- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.041
Aşko ona dikkat edip yapman lazım testleriKanka cok sıvı alıyorum belki ondan pik görmüyorum. İnşallah ölmezler içerde ya minnoslarim benim
Kaçırmazsın merak etme canım rahat olEn erken yarın gece olur yaaa beyfendi evde inşallah kaçırmayız
Aşko bebeni koyuyorum artıkın yuvarlansınAnuuuuu @mucizeyimben konuyu sen açmadın mı sanki öyle gördüm beni hamile yapsana kanka ekimde bata 2 kala bu arada kızlar Ovulasyon bir haftadır iyi gidiyor bugün yumurtlama gösteriyor yani gebeliğimi onayladı
Sürekli yatıyorum zaten bu gün eşim işteyken çorba yapabildim evi topladım falan gündüz daha iyiydim akşam üstü kötüleşiyorum burnum iyice tıkanıyor gözlerim başım ağrıyor geçer bi kaç güne inşallah aranıza tamamen dönerim
Yapıştırın bebeleriiiiiAşko bebeni koyuyorum artıkın yuvarlansın
Rabbim sağlıcakla gelişmesini sağlasın sağlıcakla dünyaya kucağınıza gelmesini nasip etsin canım benim artık resmen resmen hamişsin dimi sevinebiliriz artık dimiiiiAnuuuuu @mucizeyimben konuyu sen açmadın mı sanki öyle gördüm beni hamile yapsana kanka ekimde bata 2 kala bu arada kızlar Ovulasyon bir haftadır iyi gidiyor bugün yumurtlama gösteriyor yani gebeliğimi onayladı
Pik değilse üzülme yarına yaparsınız maçıKızlar bişey soracağım bu gece benim yumurtlama gecem galiba cook fazla sol kasık ağrım var. Dün gece ilişki oldu en son eşim bu gece yok nöbette yarın akşam geliyor yani bu geceyi değerlendiremiyorum yumurta bosa mi gidiyor yaaave hala da ovulasyon pik değil bitliKedi Veziir Mucizemmm16 Lale95 _Umutlu_Pozitif_ @sultansultan90 @ucge ve diğer dostlar....
Aşkısı ben bişey göremedim yaa, zaten çok erken balım 2 günün daha var bence. Hadi inşallah seninledir kuzuşunAşkolarım sabah 7.30 da bir bardak su içmiştim şimdi kalkınca test yaptım. Tabi çıkmayacağını biliyordum. Daha regle 5 gün var takvime göre. Artımed test 5. dk ve 10.dk arasında çektim fotoğrafları. Elf gözlerinizi çalıştırın bakalım.Mucizemmm16 Demgey3 R Random3 @ad000 Lale95 R raainbow @ucge Eki Görüntüle 3137563 Eki Görüntüle 3137564 Eki Görüntüle 3137565 Eki Görüntüle 3137566 Eki Görüntüle 3137567 Eki Görüntüle 3137569
İnşallah aşkomKuzum daha erken bakalım bekleyelim inşallah beybiton seninledir❤❤
Bekliycem bakalım aşko çıkmayacağını biliyordum zaten öylesine yaptımVallahi bebişim ben bişey göremedjmfazla kan kaybından gözlerim bozuldu herhalde bence test yapma bekle erkenden yapınca baya stres oluyo
Doğru aşko içmek lazım ama işte içim istemiyorSen bensin aşko bende öyleyim ama işte gerekiyo son zamanlarda çok dikkat ediyorum içmeye sende et bebeğim ❤
Çok erken ya daha çıkmayacağını bilerek yapmıştım aşkoAşkoo benim elf gözlerim çalışmıyor bu aralar ya sanki bi görür gibi oldum şimdi göremiyoruminşallah vardır ya bat tarihini bekle öyle test yap bidaha bence
Aman yaa ne beceriksiz çıktım topicce yıldım
Boşa gitmez aşko dünkü ilişkiden spermler vardır hazırda bekleyenKızlar bişey soracağım bu gece benim yumurtlama gecem galiba cook fazla sol kasık ağrım var. Dün gece ilişki oldu en son eşim bu gece yok nöbette yarın akşam geliyor yani bu geceyi değerlendiremiyorum yumurta bosa mi gidiyor yaaave hala da ovulasyon pik değil bitliKedi Veziir Mucizemmm16 Lale95 _Umutlu_Pozitif_ @sultansultan90 @ucge ve diğer dostlar....
Hayırlısı olsun canım yaAşkısı ben bişey göremedim yaa, zaten çok erken balım 2 günün daha var bence. Hadi inşallah seninledir kuzuşun
Bebeğim tutacağı varsa 2-3 gün önceki ilişkiden de tutar. Yeter ki sağlıklı bir yumurta ve sağlıklı bi tane sperm olsun.. ne imkansız denilenler oldu burda. Bana da doğal yolla imkansız diyorlardı yumurtam kendiliğinden gelişmiyor diye. O gördüğün yuvarlak şeyler yumurtalar evet ama hepsi yeterli büyüklüğe ulaşmayabilir. Çatlayan yumurtaların da etrafı yamuk yumuk görünüyor, yusyuvarlak olmuyor. Bi de rahim içinde biriken sıvıdan da anlıyorlar çatladığını. Valla zamanı hiç önemli değil yeter ki sağlıkla gelsin minnoşNe soracağım kuzu yumurtlama soldan olmuş çatlamış dedi yeri gösterdi ben orda 3-4 tane yuvarlak gördüm onlar çatlamış yumurtaların bulunduğu yer miydi? Bir de bana gebelik olma ihtimali düşük dedi geçen olan ilişkide 12. Gün ilişkiydi benim de adet döngüm 27 ya. En sonki hamilelikte de 12. Ve 13. Gün ilişki olmuştu sadece.
