Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurta büyümeye başlıyordur kuzum. Barışman lazım ben dün ağrıdan kıvrandım, kesin dün yumurtlamaydı, şu anda geçti ağrım ve dün de ilişki olmadı bugün öğlen yine ovülasyon testi yapıcam umarım kaçırmamışızdır

Oyyy kuzum benim amin amin rabbim hepsine rahmet eylesin Maşallah ne güzel örnek alınacak bir anne Böyle güzel düşünceli ve davranışlı bir evlat yetiştirdiği için seninle çok gurur duyuyordur kuzum evet onlar ordan herşeyi hissediyorlar aslında aramızdalar sen hiç üzülme her zaman mutlu ol seninle birlikte annende hep mutlu olacaktır kuzum beniiiimm

Kızlar gitti yumurta geçmiş olsun hiç ilişki olmadan geçti... O kadar maydanoz süt uğraşı, bütün emekler de çöp oldu. Ben şimdiden bu ayı kapattım yani

Eklentiler

• IMG_20221008_112117.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 37
Canım sen de bi kafanı dağıt,kendine gel, kendini bir dinle sonra tekrar devam yola gerilmeniz kavga etmeniz çok normal hele ki senin… sen önce bi genel sağlığını düzeltmeye yönel sen sağlıklı olmazsan gebeliğin nasıl geçer ki? Planlama yap sağlıkla alakalı önce git bi diyetisyene kilo alımı için çalışma yapın. Senin tsh yüksek çıkmış Allah korusun başka değerler de yüksek çıkmasın sonra kendine bak kuzum çünkü bize bir şey olursa el oğlu bunlar bakmaz bize

Canım daha 11. Gün bekle bakalım
Ben erken yumurtluyorum kuzum zaten, döngüm 25 gün. Ama biz 12.gün zannediyorduk hep, meğerse daha erkenmiş. Küsmüştük dün ama yine de arayıp bugün avokado yedin mi diye sordu yani küs olsak da ilişkiyi kaçırmayalım istiyordu. Ama canım kocam dün gece geldiğinde uyandırmadı beni, hala kızgınsın bana diye bişey diyemedim dedi. Zaten öncesinde de ilişki yok. Az önce şansımızı deneyelim dedi, ilişkiye girdik şimdi ama geçmişler ola. Bence kaçırdık treni. Bi de bu pik çok güzel gelmedi bana sanki yeteri büyüklüğe gelmemiş gibi. Ebru hanıma gönderip bi sorucam

Günaydın herkese bugün benim adetim gecikti dün olmam gerekiyordu ama olmadım yeni test yaptım negatif çıktı. Yumurtlama bir gün gecikince adette gecikiyormuş galiba bilemedim . Adet mi olcam hamile miyim . Afedersiniz akıntım çoğaldı beyaz kremsi akıntı . Hafif arada kuru sancı var çok nadir ve sadece hafif üşüme geliyor geceleri de sıcak basıyor gecenin bir saatinde 5 gün boyunca tuvalete kalktım . Bana yardım edin kızlar . Bir de ben mfk ürünleri kullanıyorum iyi geliyor bana vücuduma faydası çok oldu ama hala beklemedeyim.

Sen yapmaya devam et canım belki 2. Yumurta gelir. Kötü düşünme değerlendirmişsiniz yine illa öncesinde olacak diye bir şey yok ya Allah ne verdiyse saldırır artık askerler güzel düşün güzel olsun

Kızlar gitti yumurta geçmiş olsun hiç ilişki olmadan geçti... O kadar maydanoz süt uğraşı, bütün emekler de çöp oldu. Ben şimdiden bu ayı kapattım yani
Kuzum daha 11.gündesin erken bence beklemelisin döngü süren ne kadar kaç günde bir oluyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…