Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@mucizeyimben Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Veziir Childdevelopment Childdevelopment @000umutlu000 @Demgey3 @Lale95 M Mavimiresl @Random3 aşkollaarımm ve diğer isimler aklıma gelip etiketleyemediklerim napıyosunuz sayfalarca konuşmuşsunuz okuyamadım bana bakın aklım sizde kalıyor 🤣🤣 çalışırken okuyamıyorum sinirlerim tepeme zıplıyor ayy diyorm neler dönüyor acaba bizim sayfada akşamda birikiyor okuyamıyorum bana meslek hayatımı bıraktırcaksınız aaay muhabbeti kaçırıyorum hiç hoşuma gitmiyor 😂😂😂 beni önemli şeylere etiketleyin kurbanınızz olaaam gözünüzün yağınııı yiyeeem bak valla döverim haaa habersiz bırakmayn😂😂😂😂
Önemli bisey olmuyot ki olsa etikeleyelim 😂

Var mı kardeşinden bir haber güzel haberleri gelsin inşallah

O bende de var ağrırken gitcem diyom ağrı gecince korkuyorum son ana kada gitmiyorum çok yanlış😂😂

Kuzumm nasılsın bizi habersiz bırakma

Oo temizlik mi ay azim çok güzel birşey ben bu aralar çok üşeniyorum temizlik yapmaya ellerine kollarına sağlık kolay gelsinnn😅😍 teşekkür ederim ayrıca 😅

Muhasebeydi ama ben ne ara sigortaya kaydım bilmiyorum 😂😂 hakkımızda hayırlısı bebesizlikten etrafa sardım bi bebem olayydı hayırlısıyla😂

Eveeet haklı bir isyan😂😂 ayy teşekkür ederimm aşkoomm 🥰🥰

Evet bazen konuşmuyorlar bazen hiç susmuyorlar 😂 bende eleniyorum bu ay kasık ağrılarım çoğldı geliyor gelmekte olan😂😂 kız o mucize ilaç neymiş Allah için bizede yaz hepimiz eylülde toptan hamile kalalım yoksa hunileri takcaz az kaldı🤣🤣 kız bu corona morona şeyine vurdular bize iğneleri millet gebeliği engelliyo dediyd dalga geçtiydim şimdi ufaktan bi mantklı gelmeye başladı kafayı yiyomsa demek😂😂
Kızz suyum falan yok simdi onu mucizemin kiz kardesinin sancisi vardi ya ona yazmıştım 36. Haftada dogum yaptim bende kizimda onunda kiz kardesi o haftadaymis

Ayy ağzından bal damlıyor amaa nerdeee alıştık artık biliyoruz bünyeyi dürtüyor ben geliyom diye keşke gelmese bu ay o ay olsa 😢😢 yoruldum beklemekten artık
Emin ol bizlerde oyleyiz. Cok yorulduk ama yinede sabretmekten baska çaremiz yok her gecen gun yaklasiyoruz finale bide böyle düşün🥰

Niqu Niqu geçmiş olsun canım şimdi öğrendim. Sağlıklı kucağına aldığın bebeğin olur inşallah en kısa zamanda. Vardır bunda da bir hayır

Evet o da sıkıntılı bişey kuzu. Ben kışın buzdolabı, yazın mangal gibiyim valla 🤣 bişey dicem yaa reglim yaklaştı ama benim ayaklar hala alev atıyo hamilelikteki gibi, meme ucunda da hassasiyet oldu (regl öncesi hiç olmaz bende) bi şüphelenmiyor değilim ama bu sefer kesinlikle regli beklicem (dün yapmıştım zaten negatifti)

Sal valla bebeğim, benim de ilk kez saldığım ay oldu. Bu bebeler şaşırtmacalı seviyor 😁
Ay inşallah öyle olur ama hiç sanmıyorum 🤣
Çok istediğimiz için oluyor bunlar işte🤷‍♀️ elden bişey gelmiyor olmadıkça daha çok takıyoruz kafayı

