- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.601
Ayyy oh yaaaaa çok şükürrrGümaydınnn canlarteşekkür ederim aşko evet daha iyiyim bugün şükür
Ayyyy resmen vaarrr pembiş olmuşşşEki Görüntüle 3138255
Eki Görüntüle 3138256
Kızlarım günaydın testi yaptım koyulaşmış perşembe gününe göre çok şükürDemgey3 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @mucizeyimben R Random3 @raainbow @Safiye19 @Lale95 @Cgh ve diğer unuttuğum kızlar
Yapicam bebeğim ❤ çok fazla akıntım var benim neyim var ya randevu da yokBence şimdi 1 kere yap, bişey varsa sökülür en azından. Sonra 2 gün sonra bi daha yap ve devam et.
Sağol bebeğim ❤❤ Perihan teyzeyi çağıralım zaman geriye aksın desin ve aksın olmaz mı yaAnasına bak kızına al gibi olmuş sizin ki aşko annenden el almışsınyaaa maşallah maşallah ya işte gerçekten anne Ah eskiler gerçekten çok daha güzeldi herşey
Tamam ama dediğim saatlere dikkat et gerçek ölçümü yakalayalım madem yaptın tam yapalım biliyorum test mest seni sıkıyor biliyorum sevmiyorsun okadar alengirli işi ama yüzdün kuyruğuna geldi gibi düşün bu yapacağın yumurtayı karşılama oluyor içerde hazırda asker oluyor çatlamayı gördük dediğimizde elinden geleni ardına koyma çünkü yumurta tüpe girmiş oluyor tam zamanı demektir taze sperme ihtiyaç olabilir o nedenle seni sadece test saatinde burada görelim diğer. Zamanda fık fık fık devamDaha şimdi değerlendirme olacak
Bide zaten pikten sonra hala 24 saat var
Test de yapacam tekrar
Tmm aşkım ben bugün değerlendirme yaptımKuzum bana da pik gibi geldi ama sanki bugün daha koyu çıkar gibi de geldi sen değerlendirmeye bak bebeğim
Sağol canım benimTamam ama dediğim saatlere dikkat et gerçek ölçümü yakalayalım madem yaptın tam yapalım biliyorum test mest seni sıkıyor biliyorum sevmiyorsun okadar alengirli işi ama yüzdün kuyruğuna geldi gibi düşün bu yapacağın yumurtayı karşılama oluyor içerde hazırda asker oluyor çatlamayı gördük dediğimizde elinden geleni ardına koyma çünkü yumurta tüpe girmiş oluyor tam zamanı demektir taze sperme ihtiyaç olabilir o nedenle seni sadece test saatinde burada görelim diğer. Zamanda fık fık fık devamattığın gol olsun dua ediyorum rabbim inşallah bu sefer demiştir ol diye hadi inşallah
Hadi sen bize dalma işin çokSağol canım benim
Sizde dualarımdasınız
Test saatinde girerim tekrar
Tabii doktora gitmende fayda var kuzum ama çok da takılıp canını sıkma. Belki iyi gelir o kürYapicam bebeğim ❤ çok fazla akıntım var benim neyim var ya randevu da yoksol kasığımda hala hassasiyet var kist mi oldu acaba yada tamamen kısırlaştım bu ne ya yıldım be bu ay ne çektim her yerden
İnşallah canımHadi sen bize dalma işin çokhaber bekliyorum testin için inşallah çatlamada olmuştur bu sırada direk hola gider
Kuzum yılda iki kere falan öyle düzensiz adetler olabiliyormuş sıkma canınıAşko bu ay biraz sakatıminşallah pekte umudum yok yapcam ama tamda regli olamadım canımı sıkıyo o yüzden ya
Gidicem aşkım yakın tarihe randevu bakıyorum sürekli bulur bulmaz alıcam ❤ inşallah aşkoTabii doktora gitmende fayda var kuzum ama çok da takılıp canını sıkma. Belki iyi gelir o kür
Olabilir kuzum hiç böyle olmayınca korktum açıkçasıKuzum yılda iki kere falan öyle düzensiz adetler olabiliyormuş sıkma canını
Hadi git hadi zaman kaybetme git değerlendir yat öyle yazarsın biz buralardayızİnşallah canım
Ahahahha ay ne severek izlerdim ben ya şuan olsa yine izlerim yaniSağol bebeğim ❤❤ Perihan teyzeyi çağıralım zaman geriye aksın desin ve aksın olmaz mı yacıvıtmadan da asla duramıyorum
Evet bebeğim sabah daha iyi diyorlar iyi yapmışsın ama bence bugün yine bi ovu testi yap bakalım belki asıl pik bugündür ona göre değerlendirme yaparsınızTmm aşkım ben bugün değerlendirme yaptım
Belki bir gün arayla devam ederim
Bide dün gece pik olduğunda hemen değerlendirmek istemedim
Sabah daha iyimiş
Ben hala izliyorum aşkoAhahahha ay ne severek izlerdim ben ya şuan olsa yine izlerim yaniaşko bende şu maydanozlu süt kürü mü ne onu araştırıyorum aklıma yattı eğer yoksa diğer ay onu yapacağım
Aşko gece geç saatlerde bak randevulara 1-2 gibi felan genellikle o zaman açılıyor gün boyu dolu gözüküyorGidicem aşkım yakın tarihe randevu bakıyorum sürekli bulur bulmaz alıcam ❤ inşallah aşko❤
Ahahah aşko bende tvde yayınlanıyor bazen izliyorumBen hala izliyorum aşkotelefondan açıyorum ilk gün ki gibi aşırı sarıyo çok güzel ya araştır bebeğim iyi geliyormuş ben bayağı bakmıştım sonra vazgeçmiştim kazasız belasız yapamam diye
Evet al kuzum birde şey duymuştum adetin ve kanaman düzensizleştiği zaman rahim kendini gebeliği hazırlıyor derler belki bu ay gebe kalıcaksınOlabilir kuzum hiç böyle olmayınca korktum açıkçasırandevu bakıyorum bulur bulmaz alıcam❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?