Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Temizliğim bitti yumoş kokulu nevresimimde, deterjan kokulu evimde uyumayıp yatıp telefona bakıp keyif yapmak daha cazip bana şuan😍😃😃😄 çünkü yarın hiiiç işim yok ohhh yatışşş🤓🤓
Ayyyyy temizlik yapasım geldi bu saatte ohhh ellerine sağlık canımmmm 😍😍 benim yarın çooookkk işim var kızlar 😣 öpüyorummmm iyi geceler canımlar 😍

Tamam özet geçin hepsini okucam diye şaşı oldum ya😂😂😂

😂😂😂😂 maske alsak kendimize tanımazlarda aslnda bi düşünülür bu fikir☺️😂

Boşa gitmedi sonucu öğrenmiş oldun inşallah önümüzdeki ay uğurlu gelir sana😍

Bide heyecanlandırıyor bakarmısın😂😂

Vardı tabi neden bu kadat kadın hamile kalamıyoz biz hadi bunuda açıklasınlar 😂

Eee bizde alıp içebiliyozmu hee bilgilendir hadii hadiii😂😂

Tamam sabah çalışırım akşamda konserve yaparım sonrada uyurum beynim bişeyle uğraşmazsa hep bebek düşünüyor boş kalmamam lazım 😂

Aşkoo yaaa üzülme dicemde işte insanın içi bi üzülüyor istemesede inşallah yeni ay uğurlu gelir bebiş gelir artk🥰
Negatif olduğuna inanmak için 3 test yapılır mı yahu? 😁 Gerçi pozitif olduğuna inanmak için de 3 tane yapmıştım. Yeminle klinik vakayız 🤣🤣

Niyet ettim bu ay ve bebe tutturacagım aya kdar test yapmamaya ben eczanedenn almaya utanıyom int de sipariş girmedim bu iş tamam🤣🤣 zaten heran oldum olcam şeklndeyim ağrısı bugün bolca vardı🤣
Niyet yanlış kuzum niyet ettim bu ay bebeyi tutturmaaya olacak ❤️ Biz isterken hep yanlış istiyoruz ahhhh bu dilimizzz çektimiz hep ondan

Anladım kuzum bende diyorum ki regliyken bitene kadar içeyim ne var ne yok temizlensin 😂😂😂
Aman aman kekik suyu tehlikeli 1 hafta uygula yeter kuzum 😘
1E34B672-7DB4-4D01-ADCE-230176721273.webp

Back
X