- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #19.281
Kuzum asıl silikleştiği gün önemli diyorlar bugün ilişki olduysa şans hala var demektirBen erken yumurtluyorum kuzum zaten, döngüm 25 gün. Ama biz 12.gün zannediyorduk hep, meğerse daha erkenmiş. Küsmüştük dün ama yine de arayıp bugün avokado yedin mi diye sordu yani küs olsak da ilişkiyi kaçırmayalım istiyordu. Ama canım kocam dün gece geldiğinde uyandırmadı beni, hala kızgınsın bana diye bişey diyemedim dedi. Zaten öncesinde de ilişki yok. Az önce şansımızı deneyelim dedi, ilişkiye girdik şimdi ama geçmişler ola. Bence kaçırdık treni. Bi de bu pik çok güzel gelmedi bana sanki yeteri büyüklüğe gelmemiş gibi. Ebru hanıma gönderip bi sorucam
Yapmaya devam ederim bakalım ama kendimi tanıyorum öyle bi ihtimal yok gibi. Kız bunların askerlerine tüküreyim, onlar da uyuşuktur, triplidirSen yapmaya devam et canım belki 2. Yumurta gelir. Kötü düşünme değerlendirmişsiniz yine illa öncesinde olacak diye bir şey yok ya Allah ne verdiyse saldırır artık askerlergüzel düşün güzel olsun
Ben erken yumurtluyorum tatlım ya döngüm 25 gün. Ben hep 12.gün yumurtlama oluyor sanıyordum, daha da koyulaşmasını bekledim ama öyle değilmiş meğerse. O yüzden ovülasyona diğer aylarda da devam edicem.Kuzum daha 11.gündesin erken bence beklemelisin döngü süren ne kadar kaç günde bir oluyorsun canım
Bebeğim zaten hareket sorunu var bizim spermde. Önceden birikmiş olması daha iyiydi. Tabii şimdi olması da bi ihtimal ama küçük bi ihtimal. Hayırlısı diyelimKuzum asıl silikleştiği gün önemli diyorlar bugün ilişki olduysa şans hala var demektirşimdiden kaçırdık treni felan diye düşünme hiç belli olmaz kuzum en beklemediğin zamanda geliyor bebiş haberi zaten
Aşko bu günü değerlendir yumurta ağzını açmış bekliyor kaçırmaKızlar gitti yumurta geçmiş olsunhiç ilişki olmadan geçti... O kadar maydanoz süt uğraşı, bütün emekler de çöp oldu. Ben şimdiden bu ayı kapattım yani
Teşekkür ederim canım benim evet bende öyle düşünüyorumOyyy kuzum benim amin amin rabbim hepsine rahmet eylesinMaşallah ne güzel örnek alınacak bir anne Böyle güzel düşünceli ve davranışlı bir evlat yetiştirdiği için seninle çok gurur duyuyordur kuzum evet onlar ordan herşeyi hissediyorlar aslında aramızdalar sen hiç üzülme her zaman mutlu ol seninle birlikte annende hep mutlu olacaktır kuzum beniiiimm
Ay inşallah yaa çok üzüldüm valla o kadar uğraşmıştım bu ay. Az önce ilişki oldu kuzum ama 10 dk uzanabildim. Hayırlısı artıkAşko bu günü değerlendir yumurta ağzını açmış bekliyor kaçırma
Hadi bakalım olmasına sevindimAy inşallah yaa çok üzüldüm valla o kadar uğraşmıştım bu ay. Az önce ilişki oldu kuzum ama 10 dk uzanabildim. Hayırlısı artık
Aşkım bunu değerlendirsen ya silikleşince de değerlendirme oluyo ya olmaz mı yaniKızlar gitti yumurta geçmiş olsunhiç ilişki olmadan geçti... O kadar maydanoz süt uğraşı, bütün emekler de çöp oldu. Ben şimdiden bu ayı kapattım yani
Aşkısı normalde ben istemesem de gün aşırı oluyor ilişkiHadi bakalım olmasına sevindimKuzum ovülasyon yapsanız bile en fazla üç güne bir ilişki yapın ki kaçma ihtimali olmasın tek ilişkiyle bebiş yapmaya çalışmayın E iki gündür pik duruyorlar daha mı koyu bekliyordun aşko işte ovülasyona güvenilmiyor ben akıntımdan ağrımdan anlıyorum ne olacağını
Yapmaya devam ederim bakalım ama kendimi tanıyorum öyle bi ihtimal yok gibi. Kız bunların askerlerine tüküreyim, onlar da uyuşuktur, triplidir
Ben erken yumurtluyorum tatlım ya döngüm 25 gün. Ben hep 12.gün yumurtlama oluyor sanıyordum, daha da koyulaşmasını bekledim ama öyle değilmiş meğerse. O yüzden ovülasyona diğer aylarda da devam edicem.
