- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 83
- 27
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.581
Yap yap kuzum değerlendir hemen sonraTamam kuzum sağol ❤ yapayım bugün bakalım becerebilecek miyim
Yaaaa bebeğiiiimmm ne güzel bir test görüntüsü buuuu maşallah maşallahEki Görüntüle 3138255
Eki Görüntüle 3138256
Kızlarım günaydın testi yaptım koyulaşmış perşembe gününe göre çok şükürDemgey3 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @mucizeyimben R Random3 @raainbow @Safiye19 @Lale95 @Cgh ve diğer unuttuğum kızlar
Değerlendirmeden asla olmaz zaten aşkoYap yap kuzum değerlendir hemen sonra
Yok kuzum ben yanlış yazmışım pik göreli dün 1 hafta oldu ama dediğin gibi daha erken bakalım kısmetCanim daha 4 5 gün olmuş ya belirtiler yanıltıcı olabilir
Allah razı olsun inşallah kuzum hepimize nasip olsun inşallahYaaaa bebeğiiiimmm ne güzel bir test görüntüsü buuuu maşallah maşallahsağlıkla ilerliyor minik inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğim çok sevindim senin adına
Vayyyyy o zaman yaparsın sen aşkooo tv ünitesi yapan onu da yapar ay maşallah marifetli aşkom benimDeniyip görücem aşko hahahhadaha önce eski dolabımızın kapaklarından tv ünitesi yapmıştım bunuda başarırım bence günaydın bebeğim ❤
Aynen kuzu bekliyorum bu ay pozitifiDeğerlendirmeden asla olmaz zaten aşko
Amin bebeğiiiimmm ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun kuzumAllah razı olsun inşallah kuzum hepimize nasip olsun inşallah
Pazartesi vermeye gidicem kuzum 13. Gün oluyor bakalımAmin bebeğiiiimmm ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun kuzum
Merhaba canım daha bu pik değil kontrol çizgisi ile aynı koyulukta yada daha koyu olması lazım ama bir kaç güne pik olur gibi duruyor sen yine de iki güne bir ilişki ile değerlendir kuzumKızlar ovülasyon dönemindeyim sizce bu pik mi?
Aşko bu ay biraz sakatımAynen kuzu bekliyorum bu ay pozitifi
Ayyy çok heyecanlııııPazartesi vermeye gidicem kuzum 13. Gün oluyor bakalım
Annemden bulaşmış aşkoVayyyyy o zaman yaparsın sen aşkooo tv ünitesi yapan onu da yapar ay maşallah marifetli aşkom benimElinden de her iş gelirmiiiişşşş
Teşekkür ederim cevap içinMerhaba canım daha bu pik değil kontrol çizgisi ile aynı koyulukta yada daha koyu olması lazım ama bir kaç güne pik olur gibi duruyor sen yine de iki güne bir ilişki ile değerlendir kuzum
Anasına bak kızına al gibi olmuş sizin ki aşko annenden el almışsınAnnemden bulaşmış aşkooda yapardı eskiden böyle şeyler ❤ kendi evimize
taşınırken hiç eşyamız yoktu şu tavanlara koyulan tahtalardan yatak dolap yapmıştı off ne güzel günlerimizdi keşke geri dönebilsek
Gümaydınnn canlarAyyyy çok sevindim bebeğim terlemene o terle birlikte hastalığını atmış olursun inşallahkız bende uyuyakalmışım hiç kaynatamadık hadi yine iyisin Günaydın aşko
Bence şimdi 1 kere yap, bişey varsa sökülür en azından. Sonra 2 gün sonra bi daha yap ve devam et.Yaa benim erken bitti bu ay bebeğim valla hiç bişey anlamadım dün bitti 4 gün sürdü ne güzel pazartesi yapıcaktım 6 7 gün sürer normalde inat gibi erken bitti
Rica ederim canım benimTeşekkür ederim cevap için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?