- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #2.041
NegatifCanim ben hiç böyle hatali test görmedim genelde silik falan cikiyor ama senin bariz var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NegatifCanim ben hiç böyle hatali test görmedim genelde silik falan cikiyor ama senin bariz var
Aldın mı aşkoooBencede al canım bi bakalım![]()
Evet aşko yaptim negatifAldın mı aşkooo![]()
Olsun kuzum bata var aynı durumdayız bekleyelim bakalım ne olcak nasipte ne varsa o canısıEvet aşko yaptim negatif
Kuzum hiç üzülme pozitife dönme ihtimali var leke geldi demiştin dün belki yeni yeni tutunuyordurM Mavimiresl R raainbowmiraclebeyb
_Umutlu_Pozitif_
ucge O omur ozguven
Mucizemmm16
Veziir ve diğer kizçeler test yaptim her zamanki gibi negatif
![]()
Yaaaa erken mi yaptin acaba canim bir kac gun daha bekleyelim bakalimM Mavimiresl R raainbowmiraclebeyb
_Umutlu_Pozitif_
ucge O omur ozguven
Mucizemmm16
![]()
Adet gelmedikçe umut var aşko ❣ resmi yok mu testinM Mavimiresl R raainbowmiraclebeyb
_Umutlu_Pozitif_
ucge O omur ozguven
Mucizemmm16
![]()
Evet canim öyle inşaallah hayirlisi hakkimdaAdet gelmedikçe umut var aşko ❣ resmi yok mu testin
Çektim ama yüklenmedi boyutu büyükmüş fotonunAdet gelmedikçe umut var aşko ❣ resmi yok mu testin
Evet canim erken olduğu için de çikmaya bilir olmadığı için de))yerleşmeden 5-6 gün sonra idrarda belli ediyormuş öyle okudumYaaaa erken mi yaptin acaba canim bir kac gun daha bekleyelim bakalim
İnşaallah tatlimKuzum hiç üzülme pozitife dönme ihtimali var leke geldi demiştin dün belki yeni yeni tutunuyordur![]()
Evet tatlim öyleOlsun kuzum bata var aynı durumdayız bekleyelim bakalım ne olcak nasipte ne varsa o canısı![]()
Goruceksin inşallahİnşaallah tatlim
Umarim pozitife döner,bazen düşünüyorum da aceba birdaha göre bilecekmiyim çift çizgiyi
Erken gebelik testi alsaydin kaset mi aldin canim ?Evet canim erken olduğu için de çikmaya bilir olmadığı için de))yerleşmeden 5-6 gün sonra idrarda belli ediyormuş öyle okudum
Sabr edib bekliycem
Yaa aşko benimde öyle hep kuruma çizgisi bile çıkmıyordu vicdansızdaÇamaşır suyuyla yıkanmiş gibi bembeyazzalımın gızı barı silik bişey gösterseydin
Hayırlısı kuzum inşallah bebeğin seninledir❣❣Evet canim öyle inşaallah hayirlisi hakkimda
Evet onlar benimde midemi bulandiriyordu. Denesemmi acaba beki tiksinirim.Başka şeylere odaklan canım 2 hafta icmemissin bu iyi birşey. İçiyorsan da en hafifinden al böyle dumanı çıkmayanben onları içince tiksinmistim 01-0.5 değer olanlardan
![]()