Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ben hiç hap kullanmadım ya bilemedim

Yalancı pozitifimle geldim size canımlar
Sinir ediyor beni bu testler

Eklentiler

• 454F28D5-4513-4752-9607-1B4DEE969CD8.webp
    10 KB · Görüntüleme: 46
  • 54D11864-CE53-413A-8ED1-9F6498EC460C.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 53
  • CF3AC698-D8A3-4856-BEB1-A77F2D966B8D.webp
    80,1 KB · Görüntüleme: 47
  • C9D276F2-1FDF-4C3C-AE9C-EECA9A502AB2.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 49
Bebeğim kist için doğum kontrol hapı öneriyor doktorlar hep. İyi gelecekse kullan tabii

Canımsın biraz ağladım zırladım sizle konuşunca daha iyiyim şimdi kuzum iyi ki varsınız ya _Umutlu_Pozitif_ Veziir Demgey3 @Mavimiresl
Ah kuzum ya ağlamış birde. Sinirin boşalmıştır canım sende iyi ki varsın.
Valla aynılarmış aşko daha iyiyim kuzum sinirim biraz daha yatıştı ilaç gibisiniz valla

İlk defa duyuyorum kız elektrik çarpması gibi olduğunu. Neden ki ya? Off bende karın ağrısından ölüyorum sıcak su torbasına bağlı yaşamaya başladım akşamdan beri. Gece de uyuyamadım zaten anca kalkabildim.
Hahah aşko yok arkadaşıma ben demedim öyle yap diye o zaten kullanıyordu dedim Dr böyle kullan dedi sende öyle mi kullanıyorsun diye oda evet dedi
Neyse aşko zaten ben sabahları kocamı gönderirken içiyorum sonra geri yatıyorum en aşa 2 saat uyuyorum zaten

Bilmiyorum ki bebeğim bugün yok neyseki Kuzum karnına değilde ayaklarına koysan sıcak su torbasını yumurtalar için iyi değilmiş çünkü sıcak ulan bebe yapıcaz diye donucaz

Aşkım doktora sordun mu doğum kontrol hapını? Ben doğum kontrol hapıyla korundum 1 sene kadar sonra bıraktım sigara kullandığım için çok işe yaramaz demişlerdi bide aşırı sinir yapmıştı bende daha sonra yumurtalık kistim patlayınca doktor vermedi onu bana başka bi ilaç vermişti

Bebeğim kist için doğum kontrol hapı öneriyor doktorlar hep. İyi gelecekse kullan tabii
6 ay nasilsa korunmam gerekiyormus 3 yada 4 ay icsem mi diye dusundum belki faydasi olur 2 ayda da anca yumurtlama başlıyormuş kafam karisti ne yapsam acaba

Doktor adetin 5cu gunu gel kistlerini ölcelim dedi bekliyorum daha olmadim düşükten sonra adet. 5 tane var çikolata kisti en buyuk olani 7 cm di en son. ilk ogrendigimde gebelik dusunmuyorsan dogum kontrol hapi verelim demisti doktor küçülmesine yardimci olur diye ama ben gebelik istedigim için almamıştım. Simdi 6 ay korunmam gerekiyor hap mi istesem doktordan bilemedim faydasi olur mu 3 yada 4 ay da

Bi arkadaşım da da kist olduğu için doktor hap vermişti kuzu kistlerin gitmesi için

Canım genelde düşüklerden vs sonra ilaçsız korunma öneriyor doktorlar hormonlarınla oynamasan daha iyi ama kistin için eğer doktora danıştıysan kullanabilirsin

Faydası olur kuzum neden olmasın. Sen doktorundan iste aşkım büyük ihtimal vericektir kuzum zaten korunman gerekiyo en azından kistleri de aradan çıkarmış olursun bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…