- 17 Nisan 2021
- 4.408
- 4.213
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #15.741
Estağfurullah aşkom ne kızması kendimi hatırlattım bendeBiz lale95 le dersi kaynatan çocuklar gibiydik arada kaynamş kuzum kızmaaa
Nasılsın neler yapıyorsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Estağfurullah aşkom ne kızması kendimi hatırlattım bendeBiz lale95 le dersi kaynatan çocuklar gibiydik arada kaynamş kuzum kızmaaa
Nasılsın neler yapıyorsun
Çiçeğim ne kusuru şaka ettimAyyyy aşko ben gördüm ama sonra mesajları sırası ile cevaplarken arada kaynamış kusuruma bakmakuzum inşallah en hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde mutlu haberi alırsın umutlanıyor insan sonrada negatifi görünce kötü hissediyor ama iki güne geçiyor şimdi tüm üzüntüleri arkaya bırakıp tam gaz önümüze bakmamız gerekiyor inşallah inanıyorum en yakın zamanda gelecekler
![]()
İnşallah canım bilmemİyi bile dayanmışsın kız
Ayyy ne güzel aşko işte için umutlarla doluyordurrrBelki de gebesin aşkoooo belki yarın gebe olduğunu öğreneceksin Allah söyletti
![]()
Ayyy sancıya ne iyi gelir sıcak su torbası ayaklarının altına koysan biraz hafiflerEstağfurullah aşkom ne kızması kendimi hatırlattım bendekıvranıyorum ya çok sancım var.
Aman aşko düşme sen yine de dikkat etDaha bu yolda neler görcez bakalm dur daha bu başlangıçdüşedebilirim bellimi olur ama hayal ettmde cidden komik
çiçekle yumurtaya giden spermmi bizimkilern yumurtalardan haberi varmı acaba ben bi şüphedeyim
![]()
Çok şükür gerçekten kuzum vermese her birinde toparlanmak çok zor olurduÇiçeğim ne kusuru şaka ettimUnuttum aşko ya rabbim bi şekilde tekrar tekrar denemeye kuvvet ve sabır veriyor çok şükür
![]()
Tam senlik konuşmalardı aşkoİnşallah canım bilmemneler konuşmuşsunuz dahil olamıyorum bi türlü gözlerim yaşarıyor sürekli telefon ışığı daha çok beter ediyor yarına iyi uyanayım inşallah yatıyorum ben aşkolar iyi geceler
![]()
Mucizemmm16
Lale95
Oyyy aşkım sende iyi ki varsın burada kocaman aileyiz hepimiz iyi ki varızzzAşkolarımmm gözlerim kapanıyor yatıyorum ben iyiki varsınız valla moral kaynağısınız öpüyorum hepinizi iyi geceler sabah görüşürüz![]()
Demgey3
Mucizemmm16
Veziir
Lale95 ve şuan bilmediğim uyanık olan diğer kızlar
![]()
Onu biliyorum bebeğim emziriyo sürekli ama işte dedim ya sütü çok azdı biz farketmedik saatlerce aç kaldı zatn kız nasıl olsun süt gelsin ki bide çokta korkuttu ilk başta tamamen gitti olanda çok şükür emdikçe düzeldi şimdi daha iyi maşallahZaten biliyorsun bolca emzirmesi gerekir ama ben farkında olmadan annemin gece lambası maviydi yavrum hiç sarılık olmadısonradan. Bi hemşireden öğrendim mavi ışık iyi gelirmiş bide sarı tülbent ( başa takılan eşarp varya canm sizde adı nedir bilmiyorum) falan örtmesin çocuğun yüzüne beyaz olsun
![]()
Çok İyi makara döndü aşko ama kaçırdın iyi ol yine yaparıkİnşallah canım bilmemneler konuşmuşsunuz dahil olamıyorum bi türlü gözlerim yaşarıyor sürekli telefon ışığı daha çok beter ediyor yarına iyi uyanayım inşallah yatıyorum ben aşkolar iyi geceler
![]()
Mucizemmm16
Lale95
Bişey mı dokundu acaba aşko. Ay geçende bana da oldu öyleBenim ponçik kalbimi üzmeyinyok balım ya sancım var afedersin ishal oldum gibi de olmadım gibi de. Çok değişik.
İyi geceler aşko ❤Aşkolarımmm gözlerim kapanıyor yatıyorum ben iyiki varsınız valla moral kaynağısınız öpüyorum hepinizi iyi geceler sabah görüşürüz![]()
Demgey3
Mucizemmm16
Veziir
![]()
Kocam da demişti uymadan önce ama ben su kaynatmaya üşendim. Sonra sancı artınca kaynar suyla duş aldım 2 saat saç kuruttum. Kendi ayağıma sıktımAyyy sancıya ne iyi gelir sıcak su torbası ayaklarının altına koysan biraz hafifler![]()
İyi gecelerAşkolarımmm gözlerim kapanıyor yatıyorum ben iyiki varsınız valla moral kaynağısınız öpüyorum hepinizi iyi geceler sabah görüşürüz![]()
Demgey3
Mucizemmm16
Veziir
![]()
Rabbim vermek istemese, istemeyi vermezdi. böyle tam vazgeçiyorum dediğim zaman bu söz aklıma geliyor. Sonra tam gaz yola devamÇok şükür gerçekten kuzum vermese her birinde toparlanmak çok zor olurdu![]()
Şükür canımOnu biliyorum bebeğim emziriyo sürekli ama işte dedim ya sütü çok azdı biz farketmedik saatlerce aç kaldı zatn kız nasıl olsun süt gelsin ki bide çokta korkuttu ilk başta tamamen gitti olanda çok şükür emdikçe düzeldi şimdi daha iyi maşallahAma aşko bişey diycem sarı tülbent örttük her zaman değilde ara ara
ben kızımda da örttüm hep oda olmadı sarılık ama mavi ışığı söyledim bebeğim hallederler yarın
❤
Aşkım anlamadım ya herkesle aynı şeyleri yedim. Kimsede bişey yok bi ben kıvranıyorum. Hayırlısı olsun ya. Beni şeytan dürtüyor daha regl 5 gün var test yapıcam galiba sabah. Bişey çıkmaz biliyorum ama evde 4 tane kaset test var ya dürtüklüyo şeytanBişey mı dokundu acaba aşko. Ay geçende bana da oldu öyleöldüm geberdim gazdan ağrıdan aşko
![]()
Bence erkek gibi geldi ama sağlıklısı olsunAyyyy @Gzmyts53 bebeğiiiimmm cinsiyet belli olunca bize de haber verçok heyecanlııııı
aramıza dönmeni sabırsızlıkla bekliyoruz güzelim
![]()
Şeytana uy ve yap aşkoAşkım anlamadım ya herkesle aynı şeyleri yedim. Kimsede bişey yok bi ben kıvranıyorum. Hayırlısı olsun ya. Beni şeytan dürtüyor daha regl 5 gün var test yapıcam galiba sabah. Bişey çıkmaz biliyorum ama evde 4 tane kaset test var ya dürtüklüyo şeytan![]()