs ondan oldu sanırım benimki çok şükür geçti o neydi ya 🤦🏻‍♀️ inşallah seninki bebiştendir bebeğim😍😍😍😍
Ya troid ilacını alırken su içtim aşko. Test düşünecek halim de yok geceden beri 100 kere sancıyla uyandım. Kelimenin tam anlamıyla kıvranıyorum. İshal oldum sanırım ya. Ama öyle zırt pırt tuvalet ihtiyacım da gelmiyor cok saçma.
Ay ne güzel bir sözmüşşşş benimde artık aklıma gelir hayatıma dokunur bu söz 🌸🌸
Evet aşko bende dinlediğim bi sohbette duymuştum. Şu hayalhanemin videolarında
Ufak çaplı bir kalp krizi geçirdim az önce telefonum merdivenden aşağı uçtu ekran gelmedi ayy çok korktuuummm🤣🤣🤣🤣 kalp hala tekliyo🤣🤣🤣🤣 meğersem ekran filmi çıkmış nasılsa kırıldı diye ekranı kaldırdım bi baktım çıkık hemen hallettim o işi🤣🤣🤣🤣 Demgey3 Demgey3 Veziir Veziir
Ayy bu devirde telefon almak da zor telefonu koru aşko. Öyle fırlatma öteyi beri 🤣🤣🤣

Ufak çaplı bir kalp krizi geçirdim az önce telefonum merdivenden aşağı uçtu ekran gelmedi ayy çok korktuuummm🤣🤣🤣🤣 kalp hala tekliyo🤣🤣🤣🤣 meğersem ekran filmi çıkmış nasılsa kırıldı diye ekranı kaldırdım bi baktım çıkık hemen hallettim o işi🤣🤣🤣🤣 Demgey3 Demgey3 Veziir Veziir
Günaydın aşko 😍 kız Allah seniiiii 🤣 valla ufak çaplı değil ben büyük çaplı kalp krizi geçirirdim aşko 🤣🤣 aman aman telefonlara birşey olmasın kızlar sonra buraya giremeyiz 🤣🤣🤣

Ya troid ilacını alırken su içtim aşko. Test düşünecek halim de yok geceden beri 100 kere sancıyla uyandım. Kelimenin tam anlamıyla kıvranıyorum. İshal oldum sanırım ya. Ama öyle zırt pırt tuvalet ihtiyacım da gelmiyor cok saçma.

Evet aşko bende dinlediğim bi sohbette duymuştum. Şu hayalhanemin videolarında

Ayy bu devirde telefon almak da zor telefonu koru aşko. Öyle fırlatma öteyi beri 🤣🤣🤣
Geçmiş olsun kuzum sancı çekmek zordur 🫤 uykuya dalmaya çalış anca uyurken rahatlarsın 🌸 aaaa evet hayalhanemin sohbetleri çok güzel oluyor 😍

DC010B04-799D-4A76-A2CB-CD16805C1D9C.webp

A84032DD-8553-4D23-A1A2-6D3D72A2650E.webp

Kızlar görebilen varmı ikinci çizgiyi

Aşkilotalarım ben adet oldum,bu ayda gol olmadı 🤣🤣🤣zaten biliyordum olmadığını o yüzden hiç üzülmedim🤣🤣🤣3. Eş paketi ilaçlarim kalıyor onlari içicem ve kendim klomen ovitrelle tedavisi yapicam kendime zaten doktor kadar biliyorum neyi ne zaman yapacagimi, 600tl de doktor ücreti veremem🤣🤣🤣
M Mavimiresl Demgey3 Demgey3 Childdevelopment Childdevelopment Veziir Veziir @bitliKedi Mucizemmm16 Mucizemmm16 @000umutlu000 @Random3 @Ginnys @melek076 ve diğer kuzular
Athena varmıydı eş paketinde canım ben son ay onu ekledm gol oldu 3. Eş paketim bittikten sonra kaldım bende ve bol yeşillik yedim o ay eşimle hergün salata corba ot gibi beslendik normalde ikimizde fazla etçiliz😂😂 bol bol meditasyon bide kafanın rahat olması lazım ve beynine gerçekten sinyal gönder anne olmaya hazırım olucak gibisinden

Hoşgeldin canım benim çok geçmiş olsun rabbim daha beterinden korusun. Daha kötü şeylerde olabilirdi. Ama güzel yanı hamile kalabiliyorsun onu biliyorsun artık için daha rahat olur stres yapmazsın. Ben 3 yıldır bi kez hamile kalamadım gittikçe daha da stres basıyor.
Canım benim eltim de iki kez düşük yaptı bi doktor 3 ay korun demiş bi doktor da hiç durma devam et dene demiş. Oda denemeye devam etti.
Metotreksat hiç duymadım aşkım. Bildiğim kadarıyla eltimede öyle bişey uygulanmadı. Değeri hep kendiliğinden düştü.
Teşekkür ederim canım 🙏
Benim nornal düşük olmadi betam artiyordu ama duzensiz artıyordu dış gebelik teshisi koydular düşmesi icin yapilan bir ilac metotreksat oda vücutta kalıyormuş en az 3 ay diyorlar ama benim doktorum 6 ay dedi bakalim beklicem sanirim 6 ay insallah tekrar normal rahim ici gebelik yaşayabilirim 🙏 sen nasilsin neler yapiyorsun canim

Valla sende nasıl olur bilmiyorum ama benim ilk gebeliğimde 33 haftalıkken kaybettim zaten 40 gün ilişki olmadı 40 gün sonrada oğluma hamile kaldım şuan ikimizde sağlıklıyız banada en az bir yıl çocuk yapma demişti ama iyikide yapmışım şimdi 2 yaş 7 aylık oldu çok zeki çok tatlı Bi oğluşum var şimdi
Oyy canim benim Allah bağışlasın uzun sağlıklı omurler dilerim 🤲❤️
Dış gebelik teshisi koydular bana ama kendisi dusmedi betam surekli artiyordu ama düzensizdi ilac verdiler bana düşmesi icin oda kanser tedavisinde kullanilan bir kemoterapi ilaciymis vücutta depolaniyormus bebek olursa sagligi icin zararli olabilir diye korunma veriyorlar. Cesaret edemem sanirim bir sure 🤔

Back
X