Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canimmm cok teşekkür ederim 😇 pek napicagimi bilemiyorum o kadar olmicak kafasina girmistikki cok sasirdik. Kan vermeye gidicem yarin 🥰
Bende hic beklemedigim anda oldu ilk bi kac gun biraz zor gecti idrak edemedim,kabullenemedim :) sonra biraz duygusallastim agladm filan hep.bugun bir hafta oldu ogreneli alistim benimsediim :)) insallah saglikli bi surec gecer hepimizin

Yaa canımsın kuzum desteğini severim ❤❤😍😍 bebişte umudum yokta kuzum erken olmasaydım iyiydi ya olurum böyle ama senede bi kez oda kışın bir kez oluyo 2 senedir böyle normalde olmuyodu değişti sende durumlar nasıl
Burda hepimiz birbirimize destek için varız bebeğim ❤️ Belli olmaz kuzum belki de olmayacaksın çünkü benimde bazen regle 1 hafta kala felan öyle sancım oluyor ki diyorum kesin oldum sonra sancı geçiyor zamanında geliyor kırmızılar inşallah sende erken olmazsın 🤲🏻 Amaaaannn erken olursan da diğer aydaki bat günün daha erken olur daha iyi 😍 iyi tarafından bakalım 😘🌸

Bende hic beklemedigim anda oldu ilk bi kac gun biraz zor gecti idrak edemedim,kabullenemedim :) sonra biraz duygusallastim agladm filan hep.bugun bir hafta oldu ogreneli alistim benimsediim :)) insallah saglikli bi surec gecer hepimizin
Evet basta insan inanamiyor ama cok saskinim 🥰 kan sonucum 293.33 cikti.

Burda hepimiz birbirimize destek için varız bebeğim ❤️ Belli olmaz kuzum belki de olmayacaksın çünkü benimde bazen regle 1 hafta kala felan öyle sancım oluyor ki diyorum kesin oldum sonra sancı geçiyor zamanında geliyor kırmızılar inşallah sende erken olmazsın 🤲🏻 Amaaaannn erken olursan da diğer aydaki bat günün daha erken olur daha iyi 😍 iyi tarafından bakalım 😘🌸
❤❤😍😍🤗🤗😘😘 Haklisin kuzucum hayırlısı neyse o olsun ya nasip napalım erken geliceksede gelsin bitsin hemen🤭🤭

Kızlar sabah köpeğim öldü, canım kızım 😭😭 çok perişanım.. bu kadar ağlamaya üzülmeye daha olacağı varsa da olmaz zaten. Çok üzgünüm çooook evim bomboş 😔🥺
Ayyy canım çok üzüldüm🙁🙁 sırf bu yüzden bende hayvan sahiplenemiyorum kedim olsun çok istiyorum ama onu kaybedince çok üzülürüm diye sahiplenmiyorum.

Canım benim başın sağolsun😔 çok üzüldüm hasta mıydı ki kıyamam sana ya seni çok iyi anlıyorum 😔
Zaten diyabet hastasıydı, her gün iğne vuruyordum organları kötü durumdaydı. Kamptayken de parvovirüs kapmış yani kanlı ishal 😔 (aşıları olmasına rağmen) belki tedavi edilebilirdi ama zaten hasta olduğu için kaldıramadı kuzum

Ayyy canım çok üzüldüm🙁🙁 sırf bu yüzden bende hayvan sahiplenemiyorum kedim olsun çok istiyorum ama onu kaybedince çok üzülürüm diye sahiplenmiyorum.
Benim bu ikinci oldu, bana yaramıyor anladım 😔 sonradan bu yıkımı yaşamamak için bir daha ben de tövbe ettim. Zaten çok uğraştım ben bununla bebek gibi baktım diyabeti olduğu için. İnşallah daha rahattır şimdi 🙏

Zaten diyabet hastasıydı, her gün iğne vuruyordum organları kötü durumdaydı. Kamptayken de parvovirüs kapmış yani kanlı ishal 😔 (aşıları olmasına rağmen) belki tedavi edilebilirdi ama zaten hasta olduğu için kaldıramadı kuzum
Canım hasta olduğun içine ver kaldıramamış demek ki hayırlısı buymuş hayvanda olsa küçücük bedenlerinde koca koca acılar ağrılar yaşamaları kolay değil üzme kendini acı çekmesi öyle yaşamasıda onun İçin çok zordu eminim🙁

Yaa yavrum benim 😔 kuzum en azından acı çekmedi daha fazla gözünün önünde acı çekmesi seni daha çok kahrederdi şimdi melek oldu

Bende söküldüm merhaba Eylül diyelim☺️🤣🤣🤣
Bekle beni geliyorum yanına doğru aşko ❤😅 Ben henüz sökülmedim ama bekliyorum aşko 🤣🤣🤣 dün ki ağrıya sökülmem lazımdı duşta aldım ekşın da oldu sökülcekse sökülsün artık yeter be🤣🤣🤣 ayy rüyamda test yaptığımı gördüm bi tane yapıyorum pozitif sonra başka marka yapıyorum oda pozitif sanırım totom açıkta uyumuşum🤣🤣🤣🤣

Canım hasta olduğun içine ver kaldıramamış demek ki hayırlısı buymuş hayvanda olsa küçücük bedenlerinde koca koca acılar ağrılar yaşamaları kolay değil üzme kendini acı çekmesi öyle yaşamasıda onun İçin çok zordu eminim🙁

Yaa yavrum benim 😔 kuzum en azından acı çekmedi daha fazla gözünün önünde acı çekmesi seni daha çok kahrederdi şimdi melek oldu
Evet tek tesellim bu, çok acı çekmemesi.. kıyamam sesleri bile çıkmıyor acı çekerken zaten 😔 çok huzurlu olsun inşallah 🙏 sağolun kızlar

Back
X