- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #19.301
İnşallah kuzumE tamam 10.gün olmuş bugün de olsun missss
Falakaya yatırıcam bu eşleri valla artıkAn itibariyle bebekten vazgeçiyorum aşkolar eşimle fena tartıştık cok canım sıkıldı bundan sonra da kendi bilir ben artık bebek dahil hiç bişey için çabalamıyorum gittiği yere kadar@Mavimiresl Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ @raainbow Lale95 bitliKedi M MiuLego kapattım dükkanı kızlar
Kuzum ben hiç hap kullanmadım ya bilemedimKizlar size bir sorum olacak. Ben şimdi dış gebelik gecirdim 6 ay korunmam gerekiyormus doktorum oyle soyledi. Çikolata kistim oldugu icin dogum kontrol hapi kullanayim diyorum belki biraz kuculmelerine yardimci olur ama 3 yada 4 ay icin hap kullanmamin anlami olur mu ? Daha once hic hap ile korunmadigim icin soruyorum
Mucizemmm16 Lale95 R Random3 iyilikperisi92 bitliKedi Demgey3 fnd_50 _Umutlu_Pozitif_ Papatyamveben-Mavi
Bugün yumurtayı kaçırdık diye trip atınca sevişerek barıştık mecburiyettenİnşallah kuzum❤ siz hala küs müsünüz yahu
Bebeğim kist için doğum kontrol hapı öneriyor doktorlar hep. İyi gelecekse kullan tabiiKizlar size bir sorum olacak. Ben şimdi dış gebelik gecirdim 6 ay korunmam gerekiyormus doktorum oyle soyledi. Çikolata kistim oldugu icin dogum kontrol hapi kullanayim diyorum belki biraz kuculmelerine yardimci olur ama 3 yada 4 ay icin hap kullanmamin anlami olur mu ? Daha once hic hap ile korunmadigim icin soruyorum
Mucizemmm16 Lale95 R Random3 iyilikperisi92 bitliKedi Demgey3 fnd_50 _Umutlu_Pozitif_ Papatyamveben-Mavi
Ah kuzum ya ağlamış birde. Sinirin boşalmıştır canım sende iyi ki varsın.Canımsınbiraz ağladım zırladım sizle konuşunca daha iyiyim şimdi kuzum iyi ki varsınız ya _Umutlu_Pozitif_ Veziir Demgey3 @Mavimiresl
Valla aynılarmış aşkodaha iyiyim kuzum sinirim biraz daha yatıştı ilaç gibisiniz valla
İlk defa duyuyorum kız elektrik çarpması gibi olduğunu. Neden ki ya? Off bende karın ağrısından ölüyorum sıcak su torbasına bağlı yaşamaya başladım akşamdan beri. Gece de uyuyamadım zaten anca kalkabildim.Aşkolar bişey diycem sağlı sollu yumurtalıklarımda bişeyler oluyosol yumurtalığımda iğne batıyo gibi oluyo sonra böyle elektrik çarpar gibi yukarı göbeğime vuruyo sonra da sağda oluyo ne ki bu içerden çarpılıyo gibiyim Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 @Mavimiresl bitliKedi Veziir @sevdaluk1911 @raainbow
HahahOy nenemkız naptin sen arkadaşını öldürmüşsün açliktan
Vallahi kesin,benim dahiliye gitdiyim doktor uzman prof. O söyledi bana
Ablaminda ,annemin de doktoru onlara bu şekilde söyledi
Yani biz ailelikçe tiroid hastalari olduğumuz için biliyorum
Çok iyi çok iyiBugün yumurtayı kaçırdık diye trip atınca sevişerek barıştık mecburiyetten
Yatır aşko bende yardim ederimFalakaya yatırıcam bu eşleri valla artıkkız benim de o konuştuğumuzdan beri kapalı dükkan asla açmıyorum
Bilmiyorum ki bebeğim bugün yok neysekiAh kuzum ya ağlamış birde. Sinirin boşalmıştır canım sende iyi ki varsın.
İlk defa duyuyorum kız elektrik çarpması gibi olduğunu. Neden ki ya? Off bende karın ağrısından ölüyorum sıcak su torbasına bağlı yaşamaya başladım akşamdan beri. Gece de uyuyamadım zaten anca kalkabildim.
