- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.001
Dur bakalim biraz daha bekle insallah sonu güzel olacakÇokkk gölge vardı canm akşamına biraz daha netti
Bana göre de benimki planliydi Şubat tan bu yana planli istikrarli bi sekilde gelmediDoğru söylüyorsun canım çoookkk haklısın
Benim oldu da nolduBana göre de benimki planliydi Şubat tan bu yana planli istikrarli bi sekilde gelmedi
Ya bu bihterin parfümüüüüüüü her yerde tanırımLacoste clasic, chloe love, givency yani bihterin parfümu. Ben gül kokusunu bide cok vanilyali kokulari sevmiyorum hic
Yani anladıkki bizim keyfimize göre degilBenim oldu da noldu
Ya bende kokusuna bayiliyorum inanki cok guzel geliyor kokusu bana tenimede yakışıyorYa bu bihterin parfümüüüüüüü her yerde tanırım
İnşallah canımDur bakalim biraz daha bekle insallah sonu güzel olacak
Hayırlısı bebeğim toparlanmana çok sevindim bi gazla ekşın dıkşınlarda devam bebeğim napalim nasip ❤Yaptım canm aslında dr atamadan önce gidip test aldım çıkmadı bende su falan içmiştim belki ondandır dedim hatta gruba attım yok galiba diye. Neyse Ya aslında kendime eziyet ettim ben dr çok yüksek şansı deyince o beni aşırı ümitlendirmişti çünkü doktora gitmeden önce clearblue falan yapmıştım geç silik çıkmıştı ya onlarda üstüne eklendi .
Ama bugğn hem ben negatifi görüp hem dr negatif deyince kötü oldum.
Amaaa toparlandımhayırlsı bundan snra erken test yapmak yok kalınca çizgi görmeden ümitlenmek de yok
Aşkoo benim elf gözlerim çalışmıyor bu aralar ya sanki bi görür gibi oldum şimdi göremiyorumAşkolarım sabah 7.30 da bir bardak su içmiştim şimdi kalkınca test yaptım. Tabi çıkmayacağını biliyordum. Daha regle 5 gün var takvime göre. Artımed test 5. dk ve 10.dk arasında çektim fotoğrafları. Elf gözlerinizi çalıştırın bakalım.Mucizemmm16 @Demgey3 @Random3 @ad000 @Lale95 R raainbow ucge Eki Görüntüle 3137563 Eki Görüntüle 3137564 Eki Görüntüle 3137565 Eki Görüntüle 3137566 Eki Görüntüle 3137567 Eki Görüntüle 3137569
Aman yaa ne beceriksiz çıktım topicce yıldımAhahaha aşko geleni görmezden mi geleyim napayımbak yine geliyor leke sökülür bu sürekli yerleşmemi olur bence ben bu ayda foss havası dönmüş balon olcam belli ki
Ahh rabbim zorlukların arkasından vermiş meleğinizi size çok sevindim kuzumBen 26 ay sonra ama benim pcos yumurtamın büyümesine engeldi ben tr gittim izine geldi annemi babamı gördüm hasretimi atlattım rahatladım aşırı bunalmıştım yeni gelmiştim ve başıma gelmeyen kalmamıştı anlatsam normal dersin en son menapoz denilmişti o derece ama moral herşeyi düzeltiyor öncelik bu sonra bildiğim tüm doğruları aynı anda uyguladım ozaman oldu işte
Çok iyi olmuş canmm gerçekten biraz aileyle vakit geçirmek çok dillendirmemek zorlamamak en iyisi aslında rabbim vercekse zaten hayırlı zamanda vercek biz ne kadar taksak zorlasakta nafile inşallah vardır nasibinizde ve gelir hiç beklemediğiniz andaSurec yordu bizi. Eşim lede konusmam iyi oldu en azindan oda surekli konusmaz bebek istiyoruz diye. (Bana asilama bu ay yaptir dedi git doktora dedi gitmedim) dedimki ona gezelim yiyelim icelim keyfimize bakalim digerleri zaten büyüdü. Olacagi varsada olur bebek ama surekli dillendirmeyelim lutfen dedim. Belkide bizim nasibimizde 2 cocuk vardir eşim dedim haklisin belkide öyledir dedi. Yani oda kabullendi artik bazi şeyleri. İkimiz icinde yeni surecimiz hayirli olsun.
