Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence şimdi 1 kere yap, bişey varsa sökülür en azından. Sonra 2 gün sonra bi daha yap ve devam et.
Yapicam bebeğim ❤ çok fazla akıntım var benim neyim var ya randevu da yok sol kasığımda hala hassasiyet var kist mi oldu acaba yada tamamen kısırlaştım bu ne ya yıldım be bu ay ne çektim her yerden

Anasına bak kızına al gibi olmuş sizin ki aşko annenden el almışsın yaaa maşallah maşallah ya işte gerçekten anne Ah eskiler gerçekten çok daha güzeldi herşey
Sağol bebeğim ❤❤ Perihan teyzeyi çağıralım zaman geriye aksın desin ve aksın olmaz mı ya cıvıtmadan da asla duramıyorum

Daha şimdi değerlendirme olacak
Bide zaten pikten sonra hala 24 saat var
Test de yapacam tekrar
Tamam ama dediğim saatlere dikkat et gerçek ölçümü yakalayalım madem yaptın tam yapalım biliyorum test mest seni sıkıyor biliyorum sevmiyorsun okadar alengirli işi ama yüzdün kuyruğuna geldi gibi düşün bu yapacağın yumurtayı karşılama oluyor içerde hazırda asker oluyor çatlamayı gördük dediğimizde elinden geleni ardına koyma çünkü yumurta tüpe girmiş oluyor tam zamanı demektir taze sperme ihtiyaç olabilir o nedenle seni sadece test saatinde burada görelim diğer. Zamanda fık fık fık devam attığın gol olsun dua ediyorum rabbim inşallah bu sefer demiştir ol diye hadi inşallah

Kuzum bana da pik gibi geldi ama sanki bugün daha koyu çıkar gibi de geldi sen değerlendirmeye bak bebeğim
Tmm aşkım ben bugün değerlendirme yaptım
Belki bir gün arayla devam ederim
Bide dün gece pik olduğunda hemen değerlendirmek istemedim
Sabah daha iyimiş

Sağol canım benim
Sizde dualarımdasınız
Test saatinde girerim tekrar

Yapicam bebeğim ❤ çok fazla akıntım var benim neyim var ya randevu da yok sol kasığımda hala hassasiyet var kist mi oldu acaba yada tamamen kısırlaştım bu ne ya yıldım be bu ay ne çektim her yerden
Tabii doktora gitmende fayda var kuzum ama çok da takılıp canını sıkma. Belki iyi gelir o kür

Sağol bebeğim ❤❤ Perihan teyzeyi çağıralım zaman geriye aksın desin ve aksın olmaz mı ya cıvıtmadan da asla duramıyorum
Ahahahha ay ne severek izlerdim ben ya şuan olsa yine izlerim yani aşko bende şu maydanozlu süt kürü mü ne onu araştırıyorum aklıma yattı eğer yoksa diğer ay onu yapacağım

Tmm aşkım ben bugün değerlendirme yaptım
Belki bir gün arayla devam ederim
Bide dün gece pik olduğunda hemen değerlendirmek istemedim
Sabah daha iyimiş
Evet bebeğim sabah daha iyi diyorlar iyi yapmışsın ama bence bugün yine bi ovu testi yap bakalım belki asıl pik bugündür ona göre değerlendirme yaparsınız

Ahahahha ay ne severek izlerdim ben ya şuan olsa yine izlerim yani aşko bende şu maydanozlu süt kürü mü ne onu araştırıyorum aklıma yattı eğer yoksa diğer ay onu yapacağım
Ben hala izliyorum aşko telefondan açıyorum ilk gün ki gibi aşırı sarıyo çok güzel ya araştır bebeğim iyi geliyormuş ben bayağı bakmıştım sonra vazgeçmiştim kazasız belasız yapamam diye

Ahahah aşko bende tvde yayınlanıyor bazen izliyorum ahahah hatırlıyorum kendimi yakarım diye vazgeçmiştin aşko ay valla şu bebeler için neler neler yapıyoruz da işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…