- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #1.901
Ben testimi gece 01:45 te yaptım, bebek varsa sabahı geceyi tanımaz çift çizgi çıkarki çıkmış güzelce
[/QUOTE
Lekelenme adetin kaçinci günü oldu canim?
Amin canımmmTez zamanda keseyi kalp atışlarini duyarsin inşaallahbende bitek gece oldu ilişki sonrasi daha da bişey gelmedi,beyaz yapiş yapış akintim var çok az
Kuzu senin test görüntüsünü göremedim nerde nerdeİnşallah canım evet test sonuçta bizi yanıltabiliyor ama insanız be canım bizde umutlanıyoruzinşallah hayırlı haberler alalım beraber
Canım 3 e indirdim senişini naptın içiyor musun
28 Ağustos canımBöyle kuruma mı olur :)
Bat ne zamandı canım?
İnşallah canım bana dua etBurda yazmışsın, inşallah gebelik vardır, bana öyşe geliyor
Benim göğüs hassasiyeti dünden beri oluştu azacık şişlik de varAmin canımmm
Oh ohh benden de gelmişti aynı beyaz akıntı
Ama bende göğüs hassasiyeti olmadı hala da yok sadece ara sıra biri göğüslerime anlık şiş sokuyo gibi sancı oldu 1 -2ker3 ama bu ade4 öncesi de olurdu, hala ucı falan hassas değil sadece hunharca büyüyorlar
Başka belirti fark etmedim ben,
Rabbim yardimcin olsun canim inşaallah bebeğin sımsıkı tutunur sanaKızlar kanamam var dua edin
Canım çok silik bence yok hatta ben ilk testte göremedim fotoğrafta görüldüKuzu senin test görüntüsünü göremedim nerde nerde
Ben görüyorumCanım çok silik bence yok hatta ben ilk testte göremedim fotoğrafta görüldü
Teşekkür ederim canım işte böyle görünüyorda teste hiiiç belli olmuyor fotoğrafta anlaşılıyor kafam karışık en güzeli batı beklemek bakalım hayırlısı neyse o olsunBen görüyorum
Azaltmaya çalıştım yarın en hafifinden alicamCanım 3 e indirdim sen
Yaptın mı testtBenim göğüs hassasiyeti dünden beri oluştu azacık şişlik de varnabzım çok yüksek kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor
Canım korkma ilk üç ay olabiliyor böyle durumlar doktoruna söyledin miKızlar kanamam var dua edin
Ay kac gundur icmiyodum sen diyince bi canim cektiişini naptın içiyor musun
Ya yapmayın ya tam unutmusken benimde içesim geldi zor tutuyorum kendimi ,Ay kac gundur icmiyodum sen diyince bi canim cekti
Yok kuzum ya ağrım çoktu çikamadim evden eczane baya uzak 1-2km gibi halim olmadi yürüyerek gitmeyeYaptın mı testt
Canim oglumda öyle bi kanamam vardi ki koca koca parcalar geldi 9 haftalikken kalp atışı hizlanmisti. 3 gün hastanede yattim tuvalete bile zorunlu kalmadikca kalkmıyordum hatta demistiki doktor günde 3 sefer git dahasina izin vermiyorum hasta bezin var altinda kullanabilirsin. Ama benim oğlum şuan 11 bucuk yaşında gayet sağlıklı bi evladim var. Stres yapma uzulme insallah sknti olmaz dualarim seninleKızlar kanamam var dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?