- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.561
Aşko ceketini üstüne atsam hamile kalıyo deyiminden yola çıkıp buhara otururken adamların cekete sarınıyoruzCeket ne aşkısı, kozmonot kostüm giyerim ben
Ne ceketi aşkım yaa, adamların kendisi atlıyor yine olmuyorAşko ceketini üstüne atsam hamile kalıyo deyiminden yola çıkıp buhara otururken adamların cekete sarınıyoruzceketin yerini tutsunda istediğini giyebilirsin bebeğim
Ben belime ceketi sarcamNe ceketi aşkım yaa, adamların kendisi atlıyor yine olmuyorbuhara otururken beline bişeyler sarmak lazımmış ya ben o zannettim
Daha şimdi değerlendirme olacakÇok bulanık ama pik diyorum yeşil taraf mı t çizgisi eğer öyleyse pik ama değilse bile yumurtlama olmuş sen değerlendir mutlaka gün içinde yeniden yap at 12:00 ile 16:00 akşam 20:00ile 22;00 arası lh en yüksek ölçüm saatleridir.çatlamayı fln bilmek gerekecek haber ver. Mutlaka
Benim araştırdığım kadarıyla yumurtlamadan önce 3-5 gün aşkısı. Ve yaptıktan sonra ilişkiye girilirse daha iyiymiş. Benim zaten 7gün sürüyor reglim. 5 gün yapsam 12.gün yumurtlama zatensevdaluk1911 kuzum ya bu maydonoz süt buharına adetten hemen sonra yapmak şart mı ?
Allah razı olsun kuzum benim isteyen herkese nasip etsin rabbimMaşallah kuzum sağlıkla ilerlesin inşallah sağlıkla da kucağına al çok çok sevindim ❤❤
Çok sağol kuzumAy canm geç gördüm umarım sabah değerlendirmişsindir
wuuu maşallah sağlıkla ilerlesin inşallahgüne çokk güzel başladık
Amin inşallah kuzum bakalım bugün 11. Gündü kuzumYaa çok güzel maşallah. İnşallah sağlıkla ilerler yumurtlamadan kac gun geçti canım
Amin inşallah kuzum benimMaşallah canım sağlıkla ilerlesin, sımsıkı tutunsun annişine
Adetin son günü kuzum İşte . Ben öyle duymuştum öyle yapmıştımsevdaluk1911 kuzum ya bu maydonoz süt buharına adetten hemen sonra yapmak şart mı ?
Günaydın aşko uyuyakalmışım yeni uyandımEvet aşko bende çok seviyorum valla malzeme olsa Ay insan neler yapar beasıl kendime tekli koltuk yapıciğim başarabilirsem tabi
Yaa benim erken bitti bu ay bebeğim valla hiç bişey anlamadım dün bitti 4 gün sürdü ne güzel pazartesi yapıcaktım 6 7 gün sürer normalde inat gibi erken bittiBenim araştırdığım kadarıyla yumurtlamadan önce 3-5 gün aşkısı. Ve yaptıktan sonra ilişkiye girilirse daha iyiymiş. Benim zaten 7gün sürüyor reglim. 5 gün yapsam 12.gün yumurtlama zaten
Ayyyy çok sevindim bebeğim terlemene o terle birlikte hastalığını atmış olursun inşallahTeşekkür ederim kuzum göl gibi olmuşum eşim uyandırdı su gibisin üzerini değiştirelim diye şimdi değiştirdim devam ediyorum terlemeye karın ağrım hafiflemiş ben devam ediyorum uyumaya çok öpüldünüz çok kaynatmayın aklımda burda he uyanıp giriyorumDemgey3
Amin inşallah bebeğimAllah razı olsun kuzum benim isteyen herkese nasip etsin rabbim
Kuzum bana da pik gibi geldi ama sanki bugün daha koyu çıkar gibi de geldi sen değerlendirmeye bak bebeğimCanım bende sanki pik gibi
Bugün 15 ye yapamadım şimdi gece yarısı yaptım
Ama değerlendirmeyi sabah düşünüyorum
Diğer kızlar bakar mısınız
@GinnysMucizemmm16 @mucizeyimben R Random3 ve unuttuklarım
@000umutlu000
Deniyip görücem aşko hahahhaGünaydın aşko uyuyakalmışım yeni uyandımay boyamak iyi hoşta aşko koltuk nasıl yapacaksın ayyy
Tamam kuzum sağol ❤ yapayım bugün bakalım becerebilecek miyimAdetin son günü kuzum İşte . Ben öyle duymuştum öyle yapmıştım
Ay ne güzel ya bizde anlasak keşke belirtilerden erkendenCanım benim çiş sayımın artması özellikle geceleri ve de akıntımın neredeyse tamamen kesilmesi 3 gebelikte de ilk belirtilerimde o yüzden erken öğrendimbakalım eğer içeri kaçak olduysa tam yumurtlamaya denk geldi işte ben kasım aralık derken nasip ekimde mi göreceğiz. İnşallah hayırlı güzel sevinçli haberler verirsin bize tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?