Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko ceketini üstüne atsam hamile kalıyo deyiminden yola çıkıp buhara otururken adamların cekete sarınıyoruz ceketin yerini tutsunda istediğini giyebilirsin bebeğim
Ne ceketi aşkım yaa, adamların kendisi atlıyor yine olmuyor buhara otururken beline bişeyler sarmak lazımmış ya ben o zannettim

Daha şimdi değerlendirme olacak
Bide zaten pikten sonra hala 24 saat var
Test de yapacam tekrar

sevdaluk1911 kuzum ya bu maydonoz süt buharına adetten hemen sonra yapmak şart mı ?
Benim araştırdığım kadarıyla yumurtlamadan önce 3-5 gün aşkısı. Ve yaptıktan sonra ilişkiye girilirse daha iyiymiş. Benim zaten 7gün sürüyor reglim. 5 gün yapsam 12.gün yumurtlama zaten

Kızlar ovülasyon dönemindeyim sizce bu pik mi?

Eklentiler

• 0E5D6E2D-2B23-47A7-AF2A-2789061D65E4.webp
    94,8 KB · Görüntüleme: 25
Benim araştırdığım kadarıyla yumurtlamadan önce 3-5 gün aşkısı. Ve yaptıktan sonra ilişkiye girilirse daha iyiymiş. Benim zaten 7gün sürüyor reglim. 5 gün yapsam 12.gün yumurtlama zaten
Yaa benim erken bitti bu ay bebeğim valla hiç bişey anlamadım dün bitti 4 gün sürdü ne güzel pazartesi yapıcaktım 6 7 gün sürer normalde inat gibi erken bitti

Ayyyy çok sevindim bebeğim terlemene o terle birlikte hastalığını atmış olursun inşallah kız bende uyuyakalmışım hiç kaynatamadık hadi yine iyisin Günaydın aşko

Ay ne güzel ya bizde anlasak keşke belirtilerden erkenden hakkında hayırlısı olsun kuzum Rabbim ne zaman uygun gördüyse o zaman gelsin miniğin Amin kuzum hepimiz güzel haberler verelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…