Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy aşko ben gördüm ama sonra mesajları sırası ile cevaplarken arada kaynamış kusuruma bakma 😘 kuzum inşallah en hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde mutlu haberi alırsın umutlanıyor insan sonrada negatifi görünce kötü hissediyor ama iki güne geçiyor şimdi tüm üzüntüleri arkaya bırakıp tam gaz önümüze bakmamız gerekiyor inşallah inanıyorum en yakın zamanda gelecekler 🌸❤️❤️
Çiçeğim ne kusuru şaka ettim 🤣🤣 Unuttum aşko ya rabbim bi şekilde tekrar tekrar denemeye kuvvet ve sabır veriyor çok şükür 🙏

İyi bile dayanmışsın kız 🤣🤣🤣🤣

Ayyy ne güzel aşko işte için umutlarla doluyordurrr 😍😍❤️ Belki de gebesin aşkoooo belki yarın gebe olduğunu öğreneceksin Allah söyletti 😍😍😍😍
İnşallah canım bilmem 😂😂 neler konuşmuşsunuz dahil olamıyorum bi türlü gözlerim yaşarıyor sürekli telefon ışığı daha çok beter ediyor yarına iyi uyanayım inşallah yatıyorum ben aşkolar iyi geceler ❤️🌸 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95

Daha bu yolda neler görcez bakalm dur daha bu başlangıç 😂😂😂😂 düşedebilirim bellimi olur ama hayal ettmde cidden komik😂😂😂😂😂 çiçekle yumurtaya giden spermmi bizimkilern yumurtalardan haberi varmı acaba ben bi şüphedeyim😂😂😂😂
Aman aşko düşme sen yine de dikkat et 🤣🤣🤣 ahahahah ay aşko aynen ya biz bide çiçek almalarını istiyoruz 🤣🤣🤣 adamlar yolu bilmiyor 🤣🤣 işte navigasyon olacak açacaksın vereceksin ellerine hadi bulma yine yen mi yemen mi diye iyi bir dövcen 🤣🤣🤣🤣

İnşallah canım bilmem 😂😂 neler konuşmuşsunuz dahil olamıyorum bi türlü gözlerim yaşarıyor sürekli telefon ışığı daha çok beter ediyor yarına iyi uyanayım inşallah yatıyorum ben aşkolar iyi geceler ❤️🌸 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95
Tam senlik konuşmalardı aşko 🤣🤣 ama sen hastasııınnnn kıyamammmm yat bebeğim dinlen bol bol telefon rahatsız eder tabiiii ❤️ İyi geceler bebeğim inşallah yarına çok iyi uyanırsın ❤️

Aşkolarımmm gözlerim kapanıyor yatıyorum ben iyiki varsınız valla moral kaynağısınız öpüyorum hepinizi iyi geceler sabah görüşürüz🥰😘😘 Demgey3 Demgey3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Veziir Veziir Lale95 Lale95 ve şuan bilmediğim uyanık olan diğer kızlar❤️
Oyyy aşkım sende iyi ki varsın burada kocaman aileyiz hepimiz iyi ki varızzz ❤️❤️ Bende öptüm bebeğim hayırlı geceler 😍❤️

Zaten biliyorsun bolca emzirmesi gerekir ama ben farkında olmadan annemin gece lambası maviydi yavrum hiç sarılık olmadı 🙏 sonradan. Bi hemşireden öğrendim mavi ışık iyi gelirmiş bide sarı tülbent ( başa takılan eşarp varya canm sizde adı nedir bilmiyorum) falan örtmesin çocuğun yüzüne beyaz olsun 😘
Onu biliyorum bebeğim emziriyo sürekli ama işte dedim ya sütü çok azdı biz farketmedik saatlerce aç kaldı zatn kız nasıl olsun süt gelsin ki bide çokta korkuttu ilk başta tamamen gitti olanda çok şükür emdikçe düzeldi şimdi daha iyi maşallah 💙🤲🏻 Ama aşko bişey diycem sarı tülbent örttük her zaman değilde ara ara🙈 ben kızımda da örttüm hep oda olmadı sarılık ama mavi ışığı söyledim bebeğim hallederler yarın🤗

Çok İyi makara döndü aşko ama kaçırdın iyi ol yine yaparık 😍😍🤣🤣 çok geçmiş olsun bebeğim uyu dinlen sabah iyi kalkarsın inşallah iyi geceler aşkom❤❤😍😍😘😘

Ayyy sancıya ne iyi gelir sıcak su torbası ayaklarının altına koysan biraz hafifler 😔
Kocam da demişti uymadan önce ama ben su kaynatmaya üşendim. Sonra sancı artınca kaynar suyla duş aldım 2 saat saç kuruttum. Kendi ayağıma sıktım

Onu biliyorum bebeğim emziriyo sürekli ama işte dedim ya sütü çok azdı biz farketmedik saatlerce aç kaldı zatn kız nasıl olsun süt gelsin ki bide çokta korkuttu ilk başta tamamen gitti olanda çok şükür emdikçe düzeldi şimdi daha iyi maşallah 💙🤲🏻 Ama aşko bişey diycem sarı tülbent örttük her zaman değilde ara ara🙈 ben kızımda da örttüm hep oda olmadı sarılık ama mavi ışığı söyledim bebeğim hallederler yarın🤗
Şükür canım 🙏 ben sarı örtü örtmedim onu duyduğum için ☺️ Tamam canım öp onu yerime kız ama ellerini lütfen çocuğa mikrop ney bulaştırmayın 😍😘

Bişey mı dokundu acaba aşko. Ay geçende bana da oldu öyle 🙄 öldüm geberdim gazdan ağrıdan aşko 🤦🏻‍♀️
Aşkım anlamadım ya herkesle aynı şeyleri yedim. Kimsede bişey yok bi ben kıvranıyorum. Hayırlısı olsun ya. Beni şeytan dürtüyor daha regl 5 gün var test yapıcam galiba sabah. Bişey çıkmaz biliyorum ama evde 4 tane kaset test var ya dürtüklüyo şeytan 🤣🤣

Aşkım anlamadım ya herkesle aynı şeyleri yedim. Kimsede bişey yok bi ben kıvranıyorum. Hayırlısı olsun ya. Beni şeytan dürtüyor daha regl 5 gün var test yapıcam galiba sabah. Bişey çıkmaz biliyorum ama evde 4 tane kaset test var ya dürtüklüyo şeytan 🤣🤣
Şeytana uy ve yap aşko 🤣🤣🤣 bende aynı olmuştum aşko ama benim midem rahatsız bide hastanede kaldık vs ondan oldu sanırım benimki çok şükür geçti o neydi ya 🤦🏻‍♀️ inşallah seninki bebiştendir bebeğim😍😍😍😍

Back
X