Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oohh en iyisi çalışmak aşko başka türlüsü olmaz kafa dağıtmak en iyisi hayırlı olsun kuzum ❤ bizim de takvime göre yumurtlamadan bi gün önce ve yumurtlama günü oldu sonrası 1 hafta sonra 1 ekşın oldu o kadar zaten benden çocuk mocuk çıkmaz arkadaş boşuna debeleniyorum🤣🤣🤣🤣
Sen yinede öyle deme de çocuk duyar gücenir gelesi varsada gelmez falan 😂😂😂 benimde bebebin olası yok demek bende debeleniyom yada bakıyoe diyorki anam bu kadın deli bir ömür uğraşılırmı bunla gitmiyom işte de diyo olabilir bilemiyom 😂😂😂

Sen yinede öyle deme de çocuk duyar gücenir gelesi varsada gelmez falan 😂😂😂 benimde bebebin olası yok demek bende debeleniyom yada bakıyoe diyorki anam bu kadın deli bir ömür uğraşılırmı bunla gitmiyom işte de diyo olabilir bilemiyom 😂😂😂
Kız sen ne burcusun? aynı benim kafadasın ha yeminle🤣🤣

Aaaayyyyy Allahımmm gerçekmi buuuu bebiiişinnilk burdayım ben dediği an😍😍 ben sana demiştin umudunu kaybetme benim 3 arkadaşım imkansız dedikleri halde bebişleri var diye çok şüküüürr 😍😍 hayırlı olsun kuzumm sağlıklı gebelik olsun inşallah😍
Ayyyyyyyy bendeeee inanamiyorummmm kuzum cildiricam sevinçten 🥰 insanin hayalleriyle nasil oynuyorlar 3 cu ayda oldu cok Şükür Rabbime 😍💕 Allah hepinizden razi olsun her zaman yanimdaydiniz moral oldunuz umut oldunuz. 🤲

Back
X