5+4 de kimyasal oldu çok baştaydı dahaSenin kaçıncı haftada kimyasal oldu
Kuzum hiç anlamıyorum ama geç döllenme falan olabilirmi hcg o yüzdne yüksek çıkmamıştır hcg kaç acaba söyleseydi keşkeKızlar aradık tekrar değerleri öğrenmek için hcg negatif diyor değer söylemedi progestoron 7.3 çıkmış
Bu ne demek oluyor kızlar
Bide salı günü alttan muayene ettiğinde dedi ki mukus seviyesi 6-8 olması lazım ama seninki 18 gebelik şansın çok yüksek
Hiç başına böyle bişey gelen oldu mu @000umutlu000 @Demgey3 M Mavimiresl şu an aklıma gelmiyor ve diğer canım kızlar
Bende anlam veremedim salı günü çok yüksek olan şansım bugün yokKuzum hiç anlamıyorum ama geç döllenme falan olabilirmi hcg o yüzdne yüksek çıkmamıştır hcg kaç acaba söyleseydi keşkegebelik şansı yüksek demiş doktorda inşallah bebiş seninledir geç döllenmeden falan böyledir bidaha kan versenmiki ilerleyen günlerde
Sen de en güzelini yaparsın tatlım acelen yok benim gibi izin ayarlama tarihi derdin yokYani anladıkki bizim keyfimize göre degilkuzu ben bidaki ay asilamayada gitmiycem. Artik bebek istedigimden emin degilim. Esimlede konustuk dün demekki bizim kaderimizde 2 cocuk varmış 3 yokmus Yani zorlamaya uzulmeye yada bunu herkese dillendirmeye gerek yok. Onada soyledim lutfen cocuk istedigini surekli dillendirme diye her ay olmadikca ben üzülüyorum. Zaten o heveslendirdi beni benim böyle niyetim yoktu ama cok üzülüyorum olmadikca. Dedimki bosver yer icer gezeriz digerleri büyüdü.
Ay kuzum noldu kızındamı hasta sende güçsüz düştüydün noluyo size dikkat edin kendinize ya kıyamam hemen toparlar inşallahBanlanmış aşko mesajları görüyo okuyo ama cevap yazamıyorum dedi ❤ okuldan kızı aldım geldim aşko hastaydı ya kötüleşmiş gündüz iyiydi yolladim sonradan kötü olmuş şimdi eve geldim sen nasılsın bebeğim❤
Biz bombadan ekşından dıkşından yemeyiz herhalde bazı yerleri çatlamıuor diye ateşe vercez altı üstüSağol bebeğim inşallah ❤ aşko whatsap grubu kurulmuş kızlardan biride ispiklemiş kısaca öyle anlatayımo yüzden engel yemişler çoğu nisan annelerindeki topicte. Ben yersem bomba diyip duruyorum o yüzden yerim ne var yani yumurtalar içerde kendi çatlayamıyo yardımcı olcam azcık
Aa ben şuan öyleyim inanırmısın saldım çayıra zorlasamda olmuyor Rabbim isterse olcak diretmiyorum artık böylesi daha hayırlı sankiYok aşko ne gitmesi yaa öyle fikrim yok henüztakvimdi, ilişki günleri vs.onlari bırakıcam
Ekim ayi son şans olmasa bebek fikrini kafamdan atıcam,korunmasiz ilişki devam edicek ama bebek için değil
Rabbim isterse olucak zaten kendimi yemenin anlamı yok
Dur baklm daha zamanımız varmış bata bellimi olurBende anlam veremedim salı günü çok yüksek olan şansım bugün yokbat 1 Ekim pazartesi ye kadar gelmezse tekrar yaparım bakalım artık hcg söylemedi değer yokmuş Progestoron 7.3 hayırlsı böyleymiş vardır Rabbimin bir bildiği
Kuzum banlanmış o yüzden yok aslında aramızda ama cevap yazamıyo şimdilik engeli kalkana kadar böyle ❤
Başka yerde olsaydık hep birlikte banlansakta bişicik olmazdı benceAy kuzum noldu kızındamı hasta sende güçsüz düştüydün noluyo size dikkat edin kendinize ya kıyamam hemen toparlar inşallah
Biz bombadan ekşından dıkşından yemeyiz herhalde bazı yerleri çatlamıuor diye ateşe vercez altı üstüyaa kıyamam me zaman düzelcek bu banlanma gelsin artk ayrıca seninde aklına geldydi bukonu. Bi ara toptan banlatcaktn bizi direkten dönmüşüz
Aa ben şuan öyleyim inanırmısın saldım çayıra zorlasamda olmuyor Rabbim isterse olcak diretmiyorum artık böylesi daha hayırlı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?