Ben kasım aralık istiyorum ya şimdi bu dr un dediğine sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
Doğruu ordan devam ederdikBaşka yerde olsaydık hep birlikte banlansakta bişicik olmazdı bence
Ahh ahh bi anne sözü dinleseler herşey yoluna girecek zaten ama zor yoldam öğrenmeyi seçiyorlar geçmiş olsun kuzum inşallah hemencik iyileşsnSağol bebeğim teşekkür ederiz ❤❤ benim hanım söz dinlemiyo aşko çocuk yangın ayşe gibi cıbıl geziyo o yüzden hasta oldu ya hava bi sıcak bi soğuk olunca bide çarptı kız giyinmiyo da doğal olarak hasta oldu
Ben 4+1 de öğrendim ilk 52 çıktı sanırım sorma 128 mi ne çıktı tam hatrlayamadm şuan ama bu değerlerdydi sonra bi hafta sonra tekrar baklm dediğinde 288 di o zaman anladık kimyasal oldugunu doktor değiştirdim 2 gün sonra tekrar verdm 520lere çıkmıştı ama doktor kimyasal olduğunu kanamayla düşeceğini söyledi dediği gibi oldu kanamayla attm en son geçen hafta betam 55 e inmişti yarın tekrar vericem muhtemelen negatifleşmişyir dediBetan kaçtı benim öncekinde 5. Haftada kimyasal Olmuştu bakalım bu sefer umutluyum içimde o pırıltı var diğerinde acaip bir endişe vardır anlatamam pat diye kimyasal oldu ztn bir anda sabah öğrendim sevindim akşam minik bir kanama sonra sabah sancıyla öyle böyle değil ki adetimde sancılıdır tek seferde çıktı kan pıhtısı gibi bir avuç dolusu kadardı ama iyi hissediyorum inşallah gelip gidiyor aklım ama iyiyim diyeyim iyi olayım
Hayr kuzum boşa gitmiyor içerde yaşam sürüyormuş onlar hiç merak etmeKızlar bişey soracağım bu gece benim yumurtlama gecem galiba cook fazla sol kasık ağrım var. Dün gece ilişki oldu en son eşim bu gece yok nöbette yarın akşam geliyor yani bu geceyi değerlendiremiyorum yumurta bosa mi gidiyor yaaave hala da ovulasyon pik değil bitliKedi Veziir Mucizemmm16 Lale95 _Umutlu_Pozitif_ @sultansultan90 @ucge ve diğer dostlar....
Bişey diyebilirmiyim yine sinirlendm bu yolu bulamayan spermlere hayır madem 3 gün içerde yaşayabiliyorsunuz birinizde üç günde yolu bulamıyormu arkadaş koskoca üç gün napıyorlar okey masası kurup okey mi oynuyor bunlar içerde sinirliyimAşko boşa gitmez merak etme normalde 36 saat zamanı var çatlamadan sonra siperm arkadaşlar içerde üç güb yaşayabiliyomuşpik değilse belki yumurtan gelişiyodur hala o testlere de hiç güvenmiyorum ama bende deniycem en son galiba
Yaa kuzum benim çok geçmiş olsun inşallah kolaylıkla atlatırsın ❤❤ kızım biraz iyi gibi aşko illa yarın okula gitcekmiş gelip alamam seni diyorum olsun diyo bugün gittiğimde rengi bembeyaz olmuştu kızdırıyo beni yaSürekli yatıyorum zaten bu gün eşim işteyken çorba yapabildim evi topladım falan gündüz daha iyiydim akşam üstü kötüleşiyorum burnum iyice tıkanıyor gözlerim başım ağrıyor geçer bi kaç güne inşallah aranıza tamamen dönerimSen nasılsın kızın nasıl oldu aşko ne var ne yok kaçırdığım bişey var mı
Yaa kıyamam çana benLale95 Demgey3 Mucizemmm16 biri açıklasn aşkolar ya bunlar 3 gün içerde yaşıyorsa yolu nasl bulamıyorlar ben her akşm bunlaramı sinirlencem napıyo içerde bunlar dün ekşından kalanlarla bi konuşmamı yapsam sonuçta hala yaşıyorlar kesn okey masası kurdu bunlat içerde yumurta mumurta umurlarında değil zaten dün vurdugum kafam şişmiş davul gibi acıyor
Nasıl hani sökülmüştün kız sökülmedin mi ay aşko üç gündür sökülme olmaz mı çok şüpheleniyorum senden benYaa kuzum benim çok geçmiş olsun inşallah kolaylıkla atlatırsın ❤❤ kızım biraz iyi gibi aşko illa yarın okula gitcekmiş gelip alamam seni diyorum olsun diyo bugün gittiğimde rengi bembeyaz olmuştu kızdırıyo beni yaayy aşko ben iyiyim de tamamen sökülemediğim için göğüslerim acıyo ya
Valla içimden öyle olduğu u söylüyor 6 ekimde Dr gidilecek ama bana göre öyle testlerde iyi gidiyor çok şükürRabbim sağlıcakla gelişmesini sağlasın sağlıcakla dünyaya kucağınıza gelmesini nasip etsin canım benim artık resmen resmen hamişsin dimi sevinebiliriz artık dimiiiiayyyyy çok şükür Allah’ım bu topikte nice böyle güzel haberler alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?