- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #2.801
Kiz dur ne zıplamasi bebek deprem oldugunu sanacakHemde nasil titredi banyoda zip zip zipladimevet gosterdim gozleri doldu cok sasirdi biz kesin olmicak gozuyle bakiyorduk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz dur ne zıplamasi bebek deprem oldugunu sanacakHemde nasil titredi banyoda zip zip zipladimevet gosterdim gozleri doldu cok sasirdi biz kesin olmicak gozuyle bakiyorduk
Evetttt beynim durdu bi anAyy çen hamiş olub şoklara mi girdin çen![]()
Ayy caanim ilk defa yasiyorum napicagimi bilemiyorum yemin ederim cok heyecanliyimKiz dur ne zıplamasi bebek deprem oldugunu sanacakayy çok müthiş bir hiss ya
![]()
Seni çok iyi anlıyorum canimAyy caanim ilk defa yasiyorum napicagimi bilemiyorum yemin ederim cok heyecanliyim![]()
Aynen öyle çok şükür cok sevindimmmYaaa inanamiyorum halaaaşoktayım Allah'ım nasip ederse herşey oluyor
bin şükür
Ana :) kız hamılesınnnnn masalllah yaKizlarrrrrrtestim ektedir. Yorumlarınızı bekliyorum @fnd_50 @Marulkafakz
Lale95
Mucizemmm16 @Safiye19 R raainbow
iyilikperisi92 G Gzmyts53 ve heyecandan etiketlemeyi unuttugum diğer canlarım
![]()
Sen yinede öyle deme de çocuk duyar gücenir gelesi varsada gelmez falanOohh en iyisi çalışmak aşko başka türlüsü olmaz kafa dağıtmak en iyisi hayırlı olsun kuzum ❤ bizim de takvime göre yumurtlamadan bi gün önce ve yumurtlama günü oldu sonrası 1 hafta sonra 1 ekşın oldu o kadar zaten benden çocuk mocuk çıkmaz arkadaş boşuna debeleniyorum![]()
Kız sen ne burcusun? aynı benim kafadasın ha yeminleSen yinede öyle deme de çocuk duyar gücenir gelesi varsada gelmez falanbenimde bebebin olası yok demek bende debeleniyom yada bakıyoe diyorki anam bu kadın deli bir ömür uğraşılırmı bunla gitmiyom işte de diyo olabilir bilemiyom
![]()
Aaaayyyyy Allahımmm gerçekmi buuuu bebiiişinnilk burdayım ben dediği anKizlarrrrrrtestim ektedir. Yorumlarınızı bekliyorum @fnd_50 @Marulkafakz
Lale95
Mucizemmm16 @Safiye19 R raainbow
iyilikperisi92 G Gzmyts53 ve heyecandan etiketlemeyi unuttugum diğer canlarım
![]()
Darısı bizim başımızaAaaayyyyy Allahımmm gerçekmi buuuu bebiiişinnilk burdayım ben dediği anben sana demiştin umudunu kaybetme benim 3 arkadaşım imkansız dedikleri halde bebişleri var diye çok şüküüürr
hayırlı olsun kuzumm sağlıklı gebelik olsun inşallah
![]()
Evet aynen oyle ne yapicagimi şaşırdım vallahiSeni çok iyi anlıyorum canimöyle bir hiss ki anlatmak mümkün değil
çok şükür birdaha gözün aydın
![]()
Teşekkürler tatlimEvet aynen oyle ne yapicagimi şaşırdım vallahiinşallah senden de guzel haberler aliriz en yakin zaman hep dua edicem hepiniz icin
![]()
Amaaan kız benim burcu seven yokki mübarek neyse bende onlara çok bayılmıyom zatenKız sen ne burcusun? aynı benim kafadasın ha yeminle![]()
Kıızz benim kocam ishal bu bi belirti olabilir mi hani karım üzülmesin yorulmasn diye o olmuş olabilir falanAmin kuzumtesti görünce elin ayağın titredimi?kocana söyledinmi?
Göruyonmu gıı ishal bazen gebelik öncesi de oluyormuş![]()
Amaaan kız benim burcu seven yokki mübarek neyse bende onlara çok bayılmıyom zatenikizlerim ben ya yükselende terazi oohh kombo
senin ne
![]()
Ayyyyyyyy bendeeee inanamiyorummmm kuzum cildiricam sevinçtenAaaayyyyy Allahımmm gerçekmi buuuu bebiiişinnilk burdayım ben dediği anben sana demiştin umudunu kaybetme benim 3 arkadaşım imkansız dedikleri halde bebişleri var diye çok şüküüürr
hayırlı olsun kuzumm sağlıklı gebelik olsun inşallah
![]()
Sakıncali durum olabilirKıızz benim kocam ishal bu bi belirti olabilir mi hani karım üzülmesin yorulmasn diye o olmuş olabilir falan![]()
Ayy inşallaaah ne zaman gelceklerse önden bilgi versin cidden huni takcam artık kafayaDarısı bizim başımıza![]()
Ayyyy evet canim insallah yarin kan vermeye gidicemAna :) kız hamılesınnnnn masalllah ya