Kuzum benim döngüm 28 gün olduğu halde bende 12. Günde yumurtlama görüyorum bazen o yüzden seninki daha erken olması normalBebeğim zaten hareket sorunu var bizim spermde. Önceden birikmiş olması daha iyiydi. Tabii şimdi olması da bi ihtimal ama küçük bi ihtimal. Hayırlısı diyelim
Aşkım diyetisyene gitmiştim ben daha önce verdiği liste için bize bi tane aşçı ve aşırı zengin koca lazımCanım sen de bi kafanı dağıt,kendine gel, kendini bir dinle sonra tekrar devam yola gerilmeniz kavga etmeniz çok normal hele ki senin… sen önce bi genel sağlığını düzeltmeye yönel sen sağlıklı olmazsan gebeliğin nasıl geçer ki? Planlama yap sağlıkla alakalı önce git bi diyetisyene kilo alımı için çalışma yapın. Senin tsh yüksek çıkmış Allah korusun başka değerler de yüksek çıkmasın sonra kendine bak kuzum çünkü bize bir şey olursa el oğlu bunlar bakmaz bize
Kuzum yeni testleri beğenmiyorlar bir kaç kişiden daha duymuştumAşkısı normalde ben istemesem de gün aşırı oluyor ilişkiama bu sefer bozuşmuştuk ya ondan olmadı. Ama ben yıllardır gün aşırı ilişkiye girmeme rağmen olmadı gebelik. Üst üste 2 gün olduğu zamanlar hamile kaldım. O yüzden de hem pik günü hem çatlamayı tutturmaya çalıştım, nasip olmadı inşallah tutar ne diyeyim.. ben 2 yıldır ovülasyon yapmıyorum, o zamanlar yaptığımda t çizgisi c den daha koyu oluyordu. Bi beğenmedim nedense ebruya mesaj attım sordum bakalım o ne dicek
Bebeğim ben 6 ay öncesine kadar hep doktor kontrolünde takip ediyordum ve 12.gündü hep. Hatta ağrılarım falan da 11.gün başlardı. Eşim bile Allah Allah daha 2-3 gün vardı yumurtlamaya diye şaşırdı, o bile hakimKuzum benim döngüm 28 gün olduğu halde bende 12. Günde yumurtlama görüyorum bazen o yüzden seninki daha erken olması normalkaçırmamak adına ovu testi yaparken aynı zamanda adet bitiminden itibaren 2-3 güne bir ilişki olması tavsiye ediliyor hem spermler beklememiş oluyor bekleyince kalitesi düşüyor diyorlar hemde yumurtaya denk gelme şansı artıyor hayırlısı olsun tabi ki bebeğim hiç belli olmaz o minicik şans bile mutlu haberi getirebilir iyi düşünelim kuzum
Bebeğim ben sana daha önce de dedim. Her gün yatmadan önce mutlaka sütlü cici bebe yap kendine, bak inan ki kilo aldırıyor. Biraz da pekmez dök içine misss bak canım çektiAşkım diyetisyene gitmiştim ben daha önce verdiği liste için bize bi tane aşçı ve aşırı zengin koca lazımzaten yemekleri yapana kadar veririm aldığım kiloyu bak el oğlu konusunda haklısın bakmazlar aşkım tahlillerimi bi kaç ay önce yaptırmıştım zaten tsh değerim hep böyle benim ya bi yüksek bi normal gıcık bişey ilaç vermiyolardı dün artık başka doktora yazıp ilaç ismi aldım öyle aldım ilacımı ama tekrar dahiliyeye gidip endokrine gidicem bakalım randevu bulursam
Yeni testleri farklımıymış?Kuzum yeni testleri beğenmiyorlar bir kaç kişiden daha duymuştumben innovita kullanıyorum inanılmaz koyu çıkartıyor çok memnunum istersen onu da deneyebilirsin
Benimde 12. Günüm kuzum 11. Gün regli ağrısı gibi ağrım vardı çok fena gece geçti ama ilişki 10. Gün oldu dünde kaçtı uyuduk zatenYumurta büyümeye başlıyordur kuzum. Barışman lazımben dün ağrıdan kıvrandım, kesin dün yumurtlamaydı, şu anda geçti ağrım ve dün de ilişki olmadı bugün öğlen yine ovülasyon testi yapıcam umarım kaçırmamışızdır
Onu yiyorum kuzum ama bazen unutuyorum yaBebeğim ben sana daha önce de dedim. Her gün yatmadan önce mutlaka sütlü cici bebe yap kendine, bak inan ki kilo aldırıyor. Biraz da pekmez dök içine misss bak canım çekti
Hemen diyorum aşko valla boş geçtikKızzz ne yaptın dün boş geçtik demee
E tamam 10.gün olmuş bugün de olsun missssBenimde 12. Günüm kuzum 11. Gün regli ağrısı gibi ağrım vardı çok fena gece geçti ama ilişki 10. Gün oldu dünde kaçtı uyuduk zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?