Hahahaşko yok arkadaşıma ben demedim öyle yap diye o zaten kullanıyordu dedim Dr böyle kullan dedi sende öyle mi kullanıyorsun diye oda evet dedi
Neyse aşko zaten ben sabahları kocamı gönderirken içiyorum sonra geri yatıyorum en aşa 2 saat uyuyorum zaten
Aşkım doktora sordun mu doğum kontrol hapını? Ben doğum kontrol hapıyla korundum 1 sene kadar sonra bıraktım sigara kullandığım için çok işe yaramaz demişlerdi bide aşırı sinir yapmıştı bendeKizlar size bir sorum olacak. Ben şimdi dış gebelik gecirdim 6 ay korunmam gerekiyormus doktorum oyle soyledi. Çikolata kistim oldugu icin dogum kontrol hapi kullanayim diyorum belki biraz kuculmelerine yardimci olur ama 3 yada 4 ay icin hap kullanmamin anlami olur mu ? Daha once hic hap ile korunmadigim icin soruyorum
Bende hic kullanmadim. Bosuna hormon ilacimi alirim.. kistlerin küçülmesine yardimci oluyormus indan dusundum ama kafam karıştıKuzum ben hiç hap kullanmadım ya bilemedim
6 ay nasilsa korunmam gerekiyormus 3 yada 4 ay icsem mi diye dusundum belki faydasi olur 2 ayda da anca yumurtlama başlıyormuşBebeğim kist için doğum kontrol hapı öneriyor doktorlar hep. İyi gelecekse kullan tabii
Doktor adetin 5cu gunu gel kistlerini ölcelim dedi bekliyorum daha olmadim düşükten sonra adet. 5 tane var çikolata kisti en buyuk olani 7 cm di en son. ilk ogrendigimde gebelik dusunmuyorsan dogum kontrol hapi verelim demisti doktor küçülmesine yardimci olur diye ama ben gebelik istedigim için almamıştım. Simdi 6 ay korunmam gerekiyor hap mi istesem doktordan bilemedim faydasi olur mu 3 yada 4 ay daAşkım doktora sordun mu doğum kontrol hapını? Ben doğum kontrol hapıyla korundum 1 sene kadar sonra bıraktım sigara kullandığım için çok işe yaramaz demişlerdi bide aşırı sinir yapmıştı bendedaha sonra yumurtalık kistim patlayınca doktor vermedi onu bana başka bi ilaç vermişti
Ahahhaha aman açınca da bebe olmuyo zaten beYatır aşko bende yardim ederimaşko aç şu dükkanları bee bebe kaçıyo
Bi arkadaşım da da kist olduğu için doktor hap vermişti kuzu kistlerin gitmesi içinKizlar size bir sorum olacak. Ben şimdi dış gebelik gecirdim 6 ay korunmam gerekiyormus doktorum oyle soyledi. Çikolata kistim oldugu icin dogum kontrol hapi kullanayim diyorum belki biraz kuculmelerine yardimci olur ama 3 yada 4 ay icin hap kullanmamin anlami olur mu ? Daha once hic hap ile korunmadigim icin soruyorum
Canım genelde düşüklerden vs sonra ilaçsız korunma öneriyor doktorlar hormonlarınla oynamasan daha iyi ama kistin için eğer doktora danıştıysan kullanabilirsinKizlar size bir sorum olacak. Ben şimdi dış gebelik gecirdim 6 ay korunmam gerekiyormus doktorum oyle soyledi. Çikolata kistim oldugu icin dogum kontrol hapi kullanayim diyorum belki biraz kuculmelerine yardimci olur ama 3 yada 4 ay icin hap kullanmamin anlami olur mu ? Daha once hic hap ile korunmadigim icin soruyorum
Faydası olur kuzum neden olmasın. Sen doktorundan iste aşkım büyük ihtimal vericektir kuzum zaten korunman gerekiyo en azından kistleri de aradan çıkarmış olursun bebeğimDoktor adetin 5cu gunu gel kistlerini ölcelim dedi bekliyorum daha olmadim düşükten sonra adet. 5 tane var çikolata kisti en buyuk olani 7 cm di en son. ilk ogrendigimde gebelik dusunmuyorsan dogum kontrol hapi verelim demisti doktor küçülmesine yardimci olur diye ama ben gebelik istedigim için almamıştım. Simdi 6 ay korunmam gerekiyor hap mi istesem doktordan bilemedim faydasi olur mu 3 yada 4 ay da
Amaaan benimde olmuyoAhahhaha aman açınca da bebe olmuyo zaten be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?