Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum asıl silikleştiği gün önemli diyorlar bugün ilişki olduysa şans hala var demektir şimdiden kaçırdık treni felan diye düşünme hiç belli olmaz kuzum en beklemediğin zamanda geliyor bebiş haberi zaten

Yapmaya devam ederim bakalım ama kendimi tanıyorum öyle bi ihtimal yok gibi. Kız bunların askerlerine tüküreyim, onlar da uyuşuktur, triplidir
Kuzum daha 11.gündesin erken bence beklemelisin döngü süren ne kadar kaç günde bir oluyorsun canım
Ben erken yumurtluyorum tatlım ya döngüm 25 gün. Ben hep 12.gün yumurtlama oluyor sanıyordum, daha da koyulaşmasını bekledim ama öyle değilmiş meğerse. O yüzden ovülasyona diğer aylarda da devam edicem.

Bebeğim zaten hareket sorunu var bizim spermde. Önceden birikmiş olması daha iyiydi. Tabii şimdi olması da bi ihtimal ama küçük bi ihtimal. Hayırlısı diyelim

Teşekkür ederim canım benim evet bende öyle düşünüyorum

Ay inşallah yaa çok üzüldüm valla o kadar uğraşmıştım bu ay. Az önce ilişki oldu kuzum ama 10 dk uzanabildim. Hayırlısı artık
Hadi bakalım olmasına sevindim Kuzum ovülasyon yapsanız bile en fazla üç güne bir ilişki yapın ki kaçma ihtimali olmasın tek ilişkiyle bebiş yapmaya çalışmayın E iki gündür pik duruyorlar daha mı koyu bekliyordun aşko işte ovülasyona güvenilmiyor ben akıntımdan ağrımdan anlıyorum ne olacağını

Kızlar gitti yumurta geçmiş olsun hiç ilişki olmadan geçti... O kadar maydanoz süt uğraşı, bütün emekler de çöp oldu. Ben şimdiden bu ayı kapattım yani
Aşkım bunu değerlendirsen ya silikleşince de değerlendirme oluyo ya olmaz mı yani

Aşkısı normalde ben istemesem de gün aşırı oluyor ilişki ama bu sefer bozuşmuştuk ya ondan olmadı. Ama ben yıllardır gün aşırı ilişkiye girmeme rağmen olmadı gebelik. Üst üste 2 gün olduğu zamanlar hamile kaldım. O yüzden de hem pik günü hem çatlamayı tutturmaya çalıştım, nasip olmadı inşallah tutar ne diyeyim.. ben 2 yıldır ovülasyon yapmıyorum, o zamanlar yaptığımda t çizgisi c den daha koyu oluyordu. Bi beğenmedim nedense ebruya mesaj attım sordum bakalım o ne dicek

Bebeğim zaten hareket sorunu var bizim spermde. Önceden birikmiş olması daha iyiydi. Tabii şimdi olması da bi ihtimal ama küçük bi ihtimal. Hayırlısı diyelim
Kuzum benim döngüm 28 gün olduğu halde bende 12. Günde yumurtlama görüyorum bazen o yüzden seninki daha erken olması normal kaçırmamak adına ovu testi yaparken aynı zamanda adet bitiminden itibaren 2-3 güne bir ilişki olması tavsiye ediliyor hem spermler beklememiş oluyor bekleyince kalitesi düşüyor diyorlar hemde yumurtaya denk gelme şansı artıyor hayırlısı olsun tabi ki bebeğim hiç belli olmaz o minicik şans bile mutlu haberi getirebilir iyi düşünelim kuzum

Aşkım diyetisyene gitmiştim ben daha önce verdiği liste için bize bi tane aşçı ve aşırı zengin koca lazım zaten yemekleri yapana kadar veririm aldığım kiloyu bak el oğlu konusunda haklısın bakmazlar aşkım tahlillerimi bi kaç ay önce yaptırmıştım zaten tsh değerim hep böyle benim ya bi yüksek bi normal gıcık bişey ilaç vermiyolardı dün artık başka doktora yazıp ilaç ismi aldım öyle aldım ilacımı ama tekrar dahiliyeye gidip endokrine gidicem bakalım randevu bulursam

Kuzum yeni testleri beğenmiyorlar bir kaç kişiden daha duymuştum ben innovita kullanıyorum inanılmaz koyu çıkartıyor çok memnunum istersen onu da deneyebilirsin

Bebeğim ben 6 ay öncesine kadar hep doktor kontrolünde takip ediyordum ve 12.gündü hep. Hatta ağrılarım falan da 11.gün başlardı. Eşim bile Allah Allah daha 2-3 gün vardı yumurtlamaya diye şaşırdı, o bile hakim ve tam 14 gün sonra da 26.gün regl oluyorum hiç şaşmadı şimdiye kadar. Ama ovülasyon yapmak lazımmış yaa biz çok şaşırdık valla. Haklısın ilişki olmalı gün aşırı o zamana kadar, normalde de oluyordu zaten ama bu sefer şansıma tüküreyim böyle denk geldi. Harcadığım sütlere yanarım hatta bu ay ilk kez 8.gün uzayan şeffaf akıntı geldi şaşırmıştım hiç bu kadar erken gelmezdi diye. Belki de bu ay böyle erken oldu bilmiyorum. Ama öbür ay da mutlaka ovülasyonla takip edicem

Bebeğim ben sana daha önce de dedim. Her gün yatmadan önce mutlaka sütlü cici bebe yap kendine, bak inan ki kilo aldırıyor. Biraz da pekmez dök içine misss bak canım çekti

Kuzum yeni testleri beğenmiyorlar bir kaç kişiden daha duymuştum ben innovita kullanıyorum inanılmaz koyu çıkartıyor çok memnunum istersen onu da deneyebilirsin
Yeni testleri farklımıymış? Ama aynısı geldi yine, teknik olarak mı değişiklik yapmışlar acaba?

Benimde 12. Günüm kuzum 11. Gün regli ağrısı gibi ağrım vardı çok fena gece geçti ama ilişki 10. Gün oldu dünde kaçtı uyuduk zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…