Hoşgeldin canım yeni evin hayırlı olsun mutlulukla oturun inşallah 🙏
Sağol kuzum çok teşekkür ederim ☺️
3 yıl olmadı ya hiç olmayacak gibi hissetmeye başladım galiba hep kendimi boşa ümitlenme diye frenliyorum. Benim içim kazınıyor ve yiyorum. Yiyememe gibi bi durum yok 🤭
Kız bi test yapsanaaa
Kuzum letu ikinci kullanisim olacak. Zaten sonrasi asilama olacak sanirim. Ay ekim gelsin biran önce 🥰
İnşallah kuzum bende çok heyecanlıyım 🤗🤗 Bence de aşılamaya geç artık .
@sultansultan90 aşko nasılsin?bebiş nasıl?
Kuzum sen bu Athenayi nasıl içdin ya🤢🤢kokusu berbat, ilacı yutana kadar ögüruyorum🤢🤢🤢
Ayy bende öyle oluyorum ya iğrenç

Önemli bisey olmuyot ki olsa etikeleyelim 😂
Çok haklısın bir hamile kalamadıkki şenlendirelim ortalıgı😂😂
Emin ol bizlerde oyleyiz. Cok yorulduk ama yinede sabretmekten baska çaremiz yok her gecen gun yaklasiyoruz finale bide böyle düşün🥰
Gerçekten başka çaremiz yok🥹 inşallah yaklaşıyoruzdur her ay ayrı hayal kırıklığı çünkü

Evet o yüzden ayak uyduruyorum çok şükür bi şekilde dönüyor dünya fırsat ayağa geldiğinde tepmemek lazım diyorum🤣🤣 birazda 8 aydır bebiş olmayınca özellikle İki aydır stres yapmaya başladım üstümüzden stresi atmak istiyor eşimde galiba böyle rahatlıyorsa bana uyar işte napalım 😂😂😂
😂😂😂 en güzeli kuzum bencede tepmemek lazım 😂😂

Var mı kardeşinden bir haber güzel haberleri gelsin inşallah

O bende de var ağrırken gitcem diyom ağrı gecince korkuyorum son ana kada gitmiyorum çok yanlış😂😂

Kuzumm nasılsın bizi habersiz bırakma

Oo temizlik mi ay azim çok güzel birşey ben bu aralar çok üşeniyorum temizlik yapmaya ellerine kollarına sağlık kolay gelsinnn😅😍 teşekkür ederim ayrıca 😅

Muhasebeydi ama ben ne ara sigortaya kaydım bilmiyorum 😂😂 hakkımızda hayırlısı bebesizlikten etrafa sardım bi bebem olayydı hayırlısıyla😂

Eveeet haklı bir isyan😂😂 ayy teşekkür ederimm aşkoomm 🥰🥰

Evet bazen konuşmuyorlar bazen hiç susmuyorlar 😂 bende eleniyorum bu ay kasık ağrılarım çoğldı geliyor gelmekte olan😂😂 kız o mucize ilaç neymiş Allah için bizede yaz hepimiz eylülde toptan hamile kalalım yoksa hunileri takcaz az kaldı🤣🤣 kız bu corona morona şeyine vurdular bize iğneleri millet gebeliği engelliyo dediyd dalga geçtiydim şimdi ufaktan bi mantklı gelmeye başladı kafayı yiyomsa demek😂😂
Var aşko şimdilik içinde tutucakmış 🤣🤣🤣 henüz doğurmuyosun demiş doktor neyseki 😂😂

Kızlar benim bulantilar fena 🥺 özür dileyerek söylüyorum az önce sapsarı ve zehir gibi birseyler istifra ettim o neydi öyle ya 🥺

Kızlar benim bulantilar fena 🥺 özür dileyerek söylüyorum az önce sapsarı ve zehir gibi birseyler istifra ettim o neydi öyle ya 🥺
Mide suyu aşko miden boşsa demekki asitli olduğu içinde yakmıştır boğazını 😑 inşallah daha uzun sürmeden geçer kuzum bulantıların 🤲🏻🤲🏻

Back
X