Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tövbeler olsun biz buralarda hala klimasız uyuyamıyoruz 🤣🤣
🤣🤣🤣 bencede tövbeler olsun aşko🤣🤣🤣 ama napiyim bacaklarım ayaklarım çok üşüyo benim hep üşüyorlar benlik bi durum değil bence 😅😅😅😅 önceden yaz kış çorap patik ikilisiyle bile uyurdum🤣🤣🤣 ama artık uyuyamıyorum donsalar bile huzursuz bacak sendromum bi başladı mı daha geçmiyo uzun süre o yüzden donsam da çorapsız yatıyorum artık🤣🤣🤣

İnşaallah kuzum 🙏🏻 Daha once adetten 1-2 gun once baslardı bu kasık bel agrısı. Sık ıdrara cıkmada var. Bılmıyorumkı
Kendimizi o kadar dinliyoruz ki benim artık 1 hafta önceden regli ağrısı başlıyo çok dinlemekten 🤣🤣🤣 inşallah bebiştir kuzum ya ama yoksa daha cok yeni evlisin sanırım stres yapma zamana bırak ❣ bat in ne zamandı listeye yazayım canım🤗

ucge ucge canıım hamile kalmışsın çok sevinsin gözün aydın 🥰🥰
Ahh canim benim cok teşekkür ederim 😇 Allah'ım isteyen herkese nasıp etsin 🤲 pazartesi kontrolüm var dua edin benim icin. Gecen pazartesi hcg 293.33 cikmisti. Yükselmesine bakicak doktorum insallah güzel yükseliş olur ✨🤰🏼

Kendimizi o kadar dinliyoruz ki benim artık 1 hafta önceden regli ağrısı başlıyo çok dinlemekten 🤣🤣🤣 inşallah bebiştir kuzum ya ama yoksa daha cok yeni evlisin sanırım stres yapma zamana bırak ❣ bat in ne zamandı listeye yazayım canım🤗
6 eylül canımcım :) eşim askeri personel oldugu ıcın tayın amaclı nıkahımızı once yapmıstık. 4 eylul evlılık yıldonumum esıme en guzel hedıyeyı vermek ıstıyorum rabbım nasip ederse ♥️🥰

Aşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalım😍 güzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
@venevv @miresl @Veziir @Cgh @000umutlu000 M mucizeOldu @Random3 iyilikperisi92 iyilikperisi92
@ad000 26 Ağustos
ucge ucge 26 Ağustos:emir_bebek:
@dceke27 Ağustos🌸🌸🌸
@mavilihayat0027 Ağustos🌸🌸🌸
@Lale95 28 Ağustos🌸🌸🌸
@000umutlu000 28 Ağustos
@melek07628 Ağustos
iyilikperisi92 iyilikperisi92 30 Ağustos
@miresl 31 Ağustos
@Cgh31 Ağustos🌸🌸🌸
@sevdaluk19111 Eylül
@mehrunnisa3 Eylül
Mucizemmm16 Mucizemmm16 3 Eylül
@Veziir 4 Eylül
@Random3 5 Eylül
@raainbow5 Eylül
M mucizeOldu 5 Eylül
@Marulkafakz6 Eylül
@zeynepmuh7 Eylül
@Safiye197 Eylül
@Demgey37 Eylül
M Minicikfzt 13 Eylül
@Fang14 Eylül
@ecevekedileri22 Eylül
@caca334427 Eylül
Yaz beni de canisi . Benim de 6 Eylül 😅 uzak duracaksın dedikçe hep buralardayım . Hele yaz sabrın sonu selamettir inşallah 🤩

Back
X