Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür iyiyim canım. Benim yumurtlamadan 1 hafta sonra iki kere akıntıyla karışık kahve pembe açık kırmızı lekelenmem olmuştu birde ovulasyon testlerim koyulaşmaya başlamıştı adet günümde de pikti ovulasyon testi.
canımcım hayırlı uğurlu olsun kalp atışını da duymuşsun. Cinsiyetini falan öğrendiğinde de yaz emi. Maşallah minnak pirince :)

Kuzu ya gorecekmiyiz pozitif umudum kalmadi sanki artik🙄 bide siz mfk ya nezaman basladiniz adetliyken falanmi ona göre bende siparis vercm bide hap seklinde olanlar cok büyükmu haplari yutarken nasil S sultansultan90
Evet canım adetliyken baslıyosunki yumurtlamaya kadar kaliteli yumurtalar olsun normal kapsül gibi düşün valla biz ole bir alısmıstıkki aynı anda 5 tane atıyodum ben 😂😂

Evet canım adetliyken baslıyosunki yumurtlamaya kadar kaliteli yumurtalar olsun normal kapsül gibi düşün valla biz ole bir alısmıstıkki aynı anda 5 tane atıyodum ben 😂😂
Ahahaha aynen ben iki iki beraber yutuyorum ilk içtiğimde zor gelmişti sonra alıştım😀😂 ama hiç içemeyenler için kapsülü açıp salataya suya vs katabilirsiniz demişti drmfk

Aslına bakarsan hata bizde
Erkenden yapip üzülüyoruz
Ben mfk asistanı ile konuştum dün,adetin 10 gün geçsin öyle yap dedi
Biz tam tersi adete 10 gün kala yapiyoruz dedim😂😂😂😂😂
Gerçekten öyle elimizde olsa baya ilişki sonrası başlıcaz yapmaya🤣🤣 ben bu ay koy verdim yapmıcam evdeki testler bitti almıcam vücudumuda dinlemiyom yetti ay valla delirdim keyfi ne zaman isterse o zaman gelcek belli saldım 😂😂 ateşimide ölçsem akıntımıda takip etsem ağrılarımıda takip etsem gelmicekse gelmiyor velet😂😂

Ahahaha aynen ben iki iki beraber yutuyorum ilk içtiğimde zor gelmişti sonra alıştım😀😂 ama hiç içemeyenler için kapsülü açıp salataya suya vs katabilirsiniz demişti drmfk
Kız bize laf yetiştirceğine bi test yapsana sen😂😂😂 sayfanın sonuna geldim hala bi test görüntüsü göremedim 😂😂
Ayrıca bu mfk mı ne o kapsül ne bende denicem artk herşeyi yeter😂😂😂

Sen test yapmadınmı hala canım
Ben dün yaptım canım ama etiket beceremedim o yüzden görememişsindir canım 😂😂 dün sabah erken gebelik testi yaptım dakika tuttum tam 5. Dakikada testi elime alıp fotoğraf çektim yok diye gördüm buraya direkt attım sonra arkadaşlar gölge görüyorum diyince fotoğrafı inceledim gölge var gibi gördüm bende sonra efekt yaptım cidden var gibi ama testte göremedim işte batı beklicem mecbur😂

Eklentiler

• 8FB36AEA-6EE2-4C25-9E9E-DE1B213C587D.webp
    8FB36AEA-6EE2-4C25-9E9E-DE1B213C587D.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 24
  • B421F019-01D3-4B41-A6CE-151AC83DB538.webp
    B421F019-01D3-4B41-A6CE-151AC83DB538.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 23
Ay ben nasil icerim onlari ben bebe aspirinini bile zor yutan biriyim 😅 ozaman ben adete 2 gun kala test yapiyim negatif ise siparis vereyim

Kız bize laf yetiştirceğine bi test yapsana sen😂😂😂 sayfanın sonuna geldim hala bi test görüntüsü göremedim 😂😂
Ayrıca bu mfk mı ne o kapsül ne bende denicem artk herşeyi yeter😂😂😂
Aşko dün yaptım attım ya etiket beceremedim 😀 gölge gibi bişey var ama fotoğrafta belli oluyor canlıda öyle seçemiyorum batı beklicem artık 😃😃😃 instagramda drmfk yaz canım ordan bilgi alabilirsin canlı videoları açıklamaları var eş paketi falan var bende bu ay aldım bakalım kısmet ama inanıyorum ben mfkya öneririm ☺️❤️

Back
X