- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #19.261
Yok yok merak etme helal lokmayla bişeycik olmuyor ahahahaÇarpılmayalım aşko
He tamam o zaman aşkoYok yok merak etme helal lokmayla bişeycik olmuyor ahahaha
Olur mu hiçOnlardamı irkekkkktek bırakmadn beni sağol
Tamam aşko hadi saat geç olduHe tamam o zaman aşko
Tamam kuzum bende gidiyorum iyi geceler öpüyoring❤❤Tamam aşko hadi saat geç oldubende uyuyorum artık hadi bakalım herkese iyi geceler
Oda olabilir kuzumOrtalığı karıştırıyo bence içerde kuzum
Bakim zamanimizi gecirmeyelim artikBende ayni durumdayim cocuk diye diye kendimizi unuttuk en kisa zamanda güzellik merkezine gidiyorum bende hakkaten artik cok saldim yani nerdeyse tirnaklarimi bile kesmiyorum
Yumurta büyümeye başlıyordur kuzum. Barışman lazımAşkolar bişey diycem sağlı sollu yumurtalıklarımda bişeyler oluyosol yumurtalığımda iğne batıyo gibi oluyo sonra böyle elektrik çarpar gibi yukarı göbeğime vuruyo sonra da sağda oluyo ne ki bu içerden çarpılıyo gibiyim Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 M Mavimiresl bitliKedi @Veziir sevdaluk1911 @raainbow
Kesinlikle yaa kendimize gelme vaktiBakim zamanimizi gecirmeyelim artik
Oyyy kuzum benim amin amin rabbim hepsine rahmet eylesinAmin canım benim hepimizin eşlerimizle arası yuvası hep huzurla dolsun18 yaşındaydım canım çok toydum ama bir günde büyüdüm olgunlaştım hayat işte nasipte böyle varmış bişey yapamıyoruz maalesef Allah bütün ölenlerimize rahmet etsin çok güçlü azimli tuttuğunu koparan ve ne yaşarsa yaşasın hep güler yüzlü biriydi kaybettikten sonra en büyük hedefim ona layık biri olmak oldu psikolojik bişey belki ama işte ben üzülürsem oda üzülüyormuş gibi hissediyorum o yüzden enerjimi hep yüksekte tutmaya çalışırım
Evet venevv dimKız sen kullanıcı adını mı değiştirdin
Canım sen de bi kafanı dağıt,kendine gel, kendini bir dinle sonra tekrar devam yola gerilmeniz kavga etmeniz çok normal hele ki senin… sen önce bi genel sağlığını düzeltmeye yönel sen sağlıklı olmazsan gebeliğin nasıl geçer ki? Planlama yap sağlıkla alakalı önce git bi diyetisyene kilo alımı için çalışma yapın. Senin tsh yüksek çıkmış Allah korusun başka değerler de yüksek çıkmasın sonra kendine bak kuzum çünkü bize bir şey olursa el oğlu bunlar bakmaz bizeAşkolar bişey diycem sağlı sollu yumurtalıklarımda bişeyler oluyosol yumurtalığımda iğne batıyo gibi oluyo sonra böyle elektrik çarpar gibi yukarı göbeğime vuruyo sonra da sağda oluyo ne ki bu içerden çarpılıyo gibiyim Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 M Mavimiresl bitliKedi @Veziir sevdaluk1911 @raainbow
Canım daha 11. Gün bekle bakalımKızlar gitti yumurta geçmiş olsunhiç ilişki olmadan geçti... O kadar maydanoz süt uğraşı, bütün emekler de çöp oldu. Ben şimdiden bu ayı kapattım yani
Yok ben değiştirmedim ama seninki farklıymış gibi hissettim doğru hissetmişimEvet venevv dimsen kimsiniz sen de mi nick değiştirdin (yok dersen rezil olucam)
Ben erken yumurtluyorum kuzum zaten, döngüm 25 gün. Ama biz 12.gün zannediyorduk hep, meğerse daha erkenmiş. Küsmüştük dün ama yine de arayıp bugün avokado yedin mi diye sordu yani küs olsak da ilişkiyi kaçırmayalım istiyordu. Ama canım kocam dün gece geldiğinde uyandırmadı beni, hala kızgınsın bana diye bişey diyemedim dedi. Zaten öncesinde de ilişki yok. Az önce şansımızı deneyelim dedi, ilişkiye girdik şimdi ama geçmişler ola. Bence kaçırdık treni. Bi de bu pik çok güzel gelmedi bana sanki yeteri büyüklüğe gelmemiş gibi. Ebru hanıma gönderip bi sorucamCanım daha 11. Gün bekle bakalım
Sen yapmaya devam et canım belki 2. Yumurta gelir. Kötü düşünme değerlendirmişsiniz yine illa öncesinde olacak diye bir şey yok ya Allah ne verdiyse saldırır artık askerlerBen erken yumurtluyorum kuzum zaten, döngüm 25 gün. Ama biz 12.gün zannediyorduk hep, meğerse daha erkenmiş. Küsmüştük dün ama yine de arayıp bugün avokado yedin mi diye sordu yani küs olsak da ilişkiyi kaçırmayalım istiyordu. Ama canım kocam dün gece geldiğinde uyandırmadı beni, hala kızgınsın bana diye bişey diyemedim dedi. Zaten öncesinde de ilişki yok. Az önce şansımızı deneyelim dedi, ilişkiye girdik şimdi ama geçmişler ola. Bence kaçırdık treni. Bi de bu pik çok güzel gelmedi bana sanki yeteri büyüklüğe gelmemiş gibi. Ebru hanıma gönderip bi sorucam
Kuzum daha 11.gündesin erken bence beklemelisin döngü süren ne kadar kaç günde bir oluyorsun canımKızlar gitti yumurta geçmiş olsunhiç ilişki olmadan geçti... O kadar maydanoz süt uğraşı, bütün emekler de çöp oldu. Ben şimdiden bu ayı kapattım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?